Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (184)
Raspunsuri - Pagina 14
Victoria_mami spune:
Gabitza te pup si te imbratisez. Condoleante si multa putere mamei tale si voua, fetele.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adidana13 Gabi, Dumnezeu sa-l odihneasca! Va doresc putere sa treceti peste momentul despartirii si liniste sufleteasca in special mamei tale...stiu cum este, pentru ca tatal meu s-a dus la Doamne-Doamne exact cu un an inainte sa-l nasc pe Vladi. Danicris, te rog frumos, poti sa-mi spui si mie despre ce tratament naturist e vorba pentru hernia ombilicala? Sotul meu are asa ceva si ne temem tare-tare de cutit... Adi si Vladi http://entertainment.webshots.com/album/579286921iEclQz Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi! |
Adidana, imi pare rau sa aud asta. De cand are si care este cauza ? Multa sanatate sotului, sa dea Dumnezeu sa nu ajunga la operatie. Uite, iti dau sa citesti articolele :
http://www.formula-as.ro/2008/849/medicina-naturii-44/medicamentul-postului-si-al-iernii-varza-murata-10560
http://www.formula-as.ro/2009/859/terapii-alternative-58/remedii-cu-cenusa-10845
Eu l-am inceput pe primul (pe al doilea il voi incepe cand inmuguresc pomii), o sa vad daca da rezultate, Doamne ajuta.
De asemenea, tot in formula as, o doamna isi da nr. de telefon si spune ca stie un "medic de exceptie" care poate rezolva astfel de probleme, eu nu am sunat-o, iti dau aici link : http://www.formula-as.ro/2000/407/sanatate-35/sanatate-1335
fecian spune:
| citat din mesajul lui cleo78 mergem amandoua la vecina lui luminel? Luminel, e buna ideea si cu patura pusa peste covor. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Cu cea mai mare placere

Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
12+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Doloress spune:
Condoleante Gabita, imi pare rau! 
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
gabitzam spune:
Va multumesc frumos, fetelor. Suntem bine, trecem si pentru asta.
N-am putut sa le zic nimic copiiilor. Raducu oricum nu intelege, dar lui Andrei pur si simplu nu pot sa-i spun inca, n-am puterea si cuvintele sa-i explic acum. Ma feresc si sa plang acum, sa nu ma vada, si e tare greu.
Mama suporta destul de bine, inca suntem cu toti copiii in jurul ei, si eu si frate-miu si sora mea, au venit si verisoarele, si alte neamuri. Mai greu o sa fie dupa aceea. Vreau sa o luam la noi cateva zile, dar ea zice ca nu vrea. Vedem... Va imbratisez pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine, imi face cu adevarat bine.
Alysh spune:
Gabitzam
, condoleante draga mea!! Dumnezeu sa-l odihneasca pe tati al tau!! Tare m-ai emotionat
Reallaura spune:
GAbitza draga de tine, condoleante, Dumnezeu sa-l odihneasca! Fa o rugaciune pentru sufletul lui, ii foloseste mult acum. Sa va dea Dumnezeu putere sa terceti peste asta. M-a emotionat si poza de pe fb, dar nu am avut timp sa o comentez...
Danicris ce nasol cu hernia ombilicala, dar cum arata?? Si Ilincuta mea are, adica are buricutul mare si eu nitel mai mare ca inainte de sarcini, oare om avea si noi??
Noi suntem raciti iar. DUpa 4 nopti de ferba Ilinca au urmat 2 nopti de febra Mirci, apoi Ilinca a avut un rush pe care l-am considerat rubeola, a inceput cu fata, gatul, ceafa, apoi bustul, in 2 zile s-a dus. De azi dimineata a luat-o Mirci cu tuse. Ii dau paxeladine si aerosoli cu dexa...simt ca mor! Nici macar nu l-am dus la gradi, frate, sta de 2 luni acasa si le sudam asa, cand el, cand ea, cand amandoi...in fine
nu ma vait sper sa fim mai bine maine.
Ali 
aelita spune:
fetelor,imi cer scuze ca vin asa tarziu...
mor de somn dar am citit tot din urma de unde ramasesem.
Multumesc mult pentru urarile de ziua mea,sunteti atat de dragute si ma complimentati atat
...nu merit atat!Va multumesc din suflet!
Doamne,cate urari !!!va pup!!!!!!!!!!!!!
asa m-ati emotionat...
DESIREE nu stiam faza cu Chelsea,sau poate oi fi chiar cu capul si am uitat,dar eu inaugust am nascut si ambele variante sunt valabile,adica ori nu am citit atunci ori am uitat.ma bucur ca sunteti bine acum cu ei,tu oricum nu erai intr-un moment in care sa mai ai un stres in plus,nu faceai fatza,ai nevoie acum de liniste ,si tu si Victoria.cand am sa intru pe FB am sa ma uit dupa Vienna.ma bucur deasemenea si pt fata nasului,si pt ca e micuta in familie si creste normal inconjurata de toti.
Vine sora ta?!!! superrr !!!
Andrada e nascuta in aceeasi zi cu tatal meu.La multi ani ,sa va traiasca !!!
imi pare atat de rau ca treceti prin asa greutati saptamanal.te cred ca iti vine sa urli.Multa putere,dragele mele,multa putere ,veti invinge !!!
| Lori, daca s-ar putea as face schimb de locuri cu ea de un milion de ori/zi. As prefera sa trec eu prin de un milion de ori mai multe si mai grele tratamente, decat sa treaca ea prin ce trece. Cred ca nu e zi sa nu intreb "De ce Victoria si nu eu?" dar... cine sa-mi raspunda? |

