Ingineri fosti, viitori...(35)
Raspunsuri - Pagina 17
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui glimmer Salutare tuturor! Gabi_k, io mi-s si inginera, pe langa toate cele Asta ca tot te-am zarit p-aci si parca te-as cunoaste de undeva Sun o inginera... nepracticanta. Se pune? |
si eu sunt nepracticanta:) deci se pune:)
ne-am vazut la tauroaice:))))
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
tuinea spune:
Buna dimineata!
Vai ce de activitate sa nu finm de deochi... pe toate fetele.
Bine ai venit in trupa de ingineri glimmer. Noi suntem bucurosi de noi membrii. Nu-i asa? Sa ne zici mai multe despre tine.
Ancuta eu n-am trimis vremea de aici si daca suspectezi pe cineva arata-mi-l mie ca ii rup urechile ca si Roxy a mea se plange de vreme. Si eu pot sa suport ploaia ca m-am mai invatat dar caprita mea se simte sechestrata in casa. A terminat pana si cartea cu balene de citit. Este asa de haioasa pentru ca are abonament la biblioteca si o place doamna asa ca ii da ce carte doreste inimioara ei (este cea mai tanara cititoare).
Gabi tu ce mai faci? Ce fac copiii? Acus vine vacanta deci si relaxarea.
Fug si eu la treaba ca deh chiar daca este vineri tot mai este cate ceva de facut.
Pupici!
glimmer spune:
Salutari tuturor!
Tuinea, multumesc pentru urarea de bun venit.
Sa zic de ce m-am bagat la trupa de ingineri. Am absolvit Facultatea De Industrii Alimentare din Galati, in 1994.
tuinea spune:
Buna!
Sa zic la multi ani si la alte florile sau florisorii de pe aici.
Va pupic pe toate.
iepumic spune:
Buna dimineata si LA MULTI ANI tuturor cu nume de flori!!
A venit in sfarsit primavara si pe la noi, ieri am facut o plimbare pe la Muzeul Satului unde era targ folcloric de Florii si a fost superb, mi-am luat un brau traditional din Ardeal.
In rest...vineri am fost la "revizie" la dinti in Cluj...dus-intors in aceeasi zi....si mi-am cam lins ranile tot weekendul ca am tot avut chestii de facut si nu m-am odihnit deloc.
Mama nu prea se mai poate misca...i s-au tasat vertebrele din zona lombara si apasa pe niste nervi....diagnostic: neuropatie post-chimioterapie, post-radioterapie so semipareza stanga....Nu stim daca in conditiile astea vom putea pleca la Valeni de Pasti, fiindca ea abia se ridica din pat sa mearga pana la baie. Of...
glimmer, bine ai venit la noi!!!
Va pupicesc, sa aveti o saptamana buna! A mea va fi cu siguranta...incarcata!
Gabi_K spune:
Iepu multa sanatate mamei tale! Neuropareza asta e definitiva sau temporara? ca nu prea ma pricep:( ADica are ceva sanse de imbunatatire?
La noi vacanta 50% (Robert da, Lili nu). In rest toate bune:)
La multi ani sarbatoritilor de ieri!!
iepumic spune:
Gabi, nu stiu daca ne putem astepta la mari imbunatatiri. Speram ca da dar, realist vorbind...ma tem ca nu se va intampla nici o minune.
tuinea spune:
Buna fetelor.
Eu ma simt de parca a trecut o masina peste mine si nu gasesc motivul. Am si un fel de alergie...In fine poate maine va fi mai bine ca starea asta de lesin ma da de tot peste cap.
Ancuta...nu zic decat Dumnezeu sa o aiba in paza si in grija lui pe mami tau si sa nu o chinuie nice pe dumneaei nici pe voi. Bunicul meu a avut pareza pe dreapta. Si-a mai revenit un pic dar niciodata la adevarata capacitate.
Gabi cum ati petrecut de Florii.
Pupici si sa aveti o zi buna.
Gabi_K spune:
Cristina, copiii la fostu', am avut musafiri in weekend, au plecat duminca. Am facut putina curatenie si am spalat doua ture. Cand au venit copiii, am mers cu aia mica la piscina, eram doar noi doua in bazin:) apoi acasa, spalat a treia tura:) atat despre odihna activa:)
hcclara spune:
Buna fetele, ce faceti?
Anca imi pare rau pt mama ta,multa sanatate si D-zeu sa o intareasca!
Noi ne pregatim sa plecam in ro, maine dupa ce vine Marc de la scoala plecam.Mi-e groaza de drumul lung si cu astia mici care intreaba tot la 2 minute cand ajungem. Dar ma bucur ca suntem de Paste acasa si apoi nunta sore-mii, din pacate ne intoarcem imediat dupa nunta ca incepe scoala.
Am de impachetat si mi-e tare groaza, mi-e frica ca nu imi incape tot in masina.
glimmerbine ai venit! si eu tot inginer nepracticant-contabil in devenire
va pup pe toate si va doresc Paste fericit!.
cu drag,