Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj 'Neatza fete dragi! Haideti la o ![]() Biaz ![]() Dana ![]() Mamarutza inca doarme...dar am reusit cu greu si cu panadol sa o adorm dupa ora 11.30 aseara ![]() ![]() Va doresc o zi insorita! ![]() ![]() ![]() |
Si noi tot trei treziri noaptea trecuta, ceea ce se califica drept cea mai grozava noapte din ultimele luni.
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Noua ne-a dat medicul reteta cu glicerina si anestezina cand ajunsese Busici la maselute si avea efect mai tare decat gelurile obisnuite. Ati incercat?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lutoniana spune:
Sa inceapa petrecerea, Davidelu s-a facut bine.
Azi pot spune asta cu mana pe inima
Pentru cele care inca nu au trecut printr-o boala cu dovlecelul, NICI nu va doresc.
Ma simt de parca am intinerit cam 3-4 ani cu toate ca nu-mi explic inca de ce am par alb la doar 33 de ghiocei
.
Vine weekend-ul si tatii vor fi acasa cu noi, epuizati de munca si cu dorinta de a se odihni dar ce mai conteaza ?
Va pup si numai bine Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
vik-cj spune:
Nu am incercat..merci de pont...ca dentinox-ul si alte geluri minune nu ne prea ajuta.
Bia nu am auzit parerea ta in legatura cu cadourile de Craciun. Ce au cerut nazdravanii? Ce te gandesti sa le iei? Astept niste sugestii si din partea ta... Isabela Maria
il asteapta pe Mos Craciun
Dana15 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Sa inceapa petrecerea, Davidelu s-a facut bine. Azi pot spune asta cu mana pe inima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pentru cele care inca nu au trecut printr-o boala cu dovlecelul, NICI nu va doresc. Ma simt de parca am intinerit cam 3-4 ani ![]() ![]() ![]() Vine weekend-ul si tatii vor fi acasa cu noi, epuizati de munca si cu dorinta de a se odihni dar ce mai conteaza ? Va pup si numai bine ![]() ![]() ![]() |
uraaaa!
![](hop.gif)
![](coreografie.gif)
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
biaz29 spune:
citat din mesajul lui vik-cj Nu am incercat..merci de pont...ca dentinox-ul si alte geluri minune nu ne prea ajuta. Bia nu am auzit parerea ta in legatura cu cadourile de Craciun. Ce au cerut nazdravanii? Ce te gandesti sa le iei? Astept niste sugestii si din partea ta... ![]() ![]() ![]() |
Am povestit eu la un moment dat despre Mos Craciun si cadourile de sarbatori. Busici isi doreste un camion cu telecomanda, unul sau mai multe Lego si probabil ca va primi un joc de sah.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
biaz29 spune:
Ce mult ma bucur, Lucia! Sa dea Domnul ca niciodata sa nu mai aveti asemenea experiente.
alex25 spune:
Luto ma bucur din suflet ca Davidelul e ok, Doamne ajuta ca toti dovleceii as fie sanatosi.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia
in asteptarea
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
Mai vroiam sa va mai povestesc ceva amuzant si apoi sa ma bag la munca campului
Am fost la gradi sa platesc si m-am intalnit cu o tipa care-mi place, mai tinerica, ce lucreaza tot la ratuste dar nu este educatoarea lui David; acolo insa fiecare are grija de toti nu fiecare sta fix cu copilasii ei....ma rog.
Tipa asta mi-e simpatica pt ca ea mi-a facut turul gradinitei cand am fost prima data, mi-a povestit ce si cum si avea asa o siguranta ca David va fi bine.
Si maintreaba ea acum ca ce face putza, cum se simte....si ii spun ca rau, era chiar in zilele in care David siroia din urechiusa....eu trecusem faza de soc ....si ea se apropie de mine si-mi spune ca acum cativa ani cand a inceput ea munca in domeniu, a vazut cum ii curgea ceva verzui unui copilas din ureche. Pentru prima data in viata ei. Si ca s-a speriat foarte tare (probabil ca si mine, ca eu nu am mai vazut asa ceva....la mine in familie nu a avut nimeni otita)....si ca era asa socata ca a alergat efectiv la o alta tipa, mai in varsta si a intrebat-o: WTF is this oh my God ....hey heyyy look at that ear .....
Si acum incerca sa-mi spuna ca ma intelege ca e greu ca pentru ea atunci a fost ceva similar cu a da mana cu un extraterestru.
Ce mult imi place cand trec necazurile si putem sa radem de ele Mami de David ocupata cu Santa www.13enterprise.co.uk/Mos%20Craciun" target="_blank"> In asteptarea Craciunului
mary_07 spune:
'neatza!
Luci ,ma bucur tare mult ca Davidelu s-a facut bine. 2 copii si o mamica asteapta cu nerabdare zapada !
Doamne,fie voia Ta!!!Mos Craciun exista !
vik-cj spune:
Luci...bine ca a trecut. Ma bucur ca David e mai ok si tie ti-a revenit zambetul pe buze!
Bia...ce frumos ai spus...vorba reclamei..timpul tau... priceless. Cred ca e cel mai frumos cadou ce il putem oferi copiilor nostri!
Va !
Isabela Maria
il asteapta pe Mos Craciun