Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (184)
Raspunsuri - Pagina 15
Andrada79 spune:
Gabitzam imi pare rau de necazul cu tatal tau. Nici nu stiu ce cuvinte sa iti scriu pt ca e intradevar un moment tare greu, mai ales pt mama ta! Am trecut prin asta de doua ori si cu tatal meu vitreg si tot ce pot spune e ca doar trecerea timpului m-a ajutat sa accept ideea ca s-a intamplat. Condoleante!
Desiree ma bucur mult ca a luat sora ta viza! Bravoooooooooooooo!
Fecian ufff sper sa treaca cat mai repede perioada asta. Am citit cu mare atentie ce ti-au scris fetele si tot rabdarea cred ca e cuvantul cheie. Tiberiu la fel s-a schimbat fff mult in ultima perioada, chiar sunt socata. La noi problemuta ar pleca de la nepotica mea care e fffff razbunatoare. Tot timpul se tine de capul lui si ii ia toate jucariile si sare sa il bata. Din ce am inteles de la sora mea asa a fost tot timpul si cu ceilalti copii. De ex. Tiberiu se joaca cu masinutele atunci vine si se baga in jocul lui, el o lasa dupa care ii ia jucaria care o are in mana. El se supara vrea sa o ia inapoi si incepe bataia. Din pacate aici intervin parintii Jessicai care in loc sa rezolve problema ei ii spun lui Tiberiu “Tiberiu lasa-I iei jucaria ca pe urma face ca toate ale si avem nevoie de liniste”. Problema e cand nu sunt eu acasa ca daca sunt le explic ca nu e bine ce fac fata de Tiberiu si intervin, dupa care cumnatul se oftica dar m-am obisnuit déjà sa faca asa si il las in pace. Ideea care ma doare e ca Tiberiu a devenit nervos, il simt fff frustrat, chiar ma uit, renunta efectiv cand o vede ca vine si ii strica jocul si pleaca sa se joace cu altceva dar iar vine dupa el. Jessica face asa mai ales seara cand e fff obosita si mai ales daca nu a dormit la pranz.
Legat de nopti, la fel, el dormea toata noaptea acum insa e agitat si nervos in somn, il linistesc destul de repede il mangai pe cap si ii spun ca sunt langa el si cum ma simte (el doarme intre noi) se linisteste. Ce ma supara e Ovidiu care seara il pedepseste non stop punandu-l la colt si nu imi place dar am sa vorbesc cu el sa ii explic ca nu e bine asa, acum am copiat si mesajul lui Prag sa il transmit pe mail, ca mi-a placut cum a explicat ea acolo cu rabdarea.
Aelita La multi ani!!!!!! scuze de intarziere
Lorich sunt superbe pozele cum dorm amandoi!
Magnetism79 spune:
Dragele mele,
In primul rand condoleante lui Gabi pt pterderea tatalui.Imi pare tare rau pentru dansul!!!!
La noi AMR o zi in afara de asta. Pe ultima suta cu pregatirile sper sa fie bine!!!
Doloress ce faci? Ti-o iau inainte au ba!!!!![]()
Oricum de-abia astept sa o vad!!!!
Pupici la fete!
Mami de Bogdanici Pogonici
belleane spune:
Gabita: Condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Imi pare rau pentru tine, pentru mama ta, sa aveti putere sa treceti cu bine.
Andrada79 spune:
Magnetism a mai ramas o zi???? moama cand trece timpul asta???? pupici multi si bafta bafta bafta!

