Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello dragelor,

iulika sa inteleg ca mai avem o manechina? ma bucur ca totul e bine si ca Daniella e voinicuta si sanatoasa.

Dana ma bucur sa te prind si eu in direct. Treaba cu dorul de casa va trece si va veni. uneori mai tare, apoi iti dai doua palme si-ti spui ca nu ai, de fapt, la ce sa te intorci. eu am inca sufletul indoit. mai ales acum cand afara e ca in Romania. ninge frate, ninge rau. Si e un frig. tot in 15 grade am dormit. nu a mai ajuns la magazin in timp util. acum sunt 17 grade. mie mi-e de Aidan ca horcaie rau si tuseste mult si ma tot intreb daca sa-l mai las sau sa-i dau ospamox. mi-e frica sa nu ajunga la plamani.

azi vine tata, asa ca Sergiu infrunta nametii spre aeroport.

uka citind despre faza cu casele, m-ai facut sa zambesc. sa stiti ca mai sunt si oameni ok in Romania. eram cu Aidan in marsupiu asta toamna la oficiul de taxe si impozite in Bucuresti...coada, cald...oribil. sa stii ca doua batranele m-au trimis in fata sa nu mai stau la rand. mi s-a intamplat si in supermarket. desigur, erau destui care se uitau chioras...

si tot din acelasi ciclu de povesti, eram gravida bine, vizil in Londra, cald, inghesuiala in metrou sau autobuz si se uitau la mine cu nesimtire fara sa schiteze un gest de a se ridica de pe scaun. si cine? bineinteles, mai ales femeile pe la 35-55 de ani. cred ca isi spuneau in gand....ce dracu'am fost si eu ca ea, las-o sa stea ca-i tanara. Barbatii erau un pik mai draguti si de cele mai multe ori mi se oferea scaunul, dar se intampla sa nu cateodata.

irina linkul tau m-a dus la pagina generala de pe prokid, deci nu sgtiu unde sa ma duc sa va votez.

alex super faine pozele. sper ca v-ati simtit bine si ca nu a fost prea frig. despre rosu in gat...nu stiu ce sa zic.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Alex, scuza-ma draga mea...hai ca m-a luat valul..

da' nu o fi ceva siropel la Plafar? pentru gatut? cu muguri de pin..parca astia erau buni pentru gatut; sigur daca intrebi te indruma vanzatoarea...si si la unele farmacii mai sunt produse din acestea naturiste.

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

Cred ca asa voi face....acum mai trebuie sa pot sa ies si din casa pe gheata de afara nu ma risc...poate cand apare tac'su fug nitel.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetelor, va las..ma duc sa-mi caut un curs...nu, nu ma reorientez, raman in domeniu dar poate reuusesc sa fac ceva pentru care sa nu trebuiasca sa stau de la 8 la 18 la lucru...si nici garzi...ioi, ce bine ar fi!

o zi frumoasa!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

hello dragelor,

iulika sa inteleg ca mai avem o manechina? ma bucur ca totul e bine si ca Daniella e voinicuta si sanatoasa.

Dana ma bucur sa te prind si eu in direct. Treaba cu dorul de casa va trece si va veni. uneori mai tare, apoi iti dai doua palme si-ti spui ca nu ai, de fapt, la ce sa te intorci. eu am inca sufletul indoit. mai ales acum cand afara e ca in Romania. ninge frate, ninge rau. Si e un frig. tot in 15 grade am dormit. nu a mai ajuns la magazin in timp util. acum sunt 17 grade. mie mi-e de Aidan ca horcaie rau si tuseste mult si ma tot intreb daca sa-l mai las sau sa-i dau ospamox. mi-e frica sa nu ajunga la plamani.

uka citind despre faza cu casele, m-ai facut sa zambesc. sa stiti ca mai sunt si oameni ok in Romania. eram cu Aidan in marsupiu asta toamna la oficiul de taxe si impozite in Bucuresti...coada, cald...oribil. sa stii ca doua batranele m-au trimis in fata sa nu mai stau la rand. mi s-a intamplat si in supermarket. desigur, erau destui care se uitau chioras...

si tot din acelasi ciclu de povesti, eram gravida bine, vizil in Londra, cald, inghesuiala in metrou sau autobuz si se uitau la mine cu nesimtire fara sa schiteze un gest de a se ridica de pe scaun. si cine? bineinteles, mai ales femeile pe la 35-55 de ani. cred ca isi spuneau in gand....ce dracu'am fost si eu ca ea, las-o sa stea ca-i tanara. Barbatii erau un pik mai draguti si de cele mai multe ori mi se oferea scaunul, dar se intampla sa nu cateodata.

irina linkul tau m-a dus la pagina generala de pe prokid, deci nu sgtiu unde sa ma duc sa va votez.

alex super faine pozele. sper ca v-ati simtit bine si ca nu a fost prea frig. despre rosu in gat...nu stiu ce sa zic.

prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/ pui tu w w w te rog!
multumesc!

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI
prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Votat si noi pe Andreiu. Bafta!

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Am revenit si eu dupa ce am culcata cu mari eforturi mamarutza...Dana ne chinuie alta masea...ma termina! Nu stiu ce sa ii mai fac si mi-e o mila de ea...dar si de mine. Am observat ca pot functiona si dupa 4 ore/somn fractionat pe noapte...cat nu stiu. Dar recuperez saptamana viitoare somnul la Viena .

Iulika...ce bine ca e ok Daniella...eu iti tin pumnii sa nasti tot natural. Tu iti aduci aminte ca si eu eram setata pe cezariana si pana la urma am nascut natural...sincera sa fiu daca as face al doilea copil tot natural as naste. Chiar daca a fost greu recuperarea mea a fost super rapida.

Fetelor...delicat subiect asta cu emigratrul. Eu una am fost de ambele parti: 3 ani in Franta si 1 in Canada, de 6 ani acasa. Canada a picat din start pentru ca am comparat-o tot timpul cu Franta si a avut de pierdut. Mie mi-a placut si imi place in Franta acel Joie de vivre"" pe care America de nord nu o are. Acolo totul e privit prin prisma banului...iar asta presupunea in cazul meu muncit 12 ore pe zi uneori si sambata...am cedat fizic si psihic dupa 1 an. Am cedat si din cauza dorului de parinti si de sot. Care dupa 1 luna a observat ca trebuie sa ia totul de la zero acolo (ca medic) in timp ce aici avea o pozitie...asa ca iata-ma in minunata noastra tara. Ce regret cel mai mult e lipsa de civilizatie si de perspective de la noi. Regret sistemul asta care nu e functional, unde eu ca cetatean am doar dreptul de a fi calcat in picioare de toti toparlanii si manelistii fara sa imi faca politia sau justitia dreptate. regret faptul ca peste tot trebuie sa ajung DOAR cu pile sau bani. Regret faptul ca desi e o tara magnifica nu ne putem bucura de ea din lipsa infrastructurii. regret faptul ca desi sunt atatia oameni de bun simt, culti, educati, sensibili nu sunt uniti...si regretele pot continua. Acum marea mea speranta este ca Isabela sa ajunga sa faca studii si afara si sa decida ea unde vrea sa traiasca...aici legata de "glia stramoseasca"sau afara intr-o societate cat de cat normala...

Mda...iar am umplut singura pagina...ma scuzati..era incitant subiectul!

Uka...si eu as fi facut la fel...fara radiografie daca nu are urmari! Pupam fetita frumoasa !

Alex ai incercat cu stodal de la lab boiron? Nu te ajuta?

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Votat si noi pe Andreiu. Bafta!

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Se scutura din nori, de sfinte sarbatori, povesti cu ingerasi, pentru copii poznasi, povesti cu sfinti parinti, pentru copii cuminti
ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

hello dragelor,

prokid.ro/concurs/voteaza-poza/251/ pui tu w w w te rog!
multumesc!

