Sezatoarea canadiana (198)
Raspunsuri - Pagina 19
maru spune:
ange, la multi ani fetei tale! Sa fie fericita, sanatoasa, norocoasa!
mimitete la multi ani! Sa fii iubita! si sanatoasa...
nelia spune:
La multi ani, Mimitete! Sa fii sanatoasa, ca tu in rest le ai pe toate!
Simona, of, daca ai sti ce bine imi prind florile tale! Stii cum sint? Cind imi spun ca nu-mi iese nimic, ca uite aia, uite aia... pe Agata nu reusesc sa o fac sa invete, pe Tudora incerc sa o fac sa-si ocupe ca lumea locul in casa si sa se exprime... pe asta mic il incerc sa-l imblinzesc si nu-mi prea iese, acum se razbuna pe mitza, iar e schioapa... Si zic ca nica nu-i de capul meu! Cind ma scutur de toate si zic, da' bai, da' aia si aiailalta si cealalta cine le-a facut?
M-am inscris inca o data la carnet, daca nici de data asta nu ajung (in ultimii doi ani, am fost inscrisa de 5 ori, de fiecare data a trebuit sa anulez RV, din motive obiective), inseamna ca e ceva totusi cu retinerea asta legata de masina. Desi, aici unde stam, si cu masina... mai bine fara. De cite ori de ne duce Octav si trebuie sa cautam loc de parcare, imi vine sa ne dam palme ca am luat masina.
Sper ca macar la anul sa reusesc sa o bag si pe Tudora la scoala Agatei, mi-a iesit deja pe nas cele trei locuri unde trebuie sa-i duc si si de unde sa-i aduc... plus celelalte patru unde si de unde ii duc si ii iau de la activitati.
Visez momentul in care ii duc pe toti trei la aceeasi scoala, ii iau tot de acolo... si eu imi fac de cap o zi intreaga. Sau si mai bine, ii vad mari, plecind pe la scolile lor si eu la ale mele... Si apoi vin sa va scriu nostalgic despre cit de frumos era cind erau toti mici si trebuia sa ma tirii, cu toti agatati de mine, prin ploaie, vint si zapada, sa-i duc, sa-i aduc, sa stau prin parcuri dupa ei si pe la tot felul de activitati...
Oana, multumim pentru articole. Eu am multe pasarele pe creier, si una dintre ele sint tocmai aceste chimicale de care ne-am inconjurat. Imi aduc aminte cind eram tinara, la bunica in vacata, ma spalam cu sapun facut de ea (avea si de rufe si de piele), si pe cap si ma clateam cu ceai din frunza sau coji de nuc... freca oalele cu nisip, folosea bicarbonat la rufe si sa spele prin casa... si era luna la ea, tot timpul era luna (e cea care calca si ciorapii, ea m-a crescut, dar din pacate, curatenia s-a prins, ordinea deloc!)
Si acum vreo citiva ani, m-am uitat in jurul meu si mi-am dat seama ca aveam atit de multe, of, atitia bani dati pe atitea porcarii... le-am terminat si nu am mai cumparat decit minimul posibil.
Mie dintre toate cel mai bun, am mai spus, mi se pare bicarbonatul de sodiu. Dar mai folosesc si cite un pic de detergent, pe la baie mai ales. Pe jos am renuntat de mult sa mai pun detergent, spal cu bicarbonat si e foarte bine. Mai am spirt medicinal, ma rog, de frectie cum e aici, pun pe un servetel si mai sterg din cind in cind zonele mai periculoase. Prefer alcoolul decit multe altele...
Lorelaim, imi vorbesti de lucruri care dor! Nu vrei sa ti-o dau si pe Agata vreo luna? Sau i-o dau Simonei, ca e mai aproape. Dar eu zic ca faci bine ce faci, rezultatele ei asa arata. E bine ca o iei din timp, cu cit se invata mai devreme cu studiul, cu atit mai bine, mai ales daca ii place. Cind nu-i place copilului, atunci apar probleme. Felicitari pentru rezultate atit de frumoase!
Agata a gasit cauza pentru care nu studiaza, nu citeste etc. - o plictiseste! Are bunavointa, se aseaza, dar in scurt timp isi da seama ori ca le stie bine si nu mai are nevoie sa faca, o plictiseste sa faca ceva ce stie... ori ca nu stie si atunci e tare plictisitor sa inveti!
Gasim un leac la plictiseala asata? Ca daca scapam de ea, se pare ca de fapt ei ii place si sa studieze, si sa citeasca si chiar sa-si faca ordine in camera si in lucruri... dar si asta o plictiseste. Am un copil tare plictisit, dar deloc plictisitor, ca nu-ti da ragaz nici o secunda.
CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU
cge spune:
La Multi Ani, Mihaela !!
Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii !!
Noi folosim si pe otet ptr curatenie in casa.
O sapt. buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
columbiana spune:
La Multi Ani Mihaela , sa ramii asa tinara, faina si inteleapta , si sa-ti mearga bine, tie si celor dragi;
Simonna, ai fost pina la urma la Carrefour Multisport cu invitatiile alea?
Lavalul: Simo, Simi, Cristina, Cami/ange, Iselin, care mai sunteti, nu ne intilnim la o sala de sport? tre' sa iau o decizie daca reinnoiesc abonamentul aici si nu stiu ce sa fac; e fain ca are sauna/spa, etc da' rupe la buget si as lua ceva mai ieftin, ca si asa merg rar.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
delia79 spune:
Merci mult pt raspunsuri Maine facem si noi vaccinul obligatoriu,asta e. Soimita mea a facut deja vaccinull pt Hep B, din cauza de mama purtatoare si cica e imunizata pe viata.
La Multi Ani! Mimitele
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
ankalaura spune:
Ia uitati ce am facut eu aseara, pentru prima data in viata mea: ASTA.
LA MULTI ANI MIHAELA! Sanatate si fericire maxima sa ai!
Podeanu spune:
Mihaela La multi ani fericiti si sanatosi alaturi de familia ta.
Maru, sa-ti traiasca adolescentul si sa-ti aduca numai bucurii. Cu carnetul....fii fericita ca e doar unul, ai mei se cearta de acum cine va lua Van-ul in doi ani cind il dau lor.Cred ca pun drujba pe el, il tai in doua si ii impac pe amindoi
Anka, pai ai dat ieftin pe Nikon-ul ala.Aici sunt niste scoruri....
al meu a ochit un obiectiv bullseye care costa numai $800