Lorich spune:
Gabi, condoleante!! Sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste aceasta piedere! Da, mamei tale ii va fi infiorator de greu, cand totul s eva termina si va ramane acasa si va realiza, ar fi bine sa vina un pic la voi, pe de alta parte asta n-ar face decat sa amane momentul cu casa goala Te pup, draga mea!
magnetism nastere usoara, usoara ca un fulg! Recuperare rapida si o fetita sanatoasa si papacioasa!
Doloress prezent au ba? 2 in 1?
Eu am fost tare amarata we asta - m-am trezit ca fifi are o secretie la un ochi, secretie ce s-a si agravat asa, ajungand la culoare urata. Abia acum am realizat cat de traumatizata am ramas de la aventura cu ochiul lui Robert; am plans de mi-au sarit ochii din cap, pur si simplu nu-mi imaginam sa traiesc iar cu ce-am trait atunci, luni de analize, antibiotice (toate picaturile d epe piata) antibiograme diferite, rezultate aiurea..culminda cu cel mai cel - un pioceanic..totul a revenit ca si cum s-ar fi intamplat ieri si ideea sa trecem iar prin asta... Mai ales ca s-a terminat ca-n gara la Robert - dr. a aruncat antibiograma a zis "staf auriu" si i-a pus nitrat de argint in ochi, l-a ars pe piele....mai continui???
Nu aveam idee unde s amerg cu Ana, nu am intredere in nimeni, in nicun dr sau laborator, am zis hai la euroclinci, tot sunt astia responsabili d enoi pan ala 1 luna si dr. ori nu are liber, sau e racita si nu ar vrea sa o primeasca asa cum e. Acum am facut ce nu s eface, am pus deja picaturi in ochi si maine mergem la euroclinic sa vedem ...sarabanda anlizelor.
Si nu stiu cum , da Robert are febra, nu are alte semne inca, dar e febril d eieri dupa amiaza. Si uite asa...ca era prea simplu cu 2, acum simt si eu.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Doloress spune:
Magnetism dupa toate aparentele, nu prea vrea bb Kevin sa i-o ia inainte balerinei tale, e cavaler, isi asteapta randul. Eu m-am linistit, il simt miscand, activ nevoie mare, deci zic eu ca e bine acolo, asteptam.
Lorich ce rau imi pare!
Poate totusi nu e nimic de data asta.
Andrada of, greu intr-adevar la voi, mai ales ca Jessica nu e a ta, nu poti tu gestiona situatia ca sa fie bine pentru amandoi.
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Simonix spune:
Uf Lori - stiu, e usor sa spui "fara panica" dar incearca sa te linistesti si neaparat mergi la un medic, de data asta ai ceva experienta, macar atat ... deci sigur nu va mai fi ca la Robert, stii un pic cum sa tratezi problema.
Ai mare grija la ce tratamente ii dai fetitzei, orice fel, chiar daca la Robert au mers. Ea e mica mica acum si cu orice fel de problema trebuie mers cu ea la doctor, eventual la Urgente. Incearca sa iti infranezi teama si neincrederea. La noi pediatrul ne-a zis ca orice mi se pare aiurea la pitic sau febra peste 38 la bebelush pana intr-o luna - URGENT la doctor, sa nu astept deloc.
Te pup si iti urez sanatate la pitici. Am vazut ca si Robertelul incepe o mica raceala, ceva ... anul asta mi se pare ca circula niste bazaconii tare urate fata de anii trecuti, cand balaurii veneau cam prin primavara. Am auzit de tot felul de cazuri urate, si in Be/FR/NL + in RO. Mai e mult pna la vara??? 

Noi suntem inca ok, incepem sa mucim iarashi, sa vedem cum o fi - presimt ca saptamana asta nu o lucrez intreaga
Vad ca al meu a fentat cu bine gripele belgiene + cele romanesti, dar oare cat sa o tinem si noi asa, fara febra & Co ? ![]()
Anul asta inca ne mai imunizam, cred io.
Magne - NASTERE USOARA !!! NEAPARAT SA VI CU VESTI BUNE 

si cu poze, sa te felicitam 
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Danicris spune:
Magneeeeeeee, nastere usoara, refacere rapida si mai ales o bebelina sanatoasa, Doamne ajuta. Te asteptam cu vesti, te imbratisez cu drag.

Desiree, va imbratisez pe toti. M-am bucurat mult cand am citit ca sora ta a primit viza.

Lori, draga mea, asa rau imi pare ca ne dai asemenea vesti, va imbratisez si ma rog sa nu fie ceea ce povestesti ca a avut Robert. Sa ne tii la curent, multa sanatate va doresc.

Fecian, iti trimit o imbratisare.

Doloress,
cu drag, mai este putin si il tii in brate pe Kevin, ma emotioneaza mereu mesajele tale.

Alysh,
si pe tine cu mult drag, ma bucur ca te descurci cu flacaii.