LUMINEL-
| nu chiar asa mica, aveam 25 de ani...dar cu o situatie mai dificila....singura cu un copil...abia dupa ce a murit mama mi-am refacut viata...nici nu vreau sa ma gandesc ce a fost in sufletul ei cand a murit stiind ca ma lasa asa...mi-aduc aminte (ca eram acolo) ca-i curgeau lacrimile pe obraji inainte sa-si dea sufletul...offf... dar a trecut, viata merge inainte! te pup! |
imi pare rau ca ai trecut prin atatea,imi imaginez cat de greu ti-a fost sa ramai cu un copil mic ,dumnezeu le-a asezat cum trebuie si viata a luat un alt curs,mai bun,si acum ai familia care iti lipsea.sa fii sigura ca mama ta te vegheaza si e mereu langa tine,chiar daca nu o vezi.atunci a durut-o despartirea,pt ca nu stia cum va fi,credea ca te lasa singura,dar nu te-a lasat singura niciodata,de asta sa nu te indoiesti ! sigur ai simtit si tu in anumite momente!aiacolo un inger cu iubire de mama care va fi mereu mereu pt voi!
Aoleu ,fetita,acum citesc ce patesti tu cu nebunul ala de vecin...Chiar nu ai pe nimeni,alt vecin care sa iasa la usa cand vine?ca in mod normal ar trebui sa mai iasa unul,ca nu le-o fi frica de el.pana la urma ii spui sa chemepolitia,nu are ce sa iti faca,eventual te interesezi inainte ce trebuie sa le raspunzi,sa fii informata,siORICUM e greu sa dovedeasca el la politie ca s-a facut zgomot,chiar daca asa ar fi fost.politia constata la ora la care vine,daca e sau nu,si in rest se bazeaza pe ce spui tu,CA NU A FOST NICIUN ZGOMOT,ba dimpotriva fata dormea si vecinul turbat a trzit-o cu scandalul,si e cuvant contra cuvant.si larevedere.,sa vedemde cate ori sa vina politia pt chemarea lui...Nu au ce sa iti faca,oricum!
ce nebun!
ai mei sar si darama casa si nu vine nimeni.am vecini,dar si aia sunt galagiosi ,nu se aude chiar asa !!!
vad ca si la FECIAN e la fel...
bai,vorba ei,cand te freaca un copil,mai bate si ala in perete??pai iti vine sa te duci peste el !eventual sa-i pun si copil urlator in brate !
eee,aia sunt cu mentalitatea "daca era copilul meu ce ii faceam eu .."
cred ca pana la urma merita sa ii denuntati voi pe ei,cu deranjul la usa si in pereti !
CLEO are dreptate !!!
vaide mine,dar acolo se obisnuieste asa cu vecini din astia sa vina peste femei sa insulte,ameninte,sperie...aici nuar avea ei tupeul asta,ca gasesc o nebuna care ii denunta ca au agresat-o si ii aresteaza pe loc.acolo lasa toti nebunii astia slobozi !
si inca ceva:NU II MAI DESCHIDE USA !! NICIODATA ! NU STII CE II TRECE NEBUNULUI PRIN CAP.sa cheme politia,si atunci spui tu ca a vrut sa sparga usa,te-a amenintat,ca ti-a trezit copilul...aici primea el un ordin sa nu se mai propie de usa ta,de nu se vedea !mama lui de nesimtit..putin spus...ai grija si nu mai deschide nebunului,ca nu ai tu ce sa te justifici la el!stai linistita ca nu te da proprietarul afara pt un nebun .tu crezi ca proprietarul isi bate capul cu un fost vecin ?cine da afara pe cineva ca ii spune vecinul x o poveste?
REALLAURA multa sanatate !!! sper sa nu o mai tineti asa lant cu bolile! asa a fost la noi,cu toti 3...nu iti mai povestesc ca stii ...acum avem o pauza.
DANICRIS-ma bucur ca se inteleg bine Vlad cu Andra!nu ma pricep la problema ta cu hernia,dar sper sa nu ajungi la operatie.multa sanatate !
LORICH ma bucur ca e totul intre Robert siAna.
BELLEANE-La multi ani !! tot ce iti doresti !!!
| eu de ceva timp experimentez cum e cu 3 copii(vine o vecina pe la noi colega de scoala de-a celei mari) si e absolut groaznic, tot timpul cineva e nemultumit, numai urlete si tipete vai steaua mea |
MAGNETISM si sora DANEI H ,pentru miercuri,va tin pumnii ! sa fie totul bine,usor si MINUNAT !!!

