Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Buna!
Tudor n-a avut probleme noaptea trecuta sau daca a avut nu-mi amintesc ca nici cum a ajuns la noi in pat nu stiu.Oricum, la el ar fi mmult prea devreme pt maselute ca are doar 5 dinti.
Dieta asta de la Cristina chiar merge si pana acum(dupa 2 zile) nu mi s-a facut foame. Sa fie oare pt ca am reusit sa mananc 3 mese pe zi?
O zi superba va doresc!

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

neata,
noi nu avem probleme cu maselele...mai avem mult pana acolo...

si zi iuliko, pana la un an si 8 luni sa fie in formatie completa ai? la noi, in ritmul asa de un dinte pe luna (sau un dointe la doo luni) o sa ajungel la facultate cu dinti de lapte. sau la cooperativa mestesugareasca, cum le-o fi vointa

ma bucur ca a avut timp sa copieze fraguta reteta de placinta cu ciuperci si sa o deie mai departe...in baza mea...va curgeau bale inca vreo doua luni. deci, sa-i multumim fragutei

atata...hai pa

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mai, ce o fi cu nesomnul asta generalizat printre dovleceii nostri? Doamne, da Doamne sa ma ocoleasca ca si pana acum....deja imi dati fiori cu maselele astea.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza mamici de pumpkini veseli sau nu prea veseli.

Se pare ca e o treba generalizata. Cica si al meu s-a trezit azi-noapte si a urlat o ora jumate . ZIc cica pt ca l-am lasat la bunici iar informatia o am de la ei. Off, dragul lu mama. Daca era acasa nu urla atat. Cum-necum, eu reusesc sa-l calmez mai repede . El face rar astfel de crize dar si cand le face trebuie si noi sa ne mutam din bloc sau din cartier. Nu vad nimic umflat la nicio masea desi sta toata ziua cu dejtele p'acolo. Sa iasa o data ca nu mai pot. Desi, si noi suntem in stilul melcului obosit cu iesitul dintilor, unu la 3 luni ...

SI ma tot gandeam aseara la Raluk dupa ce am citit postarea ei pe blog. La noi adormitul la pranz se cam desfasoara in modul descris de ea cu plimbat/cantat/scarpinat/scobit pe mine in ochi si nas/arcuit pe spate/urlat din toti rarunchii/vrut ba in brate ba pe jos etc. Dureaza in jur de 1h-1 j jumate toata treaba. Uneori doarme 3 ore, uneori juma de ora sau o ora. Seara nu avem probleme ca adoarme cu beiberonul.
Marog, ideea era ca eu personal nu pot sa imi imaginez cum rezista ea. EU personal as fi clacat cam demult. Sincer, as vrea sa iti pot da un sfat, sau sa te pot ajuta cu ceva. Nu stiu, sa gasesc o solutie miraculoasa pt adormit Alexul. Din pacate pot doar sa te si sa sper ca vor veni vremuri mai bune si la voi.

Imi pare tare rau ca toti puii trec printr-o perioada mai proasta

Hai va las ca nici eu nu sunt in prea good mood...

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Hai va si eu. In fuga...

N-are sens sa mai zic de-astea cu timpul, da?? Trec la lucruri serioase.

1. si noi am revenit la vechile noatre obiceiuri. Ma gandesc sa trec la urmatorul pat din casa si daca nici dup-aia nu se potoleste, ma gandeam sa incropesc ceva pe jos. Si...noi avem deja toate maselele Vrem o pauza pana la canini !!!!

Pupam toti copilasii uralciosi, dar si pe cei mai putin urlaciosi si speram sa trecem cu bine si peste perioada asta atat de nasoala. Eu abia astept momentele cand o sa trecem peste faze de-astea cu dintii si cu alimentatia...si-o sa povestim numai despre nazdravaniile lor

2. Eu n-am vazut minunata reteta luata de la techila (care-i atat de secretoasa!!) de catre Fraguta (pe care doar o pup, ii spun ca o inteleg profund cu trezitul din 30 in 30 min si o asigur ca Pisi arata a domnisoara!!!). O fi aia care a mancat-o Diamar aseara??? Asa pe la spate?? Adica aia de pe PM-ul lui Luto??

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Buna ziua si de la noi!
Pupam dovlecei cu dureri. Si asta micu este intr-o perioada cu urlete are gingia iar inflamata cred ca are junghiuri sa apara odata si maseloantele astea. De dormit adoarme daca este bine obosit de multe ori il las pana la epuizare asa mi-a adormit in scaunul de masa. Se mai intinde pe jos i-a o pernita si spune mami nana atunci inteleg ca ne retragem la somnic.
Monica merci de poze aseara am reusit sa le descarc. Superbe nu ma satur de ele.
Vii in parculet azi la bunicuta?
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979
Alex (05.09.2009)

Sa-mi stea inima-n loc cand am citit chestia cu pricina. La noi in cartier "La Bunicuta" este un restaurant. Adica o bodega obosita unde stau astia maxi-taxistii dimineata si beau cafea si injura, iar seara stau rachierii la una mica. Cu limbajul, semnitele si scuipatul de rigoare.

Deci, la voi ce este "La Bunicuta" asta?? Parc?
Scuze, Anamaria, ailaviu sincer

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
Alex (05.09.2009)

Sa-mi stea inima-n loc cand am citit chestia cu pricina. La noi in cartier "La Bunicuta" este un restaurant. Adica o bodega obosita unde stau astia maxi-taxistii dimineata si beau cafea si injura, iar seara stau rachierii la una mica. Cu limbajul, semnitele si scuipatul de rigoare.

Deci mor. DEci mor am zis.

La Bunicuta se refera daca vin la mama cu Zdrelica si ne vedem in parcul din spatele blocului (nu e chiar spate, mai mult laterala dar in fine). Vorbim si noi codat sa nu ne urmareasca dusmanii prin pracuri

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
Alex (05.09.2009)

Deci mor. DEci mor am zis.

La Bunicuta se refera daca vin la mama cu Zdrelica si ne vedem in parcul din spatele blocului (nu e chiar spate, mai mult laterala dar in fine). Vorbim si noi codat sa nu ne urmareasca dusmanii prin pracuri

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

De unde sa stiu, suflete, ca voi vorbiti codat?? Nah, ma bag si io pe-aici sa decriptez
Macar stau linistita. Ca pisica!
Monic, dar tot imi esti datoare cu raspuns la intrebarea cu rosiile dezhidratate!! Nu te face ca n-ai vazut, da??!!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

nu mai stiu ce ai intrebat de rosii. Repeta please ca sunt zapacita. Sa-mi fie cu iertare da incerc sa fac doo treburi de-o data si una-i lasatu de fumat si sunt varza. Hai ca stiu ca ma ierti

Monica de Zgatie
Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput