Strumfi de iul-aug 2007 (209)
Raspunsuri - Pagina 13
greierash spune:
neata, sunt si eu pe aici....
Mychy, suna bine pateul tau.
Vivela, si eu mai am "stari" din astea...cum zici tu, eu le-am pus pe seama sarcinii. si ca sa nu stresez copilul si el pe mine (pt ca bineinteles ca si el e putin mai nervos, sau poate asa il vad eu...) l-am trimis pt vreo 3 zile la mama. stiu ca tu nu poti sa ramai singura de tot... o solutie ar fi sa faci ceva "pentru tine". Uite de la mine o
....
Xerxe, si eu beam cate o cafea pe zi si cand l-am intrebat pe dr mi-a spus la fel ca e buna pt tranzit.... acum beau fara cofeina, nici nu am mai intrebat, ca daca tot trebuie sa fiu cuminte sa nu agit si alte chestii cu cafeaua...
greierash mamica de Andrei si
30+
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
neata
Elena, greierash, si eu am baut cafea dimineata cat am fost insarcinata. doctorul mi-a zis ca e ok atat pt tranzit, cat si pt tensiunea mea cam mica (9-10 cu 5-6). m-am limitat la una pe zi, de fapt nici acum nu beau mai multa. insa n-am avut niciun fel de probleme cu sarcina, n-am fost consemnata la pat, de fapt stiti ca am alergat pe drumuri pana in ultima zi.
Georgi, felicitari pt examen
. cateodata mi-e dor si mie de un examen, dar nu stiu daca as mai avea capacitatea de concentrare necesara invatatului. cel putin momentan imi lipseste cu desavarsire, ma duc sa iau ceva din bucatarie si uit de ce m-am dus
. cred ca e de la alaptat
. (vedeti ce repede am gasit cauza?
).
Traiesc in Orasul Alandala
monicabo spune:
Mychy, merci atat pt reteta, cat si pt datele pensiunii, mi le-am notat. Acu' sa vedem cand om merge...
Vivela...alaptat, oboseala acumulata... si eu sunt cam aeriana uneori, si copilul meu cel mic e mai mare decat Damian
. Dar pur si simplu sunt atatea de facut, cu copiii, cu lucrul, prin casa, trece timpul atat de repede...
Monica, mami de 2
: Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
greierash spune:
Vivela, nu stiu daca m-am exprimat eu gresit sau nu m-am facut inteleasa... nu cafeaua are legatura cu statul meu la pat, eu am zis ca am eliminat-o eu ca asa am considerat in situatia data. sau nu am inteles eu postarea ta. Oricum , nu are importanta...Pupici...
30+
- "Traieste clipa" -
Vivela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greierash Vivela, nu stiu daca m-am exprimat eu gresit sau nu m-am facut inteleasa... nu cafeaua are legatura cu statul meu la pat, eu am zis ca am eliminat-o eu ca asa am considerat in situatia data. sau nu am inteles eu postarea ta. Oricum , nu are importanta...Pupici... ![]() greierash mamica de Andrei si 30+- "Traieste clipa" - |
aaa, nu, am inteles ce vrei sa zici, nu ma gandeam ca stai la pat din cauza cafelei
daca poti renunta la cafea, rau n-are ce sa-ti faca lipsa ei. eu m-am lasat de cateva ori, dar ma simt mai bine cand o beau si n-am gasit niciodata un motiv serios sa ma las definitiv.
ma duc sa biciclesc
.Traiesc in Orasul Alandala
greierash spune:
succes la biciclit! eu ma duc sa infulec un desert ... m-am gandit sa fac si eu ceva "pentru mine" asa...sa mai ridic moralul...
30+
- "Traieste clipa" -
musso17 spune:
buna ziua
antoanela,vivela..multumesc..nici mie nu imi e prea usor sa invat dar mai doua ex si o licenta,ar fi pacat sa ma innec acum.
si eu am baut cafea in sarcina,tensiune mica,9 cu 5 si spre sfarsit adica in luna a 9 a urcat la un 10.. am avut contractii nedureroase din saptamana 18,din acelea care intaresc burta,nu am stiut ca ar fi putut avea legatura cu cafeaua...poate din cauza asta am si nascut la 38 cu 3 zile
...azi sunt cu cifre,stiti de unde mi se trage!!!
gata ma duc la invatat..trebuie sa fac slalom printre uitatul lui mihnea la tv,jucat cu mingea si altele.
antoanela,mihnea ramane cu bunica-mea cand am eu ex dar ieri am avut la 9 si s-a sculat mihnea si bunica tot dormea 
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 antoanela,mihnea ramane cu bunica-mea cand am eu ex dar ieri am avut la 9 si s-a sculat mihnea si bunica tot dormea ![]() georgiana,mamica de mihnea |
Cand il las pe Razvan cu cumnatul meu de 23 de ani, il gasesc pe el jucandu-se, iar pe cumnat sforaind in voie...

numai pe mine nu ma lasa sa dorm si tre sa fiu mereu fresh daca el s-a trezit.Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 26+

mychydutza spune:
l-am cantarit/masurat pe andrei ieri, si are 110 cm si 18 kile ![]()
eu vreau sa ma programez la dermatolog sa-mi verifice alunitele de pe spate, ca am de cateva zile asa o senzatie de mancarime, nu o alunita anume, tot spatele....de fapt nici eu nu stiu.
cred ca e si autosugestie ca am citit tot felul de porcarii 
. ma rog, la cate am pe spate, cred ca e de bun augur un control.
d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"
Vivela spune:
mychy, dar ce bine crescut e Andrei
. David abia are 1 metru, cred ca de nervi nu creste el
. ma rog, avea 1 m acum vreo saptamana, dupa ce in urma cu alte vreo 3-4 avea 95 de cm. creste copilul asta al meu in salturi, ma si sperii uneori de el.
fugi la doctor daca ti se pare ceva in neregula, face rau la mansarda sa stai numai cu gandul la o posibila problema. daca nu-i nimic, cu atat mai bine. iar daca e ceva suspect, macar o iei din pripa. 
eu tocmai i-am facut lui David o programare la homeopat, la dr naghiu de la napocensis. am citit numai de bine despre el, e si homeopat si e si psihiatru de copii. adica macar sa ma duc la tinta, nu vreau sa mai bajbai. si macar sa-mi zica daca e ok, daca terapie tre' sa faca copilul sau eu
.
(si mai pune si maica-mea paie pe foc: "du-l la doctor sa-i dea niste pastile, ca nu-i normal ce face, ca tu nu faceai asa"(aka o criza de furie)
. si asa-mi vine sa ma duc pana la ploiesti in fuga sa-mi iau copilul cel "anormal" acasa....
).
Traiesc in Orasul Alandala