Strumfi de iul-aug 2007 (209)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Neatza!

Azi-maine stam acasa...Matei e cu febra 39-40 si o tuse urata rau, eu cu stare subfebrila si o durere de cap de-mi vine sa-l tai! servesc ceai cu paracetamol si no-spa....

mami de Matei 28 iulie 2007 si (DPN 26 august 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

simo, ia oscillo! sanatate lui Matei!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Ne alaturam si noi voua . Daria are un ochi rosu, mucisori si ceva tuse dar fara febra. Cred ca a tras curent. Nu i-am dat nimic, ma bazez pe ea. De fapt pentru ochisorul rosu, nici nu stiu ce sa-i fac.

Il pupam si pe David si pe Matei sa se faca bine.

Kariris iarta-ma ca ti-am trezit amintiri mai dureroase. Dupa ce mi-ai spus nu pot decat sa-ti tin pumnii sa rezisti pana cand vei gasi un moment optim pentru operatie. Cred ca ai si tu dar iti mai zic si eu ca la Dariuca am cumparat un inaltator (gasesti in Ikea) pe care se urca sa poata urca in cada. Eu doar o tin de o manuta sa nu alunece. Nu am mai ridicat-o de f mult. De luat in brate si tavalit pe jos, in pat caci altfel o resimt imediat si eu la mijloc daca merg un pic cu ea in brate.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

uf, virusii de anul asta cred ca-s babani rau . daca pica ei pe capete oameni in toata firea, ce sa mai zic de copilasi.

Simo, sanatate multa si voua!

Mychy, ii pun comprese calde. am un saculet cu samburi de cirese/visine. facut de asta vara - stiu ca se gasea ceva simiar si la farmacie, cica pt colici. il bag pe ala la microunde 2 minute si se mentine cald vreun sfert de ora.
dar nu prea am cu cine sa ma inteleg, ca nu sta sa-i tin ala pe piept.

vad ca acum e un pic mai bine, a mancat singur si pare sa se mai rareasca tusea. in mod normal m-as duce la doctor. dar stiu cum stau pe acolo pe holuri si vin toate babele si mosii raciti si se baga in sufletul copilului si ii scuipa in fata .

bine macar ca l-am dus pe david la maica-mea saptamana asta, nu mai am si grija lui.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

multumesc fetele!!!am luat 9.60

si eu voiam sa spun ca pentru tuse dintr'asta persistenta care nu trece cu nimic merge caldura,eu i-am pus lui mihnea sare incalzita intr-un ciorap si cand dormea i-l tineam pe piept..foarte bun mai e prospanul picaturi in arosoli si un sirop pentru tuse cu propolis,ienupar si pin/brad de la tis...mare grija sa aveti la felul tusei,asta din experienta mea cu mihnea..si acum imi suna in cap tusea aia de pneumonie,ca din pestera,adanca si goala.

sanatate multa copilasilor,damian,daria si matei!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Vivela sanatate multa lui David.

Dana daca alaptezi pune-i putin laptic de al tau a ochiul lui Daria. Se vindeca rapid

Simo sanatate lui Matei

La subiectul zilei somunul. Culcarea pt amandoi e intre 20-20.30. In weekend o mai las pe Catarina pana la 21.30 daca vad ca nu are somn si stie ca e weekend de aia poate sa stea mai tarziu. Insa inca se trezeste de vreo 2 ori pe noapte cosmaruri, crocodili si pinguini.

Catarina doarme la ea in camera are un pat supraetajat si sotul doarme la parter sub patul ei. Andre se trezeste inca de multe ori asa ca jumatate din noapte in camera lui jumatate la mine in pat.

Mai fetelor, Catarina a fost bolnava toata saptamana si a stata acasa, din cauza frustrarii am vazut ca se musca singurica de mana si ce muscaturi mai ales cand nu i-am dat voie sa faca ceva sau nu i-am dat ce vroia ea.

Ma ingrijoreaza, cred ca e si pt ca am tipat la ea de cateva ori. M-am saturat sa o vad cu mana in nas si in gura. Ii curgea sange din nas si ea tot se scobea si baga degetele in gura. A facut bube in nas si la gura

Asa ca dupa ce ii luasem suzeta de Craciun i-am dat-o inapoi noaptea cand doarme. Se trezea plangand si nu o puteam consola cu nimic. Petrecea minute intregi muscandu-se de manuta

De cand i-am dat suzeta nu se mai musca la fel de mult dar tot o mai vad din cand in cand ca ar vrea

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Dana, sanatate multa Dariei .

Stefania, nu stiu ce sa-ti zic despre muscat. daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca si david sta cu mainile in gura acum mai mult statea cand era bebelus. si ma enerveaza ca isi baga toata mana in gura, nu tine cont ca e murdar sau nu. iar daca ii zic, mai rau face, parca sa-mi faca mie in ciuda. se scobeste in nas si apoi baga degetele pana la cot in gura, si daca imi arat dezgustul vine in fata mea si imi arata ca "asa trebuie" (a luat niste expresii in brate care pe mine ma scot din sarite: "asa trebuie" - dar numai la lucrurile anapoda, "taci, nu vorbiii!!!", "pleaca de aici!"/"du-te". nu stiu cum sa-l dezvat, ca ma calca pe nervi).

eu experimentez niste sentimente cam stranii, nu reusesc sa-mi mai tin furia sub control. am un impuls foarte puternic sa sparg ceva, sa rup, sa tip...zilele trecute mi-a casunat pe un joc al lui david, care statea pe hol si de care m-am impiedicat. am tipat la bietul copil sa si-l ia de acolo dupa ce i-am tras un sut (jocului) si in secunda 2 l-am aruncat la gunoi . dupa vreo 10 minute mi-am dat seama ce ridicola am fost, ca saracul copil n-a inteles nimic din toata faza si s-a mai si speriat.
ceva leacuri? in afara de diazepam sau ceai de tei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Gabi, cred ca o plimbare prin parc, singurica, ti-ar prinde bine...macar 30 de minute.
Eu asta imi doresc cand ma simt coplesita de diverse treburi...

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Vivelina, picaturi de ulei de lavanda/levantica.in fiecare dimineata pe stomacul gol, intr-o lingurita cu putin ulei de masline, pui 2-3 picaturi din uleiul asta. cica se ia de 3 ori/zi . mie mi-a fost suficient doar dimineata. poti face si aromoterapie cu acelasi ulei. la mine a functionat!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

o sa-mi iau ulei de lavanda (s-a terminat ala de-l aveam) si fac aromaterapie. dimineata, la pranz si seara .

plimbarea...of, de-aia jinduiesc eu dupa primavara...n-as putea iesi acum, ca n-am cu cine sa-l las pe damian. si sa-l scot asa tusitor, e exclus.

ma duc sa biciclesc pe loc, in lipsa de plimbare.

Mergi la inceput