Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (184)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Felicia - Lorelei merge cu succesuri la piscina de f multa vreme. Merge cu parintii ei, care pot con,firma, of course Vorbesc eu in numele lor Poate de la 4 ani il poti da la cursuri de inot. Mai am prieteni piscinosi care isi duc copiii de f mici, inainte de 1 an. Si eu vrem sa facem chestia asta insa suntem mai sensibilosi si astetam sa se mai incalzeasca si a vedem ce facem cu otitele (a propos, iar cica il doare urechea pe plod... ma termina cica are "ABURE" la ureche !!!)

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonix

Felicia - Lorelei merge cu succesuri la piscina de f multa vreme. Merge cu parintii ei, care pot con,firma, of course Vorbesc eu in numele lor Poate de la 4 ani il poti da la cursuri de inot. Mai am prieteni piscinosi care isi duc copiii de f mici, inainte de 1 an. Si eu vrem sa facem chestia asta insa suntem mai sensibilosi si astetam sa se mai incalzeasca si a vedem ce facem cu otitele (a propos, iar cica il doare urechea pe plod... ma termina cica are "ABURE" la ureche !!!)

Simona cu Robert

Felicia aia de ti-au zis cu 4 ani te-au mintit. Noi cu Lorelei mergem saptamanal (vineri seara) de la 9 luni. Exceptii au fost zile cand a fost ea sau unul dintre noi rau bolnavi, vacante cand am fost plecati si atunci gaseam pe acolo piscine sau zile cand a fost inchisa piscina.

Prietenii mei din EIndhoven toti isi duc odraslele de mici in piscina! In plus Olanda e muult mai plina de piscine ca Belgia, ca altfel unde si-ar antrena campionii mondiali si olimpici? Uite www.tongelreep.nl/?baby--en-peuterlessen" target="_blank">aici o piscina care se pare ca are si cursuri pentru copii intre 3 luni si 4 ani. Intr-adevar cursurile normale de inot incep la 4 ani, dar copilului la varsta alor nostri nu cred ca ii trebuie cursuri. Lorelei e super incantata ca mergem impreuna. Noi mergem intr-o piscina de competitie care nu are decat doua tobogane pentru copii, si nu are bazin de 30 cm, sau 60 cm. Bazinul mic e defapt bazinul de incalzire cu adancime de 90 cm...in ala s-a scaldat ea de pe vremea cand avea abia 70 cm si nici acum nu are mai mult de 92...

Adriana te rog sa ma scuzi ca nu ti-am raspuns...sesiunea e de vina. M-am uitat la linkuri si mie mi-a placut si asta de iarna. Le-am pus pe lista de linkuri de vacanta. Si daca ne iese la vara sau iarna vizitam una dintre ferme.

Nadia o veste minunata, poate asa o sa mai reusesti sa te odihnesti si tu!!!

In alta ordine de idei si noptile noastre sunt dificile. Eu le pun pe
seama somnului de peste zi. Baga a mea cate doua trei ore la cresa, seara nu mai reuseste sa adoarma la 8.30-9 si noaptea se trezeste pe la doua sau patru ca ii trebuie...poveste.

In uikend e complect altfel, vinerea doarme bine ca e dupa bazinul de seara (ne gandim sa introducem si marti o vizita) sambata duminica o tinem treaza peste zi fara nici o problema. Noaptea doarme de la 9 pana la 8.30-9 intinsa fara dorinte ciudate...

Cu mancatul nu avem nici o problema. Am avut vreodata?
Cu hainele cu mandrie spun ca ea isi alege mereu "rochita frumoasa" unde asta e numele de botez al oricarei rochite tricotate pe care o detine. In rest se dezbraca, se imbraca si se incalta singura...daca avem timp. Daca nu o imbracam noi si ne face scandal.

