Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Trece lebedele-n zare.
Eu ma uit, ele dispare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Clujeni si de pe langa, daca vreti pe langa produse bio sa incercati slinguri, http://poarta-ma.blogspot.com/2010/12/daca-sunteti-din-cluj.html

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Va salut si eu mamici dragi!
Am avut o zi numai pe alergatura si cand m-am intors acasa i-am gasit pe bunici si cu Babi asteptandu-ne la lumina lumanarii . Asa ca noaptea trecuta am dormit intre Busici si Mosorel si ambii au fost neasteptat de linistiti. Nu va spun ce fericit s-a trezit Busici azi dimineata. E a doua noapte cand doarme cu mine de cand s-a nascut fratele lui (inainte aveam o noapte pe saptamana in care dormea fie cu mine, fie cu tata si asta era noaptea lui speciala.).

Vik, imi pare tare rau ca e necajita Mamaruta. Dar priveste partea plina a paharului. Cand noi o sa incepem sa ne plangem de masele, voi a sa aveti deja toata colectia de dintzishori de lapte si o sa fluierati.

Iulika, ma inghesui si eu la imbratisare si ma bucur tare ca sunteti bine. Abia astept sa apara o domnisoara Daniella finuta si frumoasa ca mamica ei. Agitatele mele sunt tare plictisite si m-au amenintat cu demisia daca nu le dau ceva interesant de facut. Asa ca repetam un numar special in asteptarea Daniellei.

Mergi la inceput

Alex, cum mai e Zeinuca? Eu stiu de sirop de patlagnina care e bun pentru tuse dar e si emolient pentru gatutz.

Mergi la inceput

Dana,

Mergi la inceput

Subiectul emigrarii e destul de dureros si pentru noi, asa ca evit sa-l abordez. Dar mi-ar plcea sa mai citesc concluzii personale ale fetelor cu experienta in domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Dana,

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

"... ce nebunie e sa judeci pe altii dupa tine insuti..." (Goethe)

aoleooo! oare despre mine-i vorba?! faceti loc, faceti loc!!! sa nu ratez asa imbratisare!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Dana,

aoleooo! oare despre mine-i vorba?! faceti loc, faceti loc!!! sa nu ratez asa imbratisare!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate...

Sigur ca despre tine-i vorba. N-ai simtit cand au ajuns pe obrazul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Poftiti la fierbinte si aromata, va asteapta pe masa.

Biaz sar'mana de intrebare. Nici o schimbare in starea ei generala, nu are febra, nu are muci, doar tuseste putin dimineata ca si cum o deranjeaza ceva, si pe deasupra incepe sa bea din ce in ce mai putin lapte...si nu e de la faptul ca o doare in gat, ci pur si simplu bea jumatate de biberon si il refuza cum facea si inainte....inca nu disper.

Despre subiectul emigrare eu nu am ce discuta. Din pacate sunt atat de atasata de parintii mei, de prietenii mei incat nu pot pleca. Am avut ocazia in facultate sa plec sa imi continui studiile si nu am putut sa o fac. Acum, cu copil mic, nici atat nu ma vad facand asta. O sa o las pe Alessia sa decida ce vrea sa faca, daca va dori sa plece, nu voi face decat sa o incurajez, oricat de greu imi va fi.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

'Neatza fete dragi!

Haideti la o aromata si calda...pana vine Alex cu cafeaua ei minunata! Alex, sper ca e bine Zeina...

Biaz mi-a fost dor de postarile tale...

Dana .

Mamarutza inca doarme...dar am reusit cu greu si cu panadol sa o adorm dupa ora 11.30 aseara . Nu am avut decat 3 treziri...of of.

Va doresc o zi insorita!

Isabela Maria il asteapta pe Mos Craciun

Mergi la inceput