Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (184)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Bratafelma bucur ca ai trecut pe aici, sa-ti traiasca minunile blonde, asa e ..incep sa gust si eu, e frumos, dar "intens"

Ia uitati ce am reusit eu ieri: nani

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lorich: ce frumos !!! Inca nu e intens, ai sa vezi maximul de intensitate mai tarziu.

Mergi la inceput

eu de ceva timp experimentez cum e cu 3 copii(vine o vecina pe la noi colega de scoala de-a celei mari) si e absolut groaznic, tot timpul cineva e nemultumit, numai urlete si tipete vai steaua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Doloress eu am nascut-o pe Iami la 38 sapt cu 2.440...cu 2 zile inainte avusesem eco si estimare de 2.800...deci...cu estimarile astea eu nu m-as baza 100%.

Sfatul meu ar fi sa il mai tii pe bb, un bb mic inseamna fragilitate (nu ca tu nu ai stii ce inseamna asta, dupa experienta cu Patrick), inseamna bb ce trage mai greu din san si oboseste mai repede, etc. Pe de alta parte, inseamna si un bb determinat care vrea sa recupereze si recupereaza sa stii!! Mai ales ca e baietel.

Bun...asta as face eu. Insa cu boala de care vorbesti...hm. Medicii aia nu inteleg...e Canada totusi...chiar atat de inconstienti sunt cu rezultatul acelei analize?? Nu se poate urgenta??

In fine...sa dea Dumnezeu sa fie bine pana in final. Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor de sfaturi! Pana la urma am adoptat o cale de mijloc - am facut putina treaba prin casa, am si stat putin. Contractiile vad ca am mai avut insa putine si slabe.

Inais uite asa te scoate omul din barlog! Ce mai face Iasmi? Cum va place in Belgia? Cu analizele, ma termina cat sunt de incompetenti. Problema la mine e ca nici nu m-am mai dus la doctorul meu, am tot mers la clinica de diabet, pentru ca nu am putut sa ma duc in doua parti, sotul trebuie sa-si ia liber de fiecare data cand mergeam si mai mult de odata la doua saptamani e cam greu. La clinica de diabet e de fiecare data alt doctor, alta asistenta. Si e cam nebunie. Ieri au sunat totusi la laborator si le-au zis ca doctorul meu e foarte suparat pe ei si vrea un rezultat cat mai repede. Aia au zis ca nu au nu stiu ce kituri pentru analiza.

Asta e si problema mea - bebe mic -se adapteaza mai greu parca vad ca o iau de la capat cu pompa dupa mine, mi-e o groaza numai cand o vad. Nici n-am spalat-o, nici n-am sterilizat-o.
Pe de alta parte, tare mi=e frica de boala asta pe care a avut-o Patrick si de faptul ca pur si simplu a crescut toata sarcina intr-un ritm si deodata, in ultimele saptamani ritmul s-a incetinit deodata.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 37+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Multumesc fetelor de sfaturi! Pana la urma am adoptat o cale de mijloc - am facut putina treaba prin casa, am si stat putin. Contractiile vad ca am mai avut insa putine si slabe.

Inais uite asa te scoate omul din barlog! Ce mai face Iasmi? Cum va place in Belgia? Cu analizele, ma termina cat sunt de incompetenti. Problema la mine e ca nici nu m-am mai dus la doctorul meu, am tot mers la clinica de diabet, pentru ca nu am putut sa ma duc in doua parti, sotul trebuie sa-si ia liber de fiecare data cand mergeam si mai mult de odata la doua saptamani e cam greu. La clinica de diabet e de fiecare data alt doctor, alta asistenta. Si e cam nebunie. Ieri au sunat totusi la laborator si le-au zis ca doctorul meu e foarte suparat pe ei si vrea un rezultat cat mai repede. Aia au zis ca nu au nu stiu ce kituri pentru analiza.

Asta e si problema mea - bebe mic -se adapteaza mai greu parca vad ca o iau de la capat cu pompa dupa mine, mi-e o groaza numai cand o vad. Nici n-am spalat-o, nici n-am sterilizat-o.
Pe de alta parte, tare mi=e frica de boala asta pe care a avut-o Patrick si de faptul ca pur si simplu a crescut toata sarcina intr-un ritm si deodata, in ultimele saptamani ritmul s-a incetinit deodata.

Suntem ok, ne imunizam...Iasmina e la cresa. Suntem putin stresati de faptul ca a inceput sa le cam lege, desi primele 2 luni au fost perfecte...n-ai fi zis ca e copil in comunitate.
Bun acum ultima data ne-a lovit o gripa pe toti...toti 3+invitatii de sarbatori (4 adulti si 2 copii). Deci aici nu am ce sa comentez. Ne-a lichidat pe toti, ea nu avea cum sa reziste.

Acum e insa, dupa doar 2 zile de cresa, virusata...deci dupa 3 sapt de la trecerea gripei nu s-a refacut deloc sist. imunitar de moment ce in 2 zile s-a captusit iar.

In Belgia este ok, este o tara civilizata careia, pentru moment, nu avem ce sa-i reprosam. Poate doar clima imposibila...dar nici cu clima din Bucuresti nu-mi era rusine, asa ca nu mai comentez. Evident toti 3 suntem in proces de imunizare, pt ca face parte din "deliciile" emigrarii...ne "aclimatizam" si noi, alaturi de pitik.
Este o tara normala, as zice. Din pacate in Ro s-a pierdut notiunea de normalitate demult si orice iese din tipare ni se pare extraordinar. Acel normal zilnic de aici. Nu este deci, nici ceva extraordinar de nemaipomenit si nemaintalnit, dar nici egal sau mai rau decat am lasat acasa. Da ACASA, pentru ca, in ciuda tuturor problemelor, tot in Ro va fi acasa. Dar asta stiai deja

Cam asta facem, in cateva cuvinte.

Cat despre decizia ta vizavi de Kevin, iti doresc din suflet sa fie cea mai buna. Poate o eco te-ar lamuri vis-a-vis de ritmul de crestere incetinit. Nu stiu (pt ca nu citesc decat sporadic aici ) daca ai facut una amanuntita sau nu. Se vede acolo fluxul prin artere, gradul de imbatranirea al placentei, etc. Deci nu trebuie neaparat sa pui raul inainte si sa te gandesti ca boala aia ar fi cauza descresterii lui pe curbe. Este parerea mea, neavizata evident.

Ai grija de tine si oricum ar fi inteleg ca o sa ai un bb la termen, asa-i? Faci 38 sapt.

Edit: Despre kitul de care-ti spun ca nu-l au...si in Ro se intamplau din astea. Aceste kit-uri costa bani. Daca analizele sunt din cele rare, nu achizitioneaza un kit pt o singura persoana. Asteapta sa aiba mai multe analize de efectuat, deci sangele il pastreaza si efectueaza analiza cand au mai multe persoane care solicita acea analiza si deci se justifica cumparare kit-ului. Totusi Canada...as fi crezut ca au o alta politica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Inais cu imunizarea ce sa facem, toti trecem prin asta din pacate. Si eu ma gandesc cu groaza ca o vom lua de la capat cu al doilea.
Imi pare bine ca va place, si noi aici ne razboim cu clima, dar drept sa zic nici caldura din tara nu prea ma mai atrage. Parca prefer sa fie mai rece. Ploaia insa pe mine m-ar termina psihic, prefer sa fie frig si soare.

Pai ieri i-a facut eco amanuntit si asta mi-a tot explicat doctorita, ca toate celelalte au iesit bune, profilul ala al lui, blood flow, heart rate, etc. Ca daca era o problema se vedea aici. Asa, e numai faptul ca el creste mai incet. Placenta e de gradul 3 de unde acum 2 saptamani era gradul 1.

Da, ma bucur ca o sa am si eu un copilut la termen, chiar daca mic si chiar daca de eventuale probleme si provocari nu e nimeni scutit, zic eu ca totusi nu se compara 37-38 cu 32. De stat la NICU oricum n-ar mai sta 3 saptamani ca frate-su.

Ma bucur sa mai aud de voi

Mergi la inceput

Mey, daca tot nu e nimeni pe aici pot sa sting lumina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hi, hi, poti sa faci si curat, sa urci scaunele pe mese :)

Eu sunt pe aici, cu ale mele, sunt si suparata cu tata...
Copiii sunt bine, ei sunt cei mai fericiti, asa cum si trebuie.

Mergi la inceput

A si eu am probleme cu ai mei garla, nici nu vreau sa ma gandesc, parca mi-am facut asa un fel de scut sa ma doara cat mai putin. Tocmai azi m-a sunat maica-mea sa-mi spuna ca a fost cu tata la doctor si ca are retete de luat de vreo 800 lei. Pana acu ma sunau sa-mi spuna ce mult se cearta ei si cat sufera ca nu se inteleg. BIne ca sunt copiii sanatosi desi uneori iti dau mai multe batai de cap astia batrani.

Mergi la inceput