Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (184)
Raspunsuri - Pagina 7
alina_anto spune:
Buna fetelor!
Aelita N-am stiut de ziua ta.. cu intarziere: LA MULTI ANI!!!!!

Fecian Sa sii ca si noi trecem cu Sara prin faze asemanatoare.
Am citit cu atentie ceea ce ti-au scris fetele si sa stii ca e foarte adevarata treaba aia cu RABDAREA. Sara a avut pana acum cateva nopti aceleasi stari pe care le descrii tu.. Nu stiu ce au fost, ca m-am plans si eu pe aici k nu mai stiam ce sa fac.., dar cert e ca am inceput sa o culc mai tarziu, adik o las pana pe la 21.30-22 sa stea cu noi in living, sa vorbim si apoi merg cu ea in pat, ii citesc, ne alintam putin, adoarme si nu se mai trezeste peste noapte. Doar ca vrea sa ma simta langa ea in pat, asa ca m-am conformat si dorm cu ea. Probabil ca e etapa aia in care se simt foarte atasati de mamici si se supara/razbuna pt ca plecam sau facem diverse lucruri fara ei.. Probabil ca ar prefera sa stai cu el acasa, sa nu il duci la gradi si sa nu pleci nici tu la servici.. Mai dureaza pana intelege de ce se intampla toate astea. Si isi manifesta sentimentele in felul lui..nu stiu..
Eu cred ca totul e trecator, e doar o etapa (deloc usoara, ce-i drept) dar cu siguranta se va rezolva.
Cat despre analize nu stiu ce sa zic..parca ma vad pe mine ori de cate ori facea Sara vreo criza de plans. Asa ziceam si eu: "Gata! Maine o duc la dr k sigur are ceva..!
Dar iti spun, cu RABDARE (fir-ar ea sa fie, k si eu simt ca am cam pierdut-o uneori) se REZOLVA! Si la noi s-a agravat situatia cu cosmarurile in perioada in care ne-am mutat, in care i s-a schimbat programul, dar incet incet ne redresam.
Va tin pumnii!!
Pupici 
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Desiree Ce veste buna!! Bravo!! 
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
cleo78 spune:
si la noi inca sunt night terrors... din vara dormim iar impreuna.
La noi functioneaza insa mai bine cand o culcam mai devreme - daca e prea obosita, urla seara, si se culca f. miorlaita - si sigur peste noapte e si mai rau. De ex. aseara a urlat ca nu voia pantalonii pe ea, si ca voia sa doarma cu ei in brate. Pan alaurma am imbracat-o, s-a trezit peste noaopte plangand, si i-a dat jos si a adormit cu ei in brate. La fel,se trezeste si urla daca o invelesc...
Mai cere uneori de 1-2-3 ori lapte peste noapte... sunt rupta la munca. Unde pana mea sa mai fac inca un copil? 

Desiree, ma bucur f.mult ca a aprobat viza. Mai ales, acum iarna - cand o sa iti prinda f. bine inca un ajutor in casa, dar si cu cine sa iesi.
Doloress, gelozii de genul asta are si Mara. Cand stau de vb cu tati, hopa si mara (nu tot timpul, dar uneori, si mai ales cand ne vede vb f. serios). DIn pacate tati a inceput sa tzipe la ea...
Si la noi e mult mai simplu cand e unul din parinti. De ex. azi am luat-o de la gradi doar eu (am iesit mai devreme de la un training) , a mers de mana, a vb cu farmacistele, cu saworma-ristiii turci, cu niste femei in metrou care i-au zis ca e f. isteatza, plus cu tigancile ce vindeau portocale la gura de la metrou carora le-a promis ca merge de mana si nu vrea in brate ca sa ia mami portocale, si dupa aia a zis nu mai vrea portocalele, sa le ia inapoi
. A venit si tati s-a dat in barci o data, m-a mushcat de coapsa inte4rioara si v-am postat mesajul numai pe jumatate etc.
Conteaza f. mult sa fiu calma. Daca ma enervez, ma duc in baie, si las pe tati. Si invers. Cand sunt nervoasa, nu vad solutii, ma simte copilul, devine un cerc vicios etc etc etc. Sa rupt cercul asta - depinde de mine.
Astept caldura - va fi multm ai usor la vara - o las afara.
Fetelor, mara a inceput programul de diva's drama!!! daca nu se imbraca cu nu stiu ce... e sf lumii!!!! mai grav e ca am primit de la prietena mea, de la fetitzele ei, inca 2 sacose de haine superbe - asa ca mara are 10 tricouri mov de unde alege, geaca roz, bluze de trening: bleomarin, galben, roz, sarafane de blugi cu imprimeuri, fuste de blugi cu broderii etc etc si e asa de greu de ales ... de se da cu fundu' de pamant
. Vai de capul nostru, noi am incercat sa o educam cu o carte, cu joaca, iesit in parc, cand colo avem o pitzipoanca 

ce si-a lasat
scaunul in fata oglinzii sa se admire!
edit: educativ, de la verisoara mea: http://videofil.ro/news/stiri/the-king-speech-12-nominalizari-la-premiile-oscar-2011.html
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 si la noi inca sunt night terrors... din vara dormim iar impreuna. La noi functioneaza insa mai bine cand o culcam mai devreme - daca e prea obosita, urla seara, si se culca f. miorlaita - si sigur peste noapte e si mai rau. De ex. aseara a urlat ca nu voia pantalonii pe ea, si ca voia sa doarma cu ei in brate. Pan alaurma am imbracat-o, s-a trezit peste noaopte plangand, si i-a dat jos si a adormit cu ei in brate. La fel,se trezeste si urla daca o invelesc... Mai cere uneori de 1-2-3 ori lapte peste noapte... sunt rupta la munca. Unde pana mea sa mai fac inca un copil? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Descrii exact situatia noastra. numai ca la noi nu vrea pantalonii in brate in chimb vrea: ciorapii in picioare, urla de aude tot blocul cand ii cade un ciorap, vrea rechinul, sarpele, porcul mai stiu eu ce prostii...plus lapte de n ori
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
12+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Alysh spune:
Gata, fetelor, am trecut un examen de care imi era teama, de-acum nu mai am nici o retinere in a sta cu amandoi acasa, a fost o zi superba, asa frumos ne-am jucat si am citit zeci de povesti, am dansat " o ratusca sta pe lac" de nu stiu cate ori, am facut scrapbooking si am modelat, am lipit abtipilduri, am ras si ne-am distrat si Luca pe langa noi a participat. Au crescut amandoi si e e complet altceva.
Am avut la pranz chiar doua ora in care au dormit amandoi, ma plictiseam![]()
E adevarat ca n-am facut nimic in ale gospodariei, atunci ar fi fost un pic mai complicat. Si daca am fi reusit sa iesim afara ar fi fost chiar perfect, dar data viitoare, fara zapada sper sa ma incumet.
Asaaaaa, in primul rand si cu intarziere:
Aelita, LA multi ani, draga mea, sa-ti traiasca cele minuni superbe carotra le-ai dat nastere, te admir pt cum te porti cu ei, esti o mami frumoasa si desteapta! Multa sanatate!
Doloress, nu pot decat sa ma bucur ca mi se indeplineste profetia
pup si bafta in continuare!
Desiree, ma bucur enorm ca vine surioara ta! Tre' sa fitit f bucurosi!
V0am pupat, fug sa-i fac baita celui mic.
Magnetism79 spune:
Seara buna si de la noi!!!
Am intrat doar sa va salut .Azi am fost la dr pt o monitorizare cardiotocografica. A fost f. bine, a ramas ca ne vedem pe 2 Feb la ora 9 pt internare caci la 10 e cezariana asta daca nu se intampla nimic pana atunci si da Doamne sa nu fie nimic. M-am cantarit azi si surpriza am doar 71 de kg , cu ce raman dupa sper sa le dau repede jos cu masaj si toate cele.........
Mai scriu dar ma graabeste piticul.
Maine ma duc la cursul de patchwork, de-abia astept.
Va pup
Mami de Bogdanici Pogonici
DanaH spune:
Aelita,Lamulti Ani,mamica frumoasa!sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta frumoasa. evident, adaug scuzele de rigoare pt intarziere.
offf, ce cunoscute mi se par si mie crizele astea noturne.... din fericire mai mult de la alexdecat delaodo, desi as spune ca nici ea nu s-a lasat mai prejos. fecian, asa cum spui tu ca esti acum, asa eram si noi cu alex, amandoi zombi, daramati. nu am intreba cum a trecut, vorba fetelor, cu rabdare.
acum cu odo sunt perioade si perioade, dar nici pe departe cum era cu alex. nu stiu daca o sa iti spuna ceva doctorul. poate ar trebui sa ii faci niste analize de kk, viermii astia pacatosi dau agitatie mare, mai ales noaptea. iar copiii nostri, cum sunt in comunitate de mici, sigur au. si eu o suspectez pe odo, cat despre alex, stiu sigur cand sunt perioadele astea, ca si astia, vin si pleaca (sau, ma rog, sunt mai activi sau se calmeaza). vezi ca sunt nsite pastile la farmacie, ti le da si fara reteta. cica nu fac rau ficatului, ca i-am capiat pe astia cu intrebarile desrep asta.
in rest, multa rabdare. incercati sa facti cu schimbul, poate pe zile, ca altfel va doboara pe amandoi si el inca mai are energie.
aa, si mai voriam sa zic: locurile alea de joaca cu topogane, pe mine ma distrug psihic. mi se par asa de aglomerate, de galagioase, ca ies de acolo capiata. alex numa ce a fost sapt trecuta la o petrecere la un coleg la un astfel de loc de joaca. evident ca a doua zi behaia ca un magar si ii curgea nasul. cand m-am dus sa il iau, mi s-a parut ca era un praf acolo... eu una prefer aerul liber. stiu, e frig, dar mergem la plimbare, ii pune sotzul pe bicicleta si face ture cu ei. sau le dau o minge si alearga in gradine, cu gluga pe cap, ca ploua. cand intra in casa au nsite obrajori rosi de ii vine sa ii mananci. nu facem asta in fiecare zi (desi ar trebui), si asta pt ca ajungem tarziu acasa, dar incercam sa o facem cat mai des.