GABITZA imi pare rau pt tatal tau...Condoleante....Multa putere ,de-acum ,mamei tale!ii va fi tare greu dupa ...

ALYSH multa sanatate soacrei !

nu mai pot,v-as scrie tuturor dar sunt rupta de somn.
vapup!!!
Lilly79 spune:
gabitzam condoleante si multa putere sa treceti peste.
Lilly
20+
, mami de
Julia (30.05.2008)
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi. 
Laurita, multa sanatate la pitici, uf, ce mai suferiti. Legat de hernia ombilicala, Vlad a avut buricutul iesit (nu foarte mult) pana pe la 1 an si cateva luni, dupa care s-a aplatizat. Ma gandesc ca la Ilinca, daca pediatra nu a spus nimic de asta, nu e nici o problema. La mine, dupa prima sarcina nu au fost probleme, cand s-a retras burta totul era ok. La sarcina a doua insa a inceput sa iasa buricul pe la jumatatea perioadei, eu am avut o burta imensa, mai ales fiind miniona si copilul maricel. Acum, in momentele de relaxare nu se vede nimic insa cand fac efort, car copiii in brate, etc (ceea ce se intampla cam tot timpul) iese in afara cam 2-3 cm si este foarte tare, plus ca zona de deasupra buricului este tare asa la pipait. Acum citeam ca sunt si hernii reversibile, plus ca exista un bandaj special (orteza pentru hernie ombilicala) care ajuta. Sper sa nu ajung la operatie, fac tot ce-mi sta in putinta sa evit asta.