Fug la piticii mei, azi a fost superb, i-am tinut mai mult pe-afara, asa incantati au fost amandoi ... Va imbratisez, multa sanatate tuturor.
PRAG spune:
Gabi, dumnezeu sa-l odihneasca pe tatal tau si voua sa va dea putere sa mergeti inainte!
E luni si sunt la servici, la odihna, cum spuneam.... Greu e acasa cu amindoi, mai ales ca a fost asa de frig ca nu i-am putut scoate afara.... Dar a fost bine, simbata musafiri (cu ocazia asta am facut si curat), duminica un pic de shopping, apoi treburi prin casa si arbitru la copii...
Luminel, imi pare tare rau de problemele cu vecinul... Asta a fost si gindul meu cind am citit, sa iti spun ca poti pune pe jos inca un covor, o patura, ceva care sa mai estompeze galagia... Cum sa te muti, nu de-abia te-ai mutat acolo?
Doloress, am intrat cu sufletul la gura sa vad vesti! Pai vad ca scoatem agitatele pentru Magnetism! Sau poate nasteti de-odata! Oricum, eu zic sa te bucuri ca ai ajuns la termen, si de acum lasa natura (si pe bb!) sa isi spuna cuvintul!
Desiree, imi pare tare rau ca treceti prin atitea! Sper ca mult asteptata ta surioara sa reuseasca sa te ajute un pic, sa ai si tu cinteva momente mai usoare! Nu ne-ai povestit cum a luat viza? Doar a mers inca o data la ambasada? 
Fecian, cum mai sunteti? V-ati mai linistit, sau tot asa?
Ylari, cum merg pregatirile?
Alysh, cum a fost la intreviu? Ce frumos descri tu cum e cu amindoi acasa! Asa e, uneori e frumos si mai mare dragul cind se joaca frumos impreuna, dar uneori iti vine sa pleci...
Laura, multa sanatate, sa scapati de racelile astea, bietii de ei, si nici tie nu ti-e usor!
Ce mai face Simona?
Andrada, uff, greu cu 2 copii si 4 parinti, fiecare cu opiniile si parerile lui. Sper sa se rezolve si la voi situatia, e greu tare asa!
Magnetism, curaj si nastere usoara, o bebita sanatoasa si cuminte! Te asteptam cu vesti si povesti, si uite, pentru tine: 

Lorich, poate e doar o conjunctivita care va trece in citeva zile! Nu te panica asa! Hai, capul sus ca au nevoie de tine sa fii tare!
Dani, imi pare rau de hernie, nu stiu nimic despre asta, insa sper sa se rezolve de la sine, sau cu tratamentele pe care le faci, oricum, fara operatie! Pupici celor mici!
O saptamina buna pentru toata lumea!
Gabriela.
fecian spune:
Buna seara tuturor!
Va multumim mult pentru suport...sincer de vreo 2-3 zile/nopti , ptiu sa nu deochi
a fost suuper.
De cand ii tinem un program mai strict in sensul ca la 8,30 il culcam totul merge deocamdata ca uns. Azi noapte de exemplu a dormit neintors. Cred ca as fi putut chiar sa merg sa dorm la mine in pat![]()
Eu sunt un pic demoralizata...habar n-am de ce. Totul e ok cu sarcina, matzul e un scump, uneori ma mai enerveaza (ca ieri seara la magazin).
Ne-a facut o scena de m-am enervat rau de tot si pe el si pe tac-su...saracii amandoi au tacut imediat ca pe mine ma apucasera pandaliile...ma gandeam cu groaza la noaptea ce va veni..care a fost foarte ok. Acum sunt trista 
Am avut si eu un interviu zilele astea, totul a fost ok, am trecut la urmatorul nivel de interviuri, chiar am primit si un raspuns pozitiv la un job, m-au invitat la interviu...problema e ca nu stiu olandeza la perfectie si acum o baltesc, nu stiu ce sa fac, desi e jobul visurilor mele.
Va multumesc pentru cuvintele frumoase si de incurajare, chiar au mers, acum am cazut in butoiul cu melancolie...asta e cand iti e prea bine...
Ori o fi faptul ca tatal Gabitei s-a dus...si ma gandesc la bunicutza mea care s-a dus tot in aceasi perioada acum 2 ani...si mi-e tare dor de ea. Sau o fi ca maine e ziua lui tati meu (tata face maine 54 de ani iar mama intr-o luna 50) si eu nu sunt acolo, sa-i zic macar la multi ani ...
Nu stiu ..or fi toate sau or fi doar hormonii care ma bat la creier.
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
12+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!