ANDREI

25 e al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Viky ai spus atat de frumos, exact ceea ce simt.
Nu demult incercam sa-i explic si sa conving pe cineva DE CE am plecat.
Acum am renuntat la sportul acesta.
Si in Romania eram din categoria de parliti sau hai sa zic semi parliti
iar aici suntem parca putin mai jos de atat dar cu sanse de progres.

Mai glumesc si eu ce sa fac ?
Ideea e ca asa cum bine a spus Liliana parca, numai haiduceste poti pleca ...pt ca altfel iti vin miliarde de intrebari in minte si nu vei gasi NICIODATA raspunsul potrivit. Ma refer la hotararea de a pleca.

Sa revin, si respectiva persoana imi explica cum in Bucuresti, TOTUL e la inceput, acum se aranjeaza, acum se fac, acum se aliniaza toate domeniile la UE etc...si ca oportunitati sunt stiva.
Pe cand aici sistemul e pus deja la punct, functioneaza si nu ai unde sa te manifesti.

Un rahat, as spune eu cu scuzele de rigoare pentru copilasii nostri cu urechi delicate si sensibile pe care le pup toate toate.....

Eu si sotul meu am plecat exact pentru, te citez: unde eu ca cetatean am doar dreptul de a fi calcat in picioare de toti toparlanii si manelistii fara sa imi faca politia sau justitia dreptate. regret faptul ca peste tot trebuie sa ajung DOAR cu pile sau bani. Regret faptul ca desi e o tara magnifica nu ne putem bucura de ea din lipsa infrastructurii. regret faptul ca desi sunt atatia oameni de bun simt, culti, educati, sensibili nu sunt uniti .

Tu de exemplu poti sti asta dar spun si fetelor care si-ar dori sa emigreze, ca si aici e greu,foarte greu pentru ca sunt inconveniente zeci.....singura diferenta este ca puse toate pe cantar, talerul tot sus ramane cu ele.

Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor va multumesc din suflet pt vorbele frumoase!!Sunteti niste prietene minunate!

Påi normal ca vreau så nasc natural , dupå galeria aia faina care am avut-o la Bruce.Daca ar fi cezariana, e programata totul e sub ceas dar la naturala suspansul e mai fain. Glumesc!Acum cum o vrea Domnul, noi så fim sånåtosi.

In legatura cu emigratul voi stiti parerea mea.Dar dorul.. dorul il am mai ales in perioada asta.Eu am avut o copilarie minunatå; o tristete ma cuprinde pt ca stiu ca ai mei copii nu vor avea acea copilarie nici daca am locui in Romania.

Eu cand am venit aici in 2006 am venit dupå un an jumate de asteptare.Am asteptat viza de sedere permanenta( asa era inainte de EU , cu interviuri de ore intregi la ambasade, intrebari din acelea de så fie ei siguri ca suntem impreuna si nu aplic pt viza asa de dragul lelii si mai ales luni intregi de asteptare) din nov 2004 pana in aprilie 2006.A fost foarte greu..normal nu ne dadea voie så ne vizitam in perioada aceasta dar am reusit så ne vedem de 2 ori in acest an si jumate.Puteam så ne casåtorim ca så dureze mai putin, si anume 6-8 luni dar nu am facut-o pt ca nu am vrut.Nu ne cunosteam de f mult timp , pt mine macar 1-2 ani imi tb ca så cunosc persoana si mai ales så ma si casatroresc.Pårerea mea!

Dar daca voi aveti ocazia så mergeti cu tot cu famile, e clar ca e greu la inceput dar e mai usor så faci trecerea asta de la o lume la alta, så zicem asa.Sunteti impreuna la bine si la rau asa se zice nu?
Stiu ca poate mie mi se pare floare la ureche ca vb aia sunt aici si nu sunt nevoita så emigrez dar eu daca nu eram aici sigur eram in alta parte , din Romania plecam sigur, sigur.

Eu va urez din tot sufletul så iasa asa cum va doriti si så fiti linistite sufleteste ca ati facut ceea ce ati simtit.

mamideandrei votat si eu.Cum se voteaza? In fiecare zi?

Vik

Mary unde e soriciul???

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 26+ cu cu fundita

Vine,vine Mos Craciun!!

Mergi la inceput