Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (184)
Raspunsuri - Pagina 20
Adriana_78 spune:
Danah, pai Fecian a zis ca se stau 3 luni acasa si eu m-am gandit ca e vorba de per. de dupa, apoi m-am gandit ca trebuie sa stai si inainte de nastere o per (am zis eu 1 luna) si de aici calculul. Inteleg insa ca e vorba numai de 3 luni mai si late-inainte si dupa.
Fecian, vad ca Danah are experiente pozitive. E bine ca angajatorii sunt asa relaxati la cap. asta - nu stiam.
In Ro. cred ca nu ar accepta, tinand cont ca e posibil ca mama sa stea atatea luni acasa.
Si eu as fi facut ca tine, as fi inceput cautarea dinainte.
Succes!
Simonix, succes si tie! felicitari pt. interviul reusit!
Belleane, singura scoala pe care am gasit-o (in afara de facultati - unde ar fi fost prea lung cursul si prea scump) a fost Absolute School - si Reallaura a pov. ca sora ei a fost la ei. Aici mi se pare prea scurt cursul (3 sapt) -- da alta oferta n-am gasit.
Mereu uit
Nastere usoara Magnetism! cred ca defapt ai nascut deja
Bebita sanatoasa si mancacioasa!
Adriana
gabitzam spune:
A nascut Lavinia fifi mic de 3270gr ![]()
FELICITARI MAMICO !!! 

Sa fie sanatoasa, sa pape mult si bine, sa fie necolicoasa si tie refacere rapida!!
fecian spune:
Va rog sa ma credeti , ma asteptam pana acum sa se cunoasca...dar nu se cunoaste deloc. Ba chiar pot spune ca mai mult se cunoastea in a doua luna decat acum cand deja am intrat in luna a 4-a.
De cand am inceput cu inotul, ma simt si mai bine si nici asa de stresata nu-s.
Simonix pai nu am spus ca inca nu am avut decat un singur interviu de juma de ora la telefon. In care sincer a trebuit sa fac maraton efectiv. Nu ai timp sa zici mai nika nici nu stiu cum de a fost convins nenea ala sa ma duc la urmatorul tur de interviuri. Atunci probabil ca va fi o alta situatie. Habar n-am cum va fi sincer.
La jobul asta am aplicat mai mult ca sa fiu cu inima impacata ca am incercat acolo. N-as fi crezut sub nici o forma ca s-ar uita cineva la CV-ul meu, avand in vedere ca firma asta e cea mai mare angajatoare din Olanda (cred ca DanaH stie la care ma refer) si cerintele sunt foarte mari: excelenta in primul rand. Iar eu numai excelenta nu ma simt. Oricum pentru mine va fi o experienta foarte buna oricare ar fi rezultatul. ![]()
Plus imi face foarte bine la moral
(am avut o perioada foarte grea dupa ce am terminat doctoratul, m-am simtit ultimul om...in fine o depresie tare aiurea). Acum e altceva, iar fiecare raspuns mai pozitiv asa e ca o pastila de incredere. Ma face sa cred in puterile mele.
In esentza stiu foarte bine la ce sunt foarte buna, insa sufar de un complex de inferioritate ceva de speriat; si unii oameni nu fac altceva decat sa imi mai bage sare pe rana...dar ma vindec eu![]()
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
12+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam A nascut Lavinia fifi mic de 3270gr FELICITARI MAMICO !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sa fie sanatoasa, sa pape mult si bine, sa fie necolicoasa si tie refacere rapida!! Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
Felicitari Lavinia!!! Recuperare usoara si lapte in tzitzi iar fifi mancacioasa, sanatoasa si necolicoasa

Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
12+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Danicris spune:
Bine ai venit pe lume, fetita scumpa de mami Magne , sa fii sanatoasa si norocoasa.
Magne
, felicitari, refacere rapida si multa sanatate !!! Te imbratisez cu drag.
PRAG spune:
Felicitari, Magnetism
, sa fiti sanatoase amindoua si sa va intoarceti repejor la tati si fratiorul cel mare! Stim cum o cheama pe fifi?
Fecian, Simonix, felicitari pentru inerviuri si sa va vedeti exact cu joburile pe care le doriti!
Asa e si aici, nu au dreptul sa te intrebe nimic personal - casatorit sau nu, religie, orientare sexuala etc. Nici macar virsta/data nasterii... Totul se evalueaza doar pe criterii profesionale. Pai cind ma gindesc ca in Romania iti cer sa atasezi poza la CV, cel putin mi s-a intilmplat mie cind cautam job in software. Pai ce conteaza cum arat?
Doloress, hai ca esti figura cu extremele! Deci cel tirziu pe 9 februarie! 
Lorich, mi s-a intimplat si mie, mi se intimpla chiar si acum, ca sunt mari, mai ales Alex, si ma trezesc in patul unuia din ei si nu stiu preis unde sunt, cu care copil (ala mic, ala mare, sau ala cel mai mare - tata lor)
Pup pe toata lumea, cica meeting de urgenta...
Gabriela.
Doloress spune:

Felicitari Magne!
Bine ai venit fifi mic si frumos! 

PRAG - ai ajuns cu bine la servici? La voi s-au inchis scolile, gardinitele? Al meu sot mi-a zis sa nu ma prinda nascand azi, cred ca nasc in taxi, e de jale pe autorute.
LILI - nu e bb2 neaparat mai cuminte, tu esti mai relaxata decat la bb 1 si o sa ti se para totul mai usor. Cel putin asta e o explicatie plauzibila ce-am auzit-o in toate cartile si articolele. Si cred si eu, acum ma pufneste rasul cum ma lua panica pentru orice planset, orice scancet, sughit, cum il pazeam sa aud daca respira, etc.
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!