Strumfi de iul-aug 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 12
musso17 spune:
stefania,noi a patit asa, pe la 2 ani cand gresea si nu-l certam se lovea peste maini...m-am panicat si eu atunci,am citit ca e in limitele normalului.sunt copii care se lovesc cu capul de pereti,se zgarie,se musca..eu l-am ignorat insa cand mai gresea ii spuneam calm ce a facut..adica incercam sa premeditez situtia aceea neplacuta....aaa si mai faceam ceva,cand se incrunta si se lovea,ii luam mana si o pupam.
mychydutza spune:
am facut ieri pate de ficat. a iesit exceptional!
.i-am dat lui andrei cu unt si usturoi
. daca m-as pricepe sa fac si cremwusti, ar fi super![]()
![]()
vivela, eu zic sa incerci sa iei si pe gura ulei de lavanda(pt uz intern). nu stiu daca interactioneaza cu alaptatul. pe mine m-a linistit foarte bine si aveam izbucniri nervoase cam ca ale tale. nu m-am lecuit, ca- s prea zbucuimata, dar cum vad c-o iau razna, mai bag o picatura ![]()
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
mychydutza spune:
hehe. am gasit si reteta de cremwusti. aveti grija sa nu baliti prea tare la poze! http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20662/Carnati-si-cremvusti-de-casa/
monicabo spune:
Mychy, mama, dar complicata reteta aia de crenwurti & carnati de casa! Te bagi? ![]()
Pateul de ficat, dupa ce reteta l-ai facut?
Edite ca mai vreau sa te intreb ceva: Mai ai cumva linkul sau numele pensiunii aleia de la Busteni, cu bucatarie pe fiecare etaj, la 100 ron/noapte? Cine stie, sa mai treaca gerurile astea si poate mai plecam si noi intr-un wk. Or avea un pat mare, sa avem unde culca copiii? Voi ati fost acolo (czati sau doar in vizita)?
Merci!
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
musso17 spune:
am facut si eu pateul dupa reteta danei insa ficatul ramane amar,banui ca trebuia sa-l pun inainte sa stea in lapte...cremwustii vreau si eu sa-i fac dar n-am aparatul de bagat carnea in mate.
seara buna!!
xerxe2005 spune:
Buna dimineata, rise and shine!
O cafeluta va servesc, ca eu recunosc, nu am renuntat la una pe zi, de luni pana vineri.
Mi-a zis si doctorul ca pentru tranzit e bine sa beau una mica pe zi pentru tranzit.
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 26+
xerxe2005 spune:
Vio...am dus acasa niste fulgi de porumb si chiar au avut succes la Razvan. Imagineaza-ti ca i-am pus pe o tavita langa 2 felii de pandispan si o ciocolatica si el a papat fulgii. Deci succes total.
mychydutza spune:
neatza............
monica, http://www.infopensiuni.ro/busteni/pensiunea-casa-maia
camerele sunt mari , paturile pe masura, pensiunea noua si departe de zgomot si trafic. noi am fost in vizita, ne-a aratat toate camerele. e fff frumos. merita. zicea ca ne da si paturi pliante, la cerere. bucatarie pe fiecare etaj. si noi vrem sa facem un drum....candva!
cat despre pate, am facut asa si a iesit dulce si delicios: am dat un clocot la ficatei, ca sa iasa spuma aia urata, i-am trecut chiar si prin jet de apa sa se curatze bine. am taiat o ceapa mare solzishori si am fiert ficateii impreuna cu ceapa in LAPTE
. dupa ce au fiert, am scurs zeama si am pasat ficateii cu toata ceapa. am pus un ou fiert tare, unt, sare, piper, mustar si am adaugat din lapte ca sa iasa pasta mai......pasta! ia iesit delicios!
xerxe2005 spune:
Chiar m-ai starnit, Mihaela, cred ca o sa fac si eu pate-ul asta in weekend.
Antoanela23 spune:
Neata,
Xerxe, mersi de cafea, e tare bine s-o faca altcineva cand esti cu ochii lipiti de somn
.
Musso, felicitari pentru examen. Te admir mult ca stai cu burta pe carte desi il ai pe Mihnea acasa. Cum faci ccand te duci la examen, are cine sa te ajute cu el?
Mychy, o sa fac si eu pateu, mai ales ca Soniei ii place cand vede la mine mereu imi cere dar pt ca e din comert ii dau putin si cu inima stransa. Sa vorbim cand veniti in Brux, sa ne vedem. Sper sa-l convingi pe sot sa te lase.
pupici, o zi buna,