In rest daca avem de lucru avem de lucru si se baga si ea daca nu ne jucam la greu si cat ne permite timpul. Ieri a fost ora de desen a lu' ta-su. La pus sa ii deseneze toate locomotivele pe care le detine si toate vagoanele. Intre timp a ascultat "Eliza si lebedele" si din cand in cand mai comenta si "Iovan Iorgovan". Fiindca mai nou locuieste intr-o poveste continua. Cum ajunge acasa pune CD sa asculte poveste, una, doua trei, cate or fi pana incepe pingu si ne pregatim de somn. Mergem la ea in camera si citim una, doua, trei, patru povesti...si cum spuneam noaptea vine ca vrea poveste. O sa scriu o carte de povesti!

Cu intarziere si scuzele de rigoare Belleane si Aileta va doresc ani multi fericiti si tot binele din lume!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laurita sanatate multa Ilincai!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Ma tot gandesc de ceva timp sa-i raspund lui Luminel: sunt multi nebuni pe lumea asta, auzi sa cheme politia ca face copilul de 2 ani juma zgomot. Astia sunt obisnuiti cu copiii crescuti cu batai care stau smirna de obicei si joaca ca ursul cand au ei chef. Probabil au ceva de impartit cu proprietarul apartamentului si-si varsa nervii pe voi. E rau ca probabil nu v-au facut viza de flotant si ei stiu ca pot chema politia sa va dea amenda. Cel mai bine este sa va imprieteniti cumva cu ei, sa le dati buna ziua, sa vada ca voi sunteti altfel decat vechii chiriasi, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich iubita, merci, suntem f bine, azi nici un incident! Isabela ce face? cum va mai descurcati? cat il mai tii pe Robert acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree ce ma bucur pentru voi, bravo!!! Ati trecut cu bine de perioada steroizilor, sau e tot greu? Ma gandesc mereu la printesa ta si-mi dau una peste cap cand ma plang de-ale mele.

Fecian si la noi se primesc copii de cateva luni la piscina, sunt ore speciale, cand nu sunt cursuri si mergi cu ei la liber. Sunt si cursuri - mama -tata si bebe, pana pe la vreo 3 ani, de la 3 ani poti sa-i lasi singuri la cursuri. Eu am mers cu Patrick si din pacate nu prea a fost incantat. La fel si baita - de vreo cateva saptamani e un chin sa-l bagam in cada, nu mai stim ce tertipuri sa mai folosim. Eu cred ca de la dermatita atopica care s-a declansat iar

Dana asa si al meu sot, una ca nu poate suporta mizeria de la centrele de joaca, doi ca e galagie. Prefera afara, insa la noi e frigut bine. Azi -20 cu vant si e parfum ca zilele trecute erau -35 cu vant. La gradi sunt copii care vin cu autobuzele si au de mers si pe jos, si merg si la temperaturile astea pe afara. Noua insa ne e cam frica de anul trecut, cand l-am tinut cateva ore la -15 si s-a pricopsit cu pneumonie.

Hehe, mamele de fete, deja aveti domnisorici care fac nazuri la haine, ce fain! Adica imi inchipui ca nu e asa fain cand te grabesti, dar tare mi-ar fi placut si mie o motata.

Laura sanatate Ilincutei!!