si inca ceva: ai incercat sa il duci la piscina? toti copiii care ii stiu eu ca merg la piscina, mai ales cei mai mici, vin de acolo obositi, dar intr0un fel dragut, as zice mai mult toropiti.
zau ca nu stiu ce idei sa iti mai dau, dar sper sa gasesti ceva folositor in ce am zis si eu pe aici.
desiree,ce ma bucur ca vine sora ta. sigur o sa iti prinda bine. macar sa mai vorbiti sivoi ca fetele...pufff, ca iar ma loveste doru de sora-mea.
alish,gata, de acum ai flacai mari. o sa fie din ce in ce mai ushor....pana prinde si luca putina vlaga, sa vezi atunci cum o sa stai intre ei...eu astept sa treaca si perioada asta, cine stei cat mai amd e asteptat. dar, oricum, sunt si parti frumoase. ia intreab-o pegabitza.apropo,gabitza, ti-am vazut flacaii pe fb; ce frumos stau ei in fotoliu si se pupa. sa mai zici tu ca se cearta, cine o sa te mai creada.
cleo, eu am pierdut speranta ca odo o sa fie atrasa de carti, jocrui instructiv-educative. nu, nene, ea margele, gentzi,"pa,mami,plec la cupatuli". iar hainele....durerea mea de fiecare dimineatza, cand sunt vesnic intr-o criza de timp si ea nu e niciodata de acord cu mine la haine, dar mai ales la incaltari: vrea papucii de plastic pt plaja,cand afara ploua. suntem amandoua un tipat si un nerv fiece dimineata.
altfel spus, suntem bine. deocamdata. adica isi incepe al meu sotz seriile de plecari. maine. in runde scurte si dese. vai creierii mei.
va tin la curent.
Poze
Poze noi
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaH cleo, eu am pierdut speranta ca odo o sa fie atrasa de carti, jocrui instructiv-educative. nu, nene, ea margele, gentzi,"pa,mami,plec la cupatuli". iar hainele....durerea mea de fiecare dimineatza, cand sunt vesnic intr-o criza de timp si ea nu e niciodata de acord cu mine la haine, dar mai ales la incaltari: vrea papucii de plastic pt plaja,cand afara ploua. suntem amandoua un tipat si un nerv fiece dimineata. Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) Poze Poze noi |
io i-am ascuns celelalte incaltari, are numai cizmele la indemana
. Si noi ne jucam de-a ..."hai mami, la Mall"...
fecian spune:
DanaH sincer as fi vrut eu sa il duc la piscina, ca iti dai seama ca imi convine mai mult. Amandoi suntem ratze si ne-ar place enrom (stiu ca lui sigur i-ar place) n-ar mai iesi din apa (noi ca sa il convingem sa iasa din baie ii aratam manutzele incretite si ii zicem ca daca nu iese acum se face peste
...asa iese).
Am intrebat niste amici pe aici si toti mi-au spus ca la piscina pot sa il duc doar de la 4 ani..
Hai ca fug ca trebuie sa imi execut meseria de sotie![]()
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
12+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Reallaura spune:
Neata
Nu am mai apucat sa scriu, Ilinca cu febra mare, spre 39 si mai mare toata ziua, chiar sub antitermice. Ieri seara cu ea la GOmoiu, am stat o ora pe acolo ca sa o asculte la mare repezeala, prin body cu stetoscopul, de 2 ori pe piept, fara spate, si gata! In fine. si ne da drumul cu cerinta de a reveni azi dimineata pentru un control orl ca nu are cu ce se uita in ureche. Bravo! Bine ca nu a mai facut febra, s-a luptat ea cu vreun balaur astea 3 zile, acum sper sa fie bine. A facut nitel moale aseara, poate a fost ceva o enteroviroza. nu stiu
sper sa fim bine
desiree ce ma bucur ca vine sora ta, uraaa!
Ali scumpo, ce ma bucur ca ati sarit parleazul! HAha, sa vezi distractie de acum inainte! 
fecian si Mirci are inca terori sau cosmaruri, sau ce or fi, se scoala noaptea de cateva ori, tot asa, vrea ba la tati, ba la mami, cere 2-3 lapticuri pe noapte,da cu picioarele in noi, cu pumnii...odata a inceput sa planga supa ce mi-a dat un pumn si zicea mami, imi pare rau ca te-am lovit cu piatra. cred ca mai si viseaza.
Nici noi nu prea am avut nopti de dormit intins de cand s-a nascut Mirci si nici nu ma astept prea curand la asa ceva. Ma intreb Bogdan cum rezista ca eu de bine de rau stau in casa toata ziua - chiar daca nu dorm...suntem cu nervii intinsi la maxim si noi, explodam din orice
PArtea buna e ca se fac mari
repede.
cleo, DAnaH ce dragute fetele cu cumparaturile...nu va spun ce astept si eu momentul!