Ingineri fosti, viitori...(35)
Raspunsuri - Pagina 16
tuinea spune:
Buna dimineata!
Iar am ramas singura pe aici.
Eh oricum la mine e cald asa ca ma bucur de vremea de afara cu toate ca au venit comunistii peste mine asa pe neasteptate dar incapatanata cum ma stiti tot am fost la sala deci acus ma dor toate cele...
Ieri in urma intalnirii de dupa amiaza am reusit sa obtinem o sponsorizare de 55k. Nu e mult dar nici putin nu e.
Daca nu mai intru sa aveti un weekend placut si va pupic pe toate.
iepumic spune:
Neata fetelor!
Cristina, ba da, este obligatoriu sa ai certificatul energetic pentru a putea vinde un apartament, casa etc. Deci din punctul asta de vedere...va fi nevoie de auditori .Eu am avut examen sambata pentru absolvirea cursului si a fost cam ciudat...eram 100 oameni inghesuiti in sala, cot la cot...ma rog, rezultatul examenului asta nu stiu cat e de important, adeverinta de absolvire e importanta pt ca face parte din dosarul care se depune la Minister. La minister va fi insa jale...ca acolo examenul e mult mai greu si e dificil de luat. Dar eu sper sa-l iau.
Fetelor, ma apuca disperarea...mamei mele i s-a umflat ceva in zona aparatului montat pe vena pentru perfuzii...ghiciti de ce? Pentru ca asistentele au bagat acul aiurea, pe langa aparat, in loc sa-l bage in aparat...Deci 4 zile de perfuzii cu citostatice in care substanta aia nenorocita nu a intrat ca lumea in sange...si probabil a intrat subcutanat. MOR DE NERVI.
tuinea spune:
'Neata...ca vad ca buna nu este. Doamne ce le-as da mai Ancuta cu capul de toti peretii pe tontolinele astea...
Dar ce sa facem asta este sistemul din Romania. Si daca te plangi la un superior nu se intampla nimic.
Cat despre examen...well sper sa nu fie ca in Romania: toti pilosii sa treaca si apoi cei buni sa nu.
Azi plec la Sheffield deci am o zi super incarcata.
Va pupic.
tuinea spune:
Buna dimineata!
Trezirea!
Pai nu mai intra nimeni pe aici. LOL
Eu tot nebuna cum ma stiti. Ieri am fost la Sheffield...asa o pierdere de timp...
In fine azi din nou in campul muncii. Vremea sta cand sa ploua cand da soare de nu se poate.
Pupici!
iepumic spune:
Eu sunt pe aici. Tot ca tine, in campul muncii. In rest...e nasoala vremea in Bucuresti, azi dimineata erau 6 grade, maxima e de 13, innorat si vant. Urasc vremea asta, unde e primavara??? Vreau sa merg si eu in parc!!!!!!!!! In tricou, daca se poate.
tuinea spune:
Buna dimineata!
Ancuta aici in weekend a fost tare cald. Chiar de tricou asa ca m-am bucurat din plin de vereme sambata. Dar azi este un nor afara de parca se insereaza.
Eu ca in fiecare zi: sala, servici nimic nou toate la fel. Aceeasi nervi, aceleasi povesti. Azi dupa amiaza avem si un K-show aici deci da jos toate posterele pentru juma de zi ca sa muncim 2 sa le punem la loc.
Vad ca fetele celelalte ne-au abandonat de tot. De Nico si de Otilia mai stii ceva? Pisi tot a mai intrat asa din cand in cand.
Pupici sa sa aveti o zi super.
tuinea spune:
Buna!
Nimeni....fug si eu la treaba daca toata lumea este ocupata.
Pup toata ceata de fete.
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iepumic Eu sunt pe aici. Tot ca tine, in campul muncii. In rest...e nasoala vremea in Bucuresti, azi dimineata erau 6 grade, maxima e de 13, innorat si vant. Urasc vremea asta, unde e primavara??? Vreau sa merg si eu in parc!!!!!!!!! In tricou, daca se poate. Iepumic Noi pozici cu Iepi-Mici PROTEST IMPOTRIVA REDUCERII AJUTORULUI PT MAME IN CIC MyOpinion.ro - Site de reviewuri www.mareeaalbastra.blogspot.com" target="_blank">Mareea Albastra Blog All's Well That Ends Well. |
Anca, poti merge in parc daca vrei, chiar si in tricou... dar peste tricou mai ia-ti una-alta sa nu mori de frig:((((((((((((
Cum e mama ta?
Spor la treburi tuturor!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
iepumic spune:
Vai, Cristina, ce te invidiez!!! Deci probabil UK-istii (cum ii alintam noi pe aici) au trimis in Romania vremea lor mirobolanta.
Gabi, clar, de putut pot...dar intrebarea este daca vreau! Eu sunt mai friguroasa de felul meu si vremea asta intunecata si rece ma indispune la maxim, imi taie tot cheful si tot avantul de a face altceva decat sa: sar din casa direct in masina, din masina in birou, din birou iar in masina si direct in casa...Altceva...pare o corvoada!
Chiar ca nu stiu ce-i cu Nico si cu Otilia...Nico zicea la un moment dat ca nu mai are acces pe forum la birou iar Otilia...probabil (sper) e doar ocupata cu cele trei fete frumoase ale ei.
glimmer spune:
Salutare tuturor!
Gabi_k, io mi-s si inginera, pe langa toate cele Asta ca tot te-am zarit p-aci si parca te-as cunoaste de undeva
Sun o inginera... nepracticanta. Se pune?