Despre noi - to deliver or not to deliver - that is the question!
Ieri am fost la eco - bb mic, mic, 2600 de grame, s-a dus speranta mea de a face bb de peste 3 kg. Asta este, de la o pitica precum sunt (1,50 m, 50 de kg), ce sa ma astept? M-am dat jos din pat luni, la 37 de saptamani si am inceput sa ma invart de colo colo, asa ca ieri am avut contractii ca la balamuc. M-am dus la centrul de nasteri, ca tot eram la spital pentru diabet, mi-au zis ca dilatatia e 2 (oricum asta o aveam de mai demult) insa contractiile nu sunt regulate, nu permit progresia travaliului inca.
Asa ca am de ales - sa mai stau la orizonatala caci cum stau la pat dispar toate contractiile ca prin minune, sau sa ma agit si sa nasc acum.
Eu as vrea sa nasc acum pentru ca stau tare stressata, bebe a luat tare putin in greutate, nu cred ca se mai alimenteaza corect, desi doctorii zic ca e OK. Curba lui de crestere arata cam ciudat. De unde era la 20% din range-ul ala, acum e la 13% si cica la 10% e semn de alarmare. Are unele masuratori sub limita. Si parca as vrea sa-l nasc, cat de mic o fi, sa scap de stressul asta - oare se alimenteaza bine sau nu?
Ginecoloaga si sotul - cica sa stau cuminte inca o saptamana. Endocrinoloaga - cica sa las natura sa-si spuna cuvantul si sa ma comport normal, adica sa nu stau ca lehuza, sa mai fac una alta. Am zis ca trag la sorti.
Mi-e ca am facut si eu boala aia, the fifth disease si ca asta l-a afectat pe bb si placenta, ca asta e un efect. Ca inca n-am rezultatele daca am facut sau nu boala acum, nici dupa 2 saptamani de la test!! Cica e clar ca m-am imunitate, insa nu se stie daca am facut-o acuma.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor,

nu am mai trecut de taaaaare mult timp pe aici. nici nu mai am timp. in schimb sunt tare fericita caci am doua fetite cu ochi albastrii si blonde.
este foarte greu din toate punctele de vedere dar cu timpul mi-am intrat in ritm. Bianca imi da de furca mereu pt ca nu asculta deloc si face numai ce vrea ea si cand vrea ea. in ultimul timp nu prea mai vrea sa manance. Otilia este lipita de titi, cand vrea ea si inainte de orice somn ca de nu...nu dorm. am inceput cu suc de mar,mar+para, morcov, portocale - fiecare separat, piure de mar, mar+para, azi de dovleac.

O zi buna tuturor!

mami de fetita Bianca Maria 10.06.2008 si Otilia Ioana 10.08.2010

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dolores nu stiu cum e la voi, insa la noi nu sunt asa de sigure masuratorile astea priv greutate al afinal de sarcina...Ana treb s aaiba cam 4 kg daca era dupa ei. Deci, nu-ti mai face griji, bebe e ok si tu mama eroina ca l-ai tinut atat la cuptor.

Laura il mai tin nitel - sincer..pe vremea asta, cum il luam eu de la gradi cu fifi cu tot??? Deocamdat cu ajutoare e ok, vedem mai incolo, mai sta cel putin o luna acasica.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Doloress: si eu zic la fel sa lasi natura sa-si spuna cuvantul, nu zic sa stai numai in pat dar sa te menajezi si in nici un caz sa nu te stresezi. Oricum bb Kevin nu e nici mic nici mare... asa si matusa mea are 2 fetite nascute amandoua la termen sub 2500, sanatoase. Dar ea e o slabatura si mica, n-a luat nici un gram in sarcini. Tu daca ai tinut si regim, fara dulciuri din cauza asta e micut. Oricum va fi varsator asa ca sa aiba si sotul tau pe cineva de partea lui Sa stii ca mie nu mi se par deloc deplasate actiunile sotului tau. Si eu sunt tot cam pe aproape numai ca ma straduiesc mai mult, eu chiar imi doresc sa fiu mai aproape de oameni, sa accept tot felul de lucruri ca fiind normale. Nici eu n-as merge la un loc de joaca unde miroase a pipi, unde vin copii raciti brrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dolores - al meu tot la 37 e saptamani s-a nascut, estimat la 2 500. A avut 2 750, mai mare decat spera doctorul, dar nu urias :D Pentru mine a fost fain si usor de nascut pentru el mai greutz cu acomodatul afara, de alimentat nu s-a alimentat de la san e adevarat, dar l-ai facut tu pe Patrick sa ia sanul, deci nu imi fac probleme aici ;) Stai linistita, estimare de 2 600 la 37 de saptamani e in limite

Simona cu Robert

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput