Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
monique02 spune:
Buna seara
Manga bine ai revenit. De ce e asa de frig la voi in casa? Eu zic sa cel mai sigur ar fi il duci pe Aidan la medic sa te lanuresti exact ce are, daca e de la plamani sau nu. Si Andreea tusea si haraia cum cateva zile si am fost la medic si tusitul si haraitul era de la mucisori adunati pe traseu asa ca s-a rezovat simplu cu sirop si picaturi de tuse si picaturi de nas.
Alex cum ti-ai dat seama care e rosie in gat te=ai uitat. Eu nu stiu sa ma uit . Cred ca ar fi bine sa o urmaresti si in doua zile ar putea sa isi revina sau daca are ceva se va agrava putin si atunci mergi la medic.
Hai ca m-am bagat si eu la sfaturi medicale ca la emigrare nu ma bag, poate imi dau cu parerea mai tarziu .
Va pup
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monique02 Buna seara Manga bine ai revenit. De ce e asa de frig la voi in casa? Eu zic sa cel mai sigur ar fi il duci pe Aidan la medic sa te lanuresti exact ce are, daca e de la plamani sau nu. Si Andreea tusea si haraia cum cateva zile si am fost la medic si tusitul si haraitul era de la mucisori adunati pe traseu asa ca s-a rezovat simplu cu sirop si picaturi de tuse si picaturi de nas. Alex cum ti-ai dat seama care e rosie in gat te=ai uitat. Eu nu stiu sa ma uit . Cred ca ar fi bine sa o urmaresti si in doua zile ar putea sa isi revina sau daca are ceva se va agrava putin si atunci mergi la medic. Hai ca m-am bagat si eu la sfaturi medicale ca la emigrare nu ma bag, poate imi dau cu parerea mai tarziu . Va pup Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Pai ma uit la ea in gat exact ca dr, adica ii apas limba cu o spatula si vad care e treaba. Avand in vedere ca toata viata am avut probleme cu rosu in gat si cu amigdalele, stiu la ce sa ma uit. Nu are puroi, nu sunt inflamate, dar se vede clar ca pe margine este mai rosie decat restul. Nu stiu daca se intelege se intelege ceva. Si eu am impresia ca a mea tuseste dimineata de la faptul ca i se usuca gatul si ca aerul e prea uscat in camera, si pentru ca mucisorii adunati peste noapte o deranjeaza si nu stie cum sa ii elimine. Adica refuz sa cred ca exista vreo tuse care se manifesta numai dimineata dupa lapte, ziua deloc, noaptea in somn deloc. Si mi s-a mai spus ca tusea asta poate fi si ca reactie de la rosu in gat, ca o supara gatutul si tuseste.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
monique02 spune:
Alex si eu am obsesia asta ca la mine e prea uscat aerul. Am tot cautat ceva de masurat umiditatea (adica un higrometru) dar nu am gasit. Voi aveti idee de unde as putea cumpara?
alex25 spune:
citat din mesajul lui monique02 Alex si eu am obsesia asta ca la mine e prea uscat aerul. Am tot cautat ceva de masurat umiditatea (adica un higrometru) dar nu am gasit. Voi aveti idee de unde as putea cumpara? Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Exista atat la magazinele online ptr bebelusi, si in toate magazinele astea de bricolaj. Eu am ceas cu higrometru si stiu exact ce si cum. Daca asta vara si toamana am avut in jur de 50-55% umiditate, adica perfect, acum a scazut la 40% si e prea putin. In weekend sigur voi cumpara un umidificator si va tin la curent cu rezultatele.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
Iulika tricoul sus sa pup si eu burtica de fetita
Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
Dana15 spune:
citat din mesajul lui happy_uka un articol oareum interesant: http://www.copilasul.com/copilul-1-3-ani/15-17-luni/CINE-ESTE-COPILUL-DE-LA-15-LA-17-LUNI-BM-COM.php Trece lebedele-n zare. Eu ma uit, ele dispare ! |
multumim Uka! ce mi-a placut faza cu clovnul..cica in jurul varstei de 15 luni li se dezvolta simtul umorului, le place sa faca pe clovnul...abia astept!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
raluk16 spune:
Monique mie statiile alea meteo mi s-au parut tot timpul prea scumpe, dar poate sunt super bune. Eu am un higrometru simplu, de la Tigex. Vad ca nu ma lasa sa pun linkul, apare la gugal "higrometru tigex".
Uka nu mai stii ce socata am fost cand m-am intors din Grecia si acolo toata lumea ne zambea doar din cauza lui Alex. Aici am avut tendinta sa zambesc si eu lumii cu copii si eram privita ciudat... E clar ca afara e mai bine. E greu, dar merita. Eu daca ar fi sa plec as alege Suedia ca mi se pare ca are cele mai bune masuri sociale. (Sau o tara calda, macar sa aiba un plus mare in topul meu.. Ar fi fost prea bine sa existe o tara calda in care se vorbeste engleza sa nu mai trebuiasca sa invat o limba si in care sa existe masuri sociale bune. Poate Australia? Noua Zeelanda? Citeam acu cativa ani ca in Noua Zeelanda sunt cei mai fericiti oameni.) Sa nu uitam ca si in Franta s-au sinucis destui pentru ca au avut prea mult de lucru si nu reuseau sa faca fata (anul trecut erau scandalurile, nu? Cand se murea la servici si pe la noi...)
Uka nu as face radiografie, dar as urmari-o pentru greturi si alte semne cateva luni.
Iulika ce ma bucur de vestile bune de la doc
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
mamideandrei spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui MangaGirl
25 e al meu MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
te pup! si pe tine Iulika si cred ca se voteaza zilnic, abia azi am adaugat poza, vedem maine cum sta treaba, eu va multumesc mult si dupa cum am mai spus, voi continua sa va stresez cu asta pana pe 20 decembrie!
si apropo de ce spunea Dana cu copilashul ce face pe clovn, lui Andrei ii place foarte mult sa se dea in spectacol: face tropa-tropa (pasi marunti si desi pe loc), face din ochii amandoi, se rusineaza, lasa asa capul intr-o parte si zambeste ascuns! deci va spun, te topesti toata! si canta "dap,dap,dap" dupa "Gummy bear" si multe altele ce nu-mi vin in minte acum! si asa ma bucur ca am inceput sa ma inteleg cu el, stie ce-i cer sa faca, unde are voie, unde nu, mai face cate o boacana si atunci vine la mine rusinat!!!! il mananc tot, va zic !
noi am fost un pic afara, ploua, dar nici ieri nu iesisem asa ca se cerea! va pup si sunt prin zona!
Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/
diamar78 spune:
Eu trebuie sa ma multumesc cu tara mea pt ca plecatul din tara e un vis de nerealizat pt mine.
Iulika, tare ma bucur ca e totul bine cu sarcina.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui monique02 Alex si eu am obsesia asta ca la mine e prea uscat aerul. Am tot cautat ceva de masurat umiditatea (adica un higrometru) dar nu am gasit. Voi aveti idee de unde as putea cumpara? Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) |
Buna ! Eu il am pe asta. L-am comadat de pe nush ce site, par ca a fost o idee mai ieftin. Pupam fetele frumoasele.
Iuliko, ce vesti bune! Ma bucr mult, si mor dupa optimismul si calmul tau, esti cea mai tare!
Va multumesc pt parerile legate de radiografie, ma bucur ca mi-am ascultat instinctul. So far so good!
Carina deja face pe clownul, azi o imita tare haios pe Santo cand casca si tot ea radea. Dar ieri a facut o chestie are m-a lasat mas-ca. Frunzaream impreuna o revista mami..si gaseste o reclama la lapte praf Humana (de-asta ii dau si ei) si incepe sa zica "papa-papa" si arata cu degetul acolo. Chestiea surprinzatoare este ca eu transfer intotdeauna continutul cutiei intr-una de plastic, iar cele neincepute sunt undeva in dulap. Cum de a stiut? Din Carrefour, a vazut ea in cos? Mi se pare ciudat .. Am testat-o si dupa 10 minute, a avut aceeasi reactie la pagina cu reclama... Hmmm..
Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !