Iepurasi De Martie - Aprilie 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

LA MULTI ANI OANA, sa ai parte de multa sanatate, fericire, impliniri si viata luuuuuunga alaturi de frumoasa ta familie. Te pupam de la departare

LA MULTI ANI Damiana, sa cresti mare, sanatoasa, fericita si norocoasa si sa aduci multe bucurii parintilor tai!

La multe lunite iepurasilor nostri: THEODOR STEFAN, TUDOR, TANYA IOANA, si CEZAR, sa creasca mari, sanatosi si voiosi!!!

Alina bine ca a trecut totul cu bine . Doamne ajuta pentru rezultate dar sunt sigura ca totul e ok.

Miria departe de mine gandul sa te fac sa plangi Mi s-a parut atat de frumos modul in care si-a descris sentimentele acea mamica incat am zis sa impartasesc si cu voi. Nu mi-am inchipuit niciodata cum te trezeste la viata venirea pe lume a unui copil, toti imi ziceau ca e minunat dar nu credeam ca in asa masura, de urci pana la cer doar pentru un zambet si o gangureala.

Vorbind de copii, ieri ma cam speriasem ca ma durea burta in acelasi fel cum m-a durut la inceputul primei sarcini, o sa astept urmatorul ciclu cu mare infrigurare. I-am bagat morcovul si sotului. nu cred ca e cazul dar cine stie? Eu pariam pe Oanka sa fie prima graviduta
pupici tuturor si o zi cat mai buna!
va pup

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani Oana si Damiana! Sa va fie vietile minunate!

Am votat si poza Larei, e superba!

Sa aveti o zi buna!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

tin pumnii stransi sa vina Oana cu vesti bune de la doctor si tot stransi ii tin si luni cand merge babyangel cu codrin luni la control. Nostalgica sunt si eubabyangel pt trecerea timpului. m-a impresionat tare si textul postat de ina, nici nu vom mai tine minte cand ne-am tinut puii ultima data in brate

honeybaby petrecere frumoasa maine la botez.

am cumparat hainute frumusele pt taierea motului de maine seara, am mai cumparat o moneda veche de argint sa lipim parul taiat cu ceara, am mai cumparat un snurulet rosu cu care legam motul si o caseta din lemn in care sa pastreze parintii amintirile (Rebiana[red], ms pt pont)

[red]Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

lindal cum te descurci cu dermatita lui Matei? e totul sub control acum?

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

La Multi Ani unei mamici deosebite! Draga Oana, sa ai parte de o viata minunata alaturi de familia ta superba, sa fiti sanatosi si fericiti!
Sanatate multa lui Eric, sper ca nu fie ceva grav si sa treaca repede!!
In ciuda a cum a incept, sper sa ai o zi speciala azi, ca tare o meriti! O sa beau ceva in cinstea ta

Damiana sa ai o copilarie plina de veselie si fericire si sa bucuri mereu pe mami si tati! La multi ani! O sa bea tanti Lara si pentru tine, daca tot ma apuc

Ok, acum trebuie sa va spun ca nu stiu ce sa va spun.. ca m-ati cam blocat, ca sunteti prea dragute. E va spusei sa ma ignorati ca sunt prea neserioasa si voi sunteti si mai dragute cu mine.. va multumesc mult, mult de tot!! Apreciez tare mult!

Erina sarumana tu esti vinovata ca ai pus fetele astea la treaba Apreciez, macar asa nu or sa dea vina pe mine
Ami multumesc (desi ma enervezi ca esti asa tanara!!)
Dayanara tu m-ai facut sa intru aici asa de devreme, am primit mesajul de la tine, aveam de gand sa intru, dar mai tarziu, ca sa felicit pe Oana. M-ai binedispus de dimineata :))
Ella Rebiana multumesc fete frumoase.. am vazut ca si Dianami a votat, insa nu o mai vad pe aici, sper ca e ok.
Fetelor, mie mi-e tare greu sa va scriu pe toate, eu sunt cu creierul cam zdruncinat dupa sarcina asta si pana sa scriu ce aveam de zis.. se pierde pe parcurs, deci imi cer scuze ca nu sunt asa draguta ca voi. Va multumesc inca o data si apreciez, deja ma tem ca am sarit pe cineva si nu e drept insa sper ca intelegeti ca sunt cam imprastiata.

Acum vreau sa fac eu campanie pentru Bluekidoo, ca are doua poze superbe in concurs, una din ele e chiar foarte speciala pentru mine, peisajul ala mi-e tare cunoscut si imi aduce cele mai frumoase amintiri si asa un dor.. Pozele le gasiti in josul paginii http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=6 la blu1 si blu2 O sa intru si eu mai tarziu sa votez, mai sunt poze superbe care merita, acum chiar nu am timp.

Va imbratisez.. si.. multumesc tare mult

EDIT ca nu a mers linkul
Mai pun o data http://desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipedevara2010&page=6 e la pagina 7
Deja am vazut ca ati mai scris ca ne-ati votat.. sarumana mult fetelor, iertare ca sunt asa pe fuga si nu va mai nominalizez
EDIT la EDIT ca sunt varza si nu stiu de ce nu merge. Help care poate sa puna linkul, eu imi dau demisia, iertare. Am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, fetelor!
...noi suntem ina bocza de raciti, toata familia!

OANA , sa ai parte de tot ce-i mai bun in lume.
Sper sa nu fie nimic cu Eric

Alina, da Doamne sa fie bun rezultatul biopsiei

Am votat si eu pozele Larei, sper sa castige

Va las, ca nici sa gandesc nu pot

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Roxana. tot asa ca noi: cu nasul si cu tusea. bine ca nu are febra. va pupam

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Salutari la toata lumea!
LA MULTI ANI, SANATATE SI NOROC , OANA !!!

LA MULTI ANI, SA CRESTI MARE SI SA FII CUMINTE, BUCURIA PARINTILOR TAI, DAMI!!!

bineinteles ca Ella nu se putea dezminti nici de data asta cu urarile!

Ina, Doamne-ajuta cu bebe nou-noutz!!!

Nu am mai intrat dar am citit ce ati scris, am vizionat poze si filmulete, am lasat comentarii la pozici!

La multe lunite sarbatoritilor zilei!!!

Multa sanatate celor care sunt bolnaviori/bolnavioare!!!

Nici noi nu avem progrese remarcabile, dar nu imi fac griji,cred ca va veni vremea pentru toate...Nu se ridica singur in funduletz, se taraste pe burtica, nu merge de-a busilea-cand vrea sa isi ia ceva,a zis rar doar "da-da-da" sau "hai" sau "hei".Cu ajutorul lui Doamne-Doamne , le va face pe toate.

Multa sanatate si putere mamicilor cu probleme de sanatate!Sa va facet bine cat mai repede, puiutii vostri au nevoie de voi!

O sa va urmaresc in continuare, nu intervin des fiindca nu prea apuc, dar va citesc cu drag si cu interes, privesc pozicile, ma simt de parca ne-am cunoaste de o viata!

Pupici tuturor,aveti grija de voi si de comorile voastre!

Petrecere frumoasa sarbatoritelor/sarbatoritilor si weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Buna dimineatza!

La Multi Ani Oana! Sa fii fericita alaturi de cei dragi!

Alina ma bucur ca s-a rezolvat.Acum sa iasa bine si rezultatul la biopsie si sa fii linistita.

Denisa-foarte frumoase pozele cu Maya.Nu le vazusem pe cele de Halloween.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mi-ati facut-o! Toate!

Sunt sculata cu noaptea in cap ca s-o pregatesc pentru petrecerea de la gradinita, unde doamna educatoare i-a pregatit surprize impreuna cu copiii care au venit, unii dintre ei, special pentru ea fiind vacanta. Si-a ales rochita, am pieptanat-o, am dichisit-o si-a plecat mandra nevoie mare cu taica-su de manuta.
Dupa vreo ora i-am dus abia tortul, prajiturile, restul gustaricilor si sucurile, ca ar fi fost prea devreme dimineata. Acuma eu m-am intors acasa, ca nu puteam sta cu baiatul acolo. Asta mic deja doarme dupa ce si-a pus inainte burtica la cale cu masa de fructe.

Imi reincalzesc o cafea uitata prin bucatarie de dimineata, cand o fac dintr-un gest mecanic, si ma asez relaxata sa vad ce mai e nou pe tarlale.
Si ce vad? Fiecare dintre voi, desi DAMI a mea, nu-i de la odiseea iepurasilor, ati fost atat de sensibile si bune sa ii urati LA MULTI ANI!!
Sunt asa emotionata de am sters de 100 de ori fiecare cuvant ca l-am scris gresit. Va multumesc cu toata sinceritatea si slabiciunea unei mamici care isi vede fatuca crescand si devenind domnisoara. Of, mi-a implinit 6 ani! Mi se pare asa mult! Eu inca o mai vad puiut, iar ea se pregateste de scoala. Are alte gusturi, alte gesturi, alte expresii...unde e bebita mea cu breton si falci bucalate???

Va multumesc, mamicilor, si pentru fiecare puiut al vostru trimit un gand bun si o urare din suflet!

pe toate!!!

Mergi la inceput