Dovlecei veseli de sept-oct 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
Pai atunci fugi la nani. Ca eu sunt aici si va veghez (sunt un fel de FNI ) Monica de Zgatie Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
buuunnn atunci merg linistita! Whew! Ma bag doar sa citesc si ce a scris Iulika dupa tine
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
raluk16 spune:
Iulika multumesc mult mult . Deci asa zici ca nu mai avem mult! Offf nici nu vom stii noi ce bine ne va fi atunci . Doar va trebui sa scapam de obiceiurile capatate in timp, de dansuri, scuturari, leganari, etc .
Trebuie sa scot treaba aia cu cuvintele, ca si pe mine ma enerveaza
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
alex25 spune:
Buna dimineata!
pentru toata lumea, va rog sa va serviti.
Raluk nici nu stiu ce sa iti zic, mi se rupe sufletul cand citesc cat de greu va este cu somnul.
Fragutzo ce s-a inatamplat mai mamis, cine te-a suparat?[pup
Aricelu daca si la tine au zis ca e baiat, ar trebui sa ne impuscam cu totii..ce naiba.
Moni vad ca ai clacat si nu ai umplut pagina aia, asa cum te laudai, pai se poate, eu aveam incredere in tine.
Iulika pupam Brucu si pe mami lui, sa nu il mai supere maselele.
Luto ma primesti si pe mine, fac de toate.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Luto ma primesti si pe mine, fac de toate. |
hai maa, asa buna esti ? pai eu in 100 de ani nu reusesc sa le fac pe toate
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
alex25 spune:
citat din mesajul lui lutoniana
hai maa, asa buna esti ? pai eu in 100 de ani nu reusesc sa le fac pe toate Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Hei, am zis de toate, nu pe toate.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Iulika29 spune:
Neata!
Fetele mele dragi, care stiti o reteta de pate de caså bunut aruncati-o si la mine, va rog!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita
Fragutza spune:
Neatza girls!
Am avut o noapte neprietenoasa rau de tot..s-a trezit Pisi din 30 in 30 de minute, practic n-am dormit mai deloc. Mititica, e deranjeaza ceva...
Va pup dragelor!
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Aloooo, provincia??? Costache?? De ce nu raspunzi mah??? Alooo, doamna centralista, e ceva cu legatura. Doamna centralista, ma auziti?? Monica de Zgatie Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
ma pregateam mai pt worst night ever ...
nu mai aveam eu timp de forumeala..
nu vreti sa stiti, cred ca ne dau interzis in cartierul asta, plecam acasa sa ne auda si ai nostri
sunt cheauna..revin
da, si...neata !
mami de de 1 an Nihil Sine Deo
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka
ma pregateam mai pt worst night ever ... nu mai aveam eu timp de forumeala.. nu vreti sa stiti, cred ca ne dau interzis in cartierul asta, plecam acasa sa ne auda si ai nostri sunt cheauna..revin da, si...neata ! mami de de 1 an Nihil Sine Deo |
Oare chiar e posibil så le dea cate un rand de masele la toti dovleceii in acelasi timp?Sau o fi fost luna plinå?
Sper din tot sufletul så fi fost doar noaptea trecuta.
Fram si så aveti parte de o zi mai buna.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 23+ cu cu fundita
happy_uka spune:
Pfiu ..vad ca e generalizata ..
ce sa mai zic ... saracuta, se trezea in fund si striga "gaggga,gaggga" , nu glumesc cred ca vroia sa stam sa ne distram si sa dansam, sa lasam naibii somnu asta, ca e cu durere
apoi plangea.. brr
mami de de 1 an Nihil Sine Deo