Cluj rulz! - cap.101
Raspunsuri - Pagina 11
asi spune:
Flavia felicitari si intr-adevar e o minune!Cred ca se vor bucura si acasa de bebe.
La multi ani de sf.Ioan!
Din partea mea si a lui Razvan , caci si noi ne sarbatorim azi onomastica, va invit la un vin fiert aromat cu fructe si mirodenii si o felie de tort.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
mariana tache spune:
http://www.adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Raluca_si_Florina_reinventeaza_teatrul_in_barurile_din_Cluj_0_406159417.html
Florina, felicitari .
Nu stiu daca ai scris pe forum despre treaba asta (n-am citit in urma), dar vreau sa te intreb: noi putem sa te vedem? spune-mi si mie cand ai o reprezentatie la cj (eventual pe mess).
Mariana, Stefan, Simon and the Bike.
ride it, love it, live it!
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Florina da-ne detalii
Dragelor voi unde va tundeti odraslele?
nana_sim spune:
Buna dimineata doamnelor!
Mai intai de toate si la multi ani tuturor! Va doresc sa va aduca 2011 bucurii mici si mari, liniste in case si in suflete si impliniri de dorinte!! Toate asezonate cu un buchet de ghiocei care deja au iesit in fata casei noastre din decembrie.
Flavia si felicitari pentru puiul de om care acum creste! Ma bucur din toata inima si ... veti fi bine toti, ca doara la asta ne gandim intens Sper sa intrati lin in noua viata, mai ales ca vei cunoaste sistemul dintr-o perspectiva la care nu te gandisei cand ati plecat. Cum spuneam, o sa fie bine.
Florina felicitari si !! Ma bucur mai intens decat pot exprima in cuvinte. Sper ca satisfactia ta sa aiba si valente materiale, nu doar spiirituale Te admir pentru ca te tii de visul tau si ... sunt tot aici daca crezi ca pot ajuta cu ceva!
Am pentru toata lumea cate un gand bun si un ghiocel! Hai ca inca mai merge si o cafea. Simpla dar buna.
Simona
dana.salo spune:
La multi ani! si un an nou cat se poate de calm si plin de reusite.
Va doresc sanatate si putere sa depasiti fiecare zi cu fericire.
Noi suntem ok, Patricia azi implineste 5 luni, si nu imi vine sa cred cum au trecut toate lunile astea. Sunt obosita dar ma consolez ca am copii sanatosi si noi la fel.Luna viitoare Alex implineste 5 ani.
Sper ca ati petrecut ok toate.
msl1 spune:
Fetele din cluj, ma ajutati si pe mine cu o informatie?
Cum reusesc sa vorbesc cu cineva la spitalul clujana pe sectia de cardiologie? ca numarul spitalului care l-am gasit pe google nu raspunde nimeni! stie cineva numarul sectiei de cardiologie?
Va rog frumos, mama e internata cu problema cardiaca si nu am pe nimeni acolo, e singura in spital si habar-nam care e starea ei de fapt!
aditapop spune:
LA MULTI ANI, MAMICI
Eu nu sunt din Cluj, sunt din Deva, tot din Ardeal
Am o rugaminte, daca va face placere sa imi votati puiutul din concursul chic bebe, aveti un link la semnatura.
Multumim
Va pupa Razvan si mami
RAZVAN IN CONCURS ap.jpg
asi spune:
msl din pacate nu te pot ajuta cu numar de telefon.Mama ta nu are mobil?Daca stii unde e internata poate merge cineva sa vada de ea.