Cluj rulz! - cap.101

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor si LA MULTI ANI!!! sa aveti parte de un an nou plin de sanatate si presarat de succese

in sfarsit am un pic de timp sa scriu pe forum si am si calculatorul reparat
din fericire am avut si noi sarbatori linistite si frumoase
acum ne pregatim de tabara de schi de la sfarsitul lui Ianuarie...am neste emotii

Raluca nu am vazut demult mesaj de la tine, sunteti bine?

Danutza ce repede trece timpul, asa-i? mai haideti pe la noi intr-o dimineata la cafea

Florina ma bucur ca poti sa iti urmezi visul, FELICITARI!!!

Flavia Felicitari pt bb din burtika

Stanca Norbert chiar ieri s-a tuns la frizeria unde se tunde de obicei sotul pana acum mergeam la o tanti de pe langa mag Winmarkt care de ani de zile tunde copiii (are scaunel masina si calut )... o data l-am dus si la frizeria picilor (parca?) undeva pe Dorobantilor dar mi s-a parut cam scump si nu ne este deloc aproape.

pe mine m-a apucat o raceala zdravana plus ca asa ma doare spatele l-am tot luat in deradere pe sotul ca are 70 de ani cum se misca...no amu' mi-am primit rasplata

va pup
Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

alutare tuturor
fetelor, as avea o rugaminte la voi.
as avea nevoie d eun scaun de masina pentru alex joi si vineri.Ajung in tara miercuri seara si trebuie joi dimineata sa mergem pana la Baia Mare sa ii fac lui Alex pasaport si vineri pana la Mures.
Noi mergem cu avionul, am inchiriat o masina din aeroport, dar nu au si scaune de masina
Aveti careva un scaun pe care nu il folositi, doar 2 zile as avea nevoie de el?
Multumesc mult
va doresc o saptamana excelenta sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Olim am eu un scaun de masina pe care nu-l folosesc.

Eu am intrat de azi in sesiune.E cea mai grea pe care am avut-o pana acum deci am nevoie de ganduri pozitive.Va doresc o saptamana prolifica

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

ce liniste pe la noi

Stanca tinem pumnii sa fie bine in sesiune

Intrebare intrebatoare aveti careva de donat/imprumutat eventual clapari mar 42 si 37 pt mine si sotul? Mie s-ar putea sa imi mai gasesc mar 37 dar la 41/42 nu am mai gasit la mag de second hand si ma gandesc poate incerc si eu sa skiez (m-am urcat pe skiuri de vreo 2 ori doar pana acum dar invatatoarea ne recomanda la toti parintii care nu skiaza sa incercam acum in tabara ).

In rest suntem aproape bine.Norbert are probleme la scoala dar nu cu invatatura ci cu faptul ca nu este acceptat intr-o gasca de baieti si este respins repetat de un baietel cu care el vrea neaparat sa fie prieten . Norbert este foarte afectat si suparat

Beatrice a cam intrat in zona de terrible two /three si avem cand zile mai proaste cand zile mai bune .

sa va mai zic?
inainte de revelion mi-am scos o alunita care zice d-nul era canceroasa si acum fac o cura de detoxifiere/anticanceros cu ceaiuri.Am fost la un domn care de 40 de ani scoate negi...el i-a scos negii lui Funar .Nu am avut curaj sa merg la dermatolog pt ca am inteles ca negii astia dubiosi sunt operati si daca biopsia spune ca e malign se trece imediat pe chimio .Eu incerc intai pe cale naturista...Doamne' Ajuta !!!

no cam asta e
Va pup
Erika

Mergi la inceput

Ce frumos ningeeee!!!!

Vai Erika dar de unde stie domnul ala daca e canceroasa alunita sau nu?A facut vreo analiza?Eu sincer iti recomand sa consulti un dermatolog cu experienta in oncologie.(sa nu te superi pe mine dar cred ca nu ai ales calea cea mai sigura pentru sanatatea ta).Iti doresc multa sanatate.

Eu tot cu examenele care inca n-au inceput insa na streseaza de numa.Ca sa fie totul complet Maria s-a racit putin tocmai acum cand vroiam sa ii trimit in vacanta.Ei vacanta eu am de invatat la doua examene supergrele.
Pup gaska de gagici(eu inca mai cred ca suntem un grup) si va las sa va bucurati de peisajul feeric creat de dansul fulgilor de nea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Ganduri bune si sa stiti ca sunt si eu prin zona doar ca de atata munca si stres nu mai am timp de calculator si acasa.

Nu stiu cum am sa fac fata noii provocari de la servici, nu cred ca merita efortul si sper sa nu ma imbolnavesc pt. ca sunt tot timpul stresata si obosita

e atat de greu in orice domeniu si oricum financiar tot nu e mai usor...........sper numai sa ne descurcam cu toate.
si bafta in activitatile voastre,
sanatate multa si putere de munca,
Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna seara mamici,

As avea o rugaminte la voi: cunoasteti pe cineva care se pricepe la calculatoare? Adica as avea nevoie de o reinstalare de Windows, anti-virus, o recomandare de upgrade, etc. Stiu ca erau de ex. studenti priceputi care faceau chestii din astea contra cost, dar nu cunosc pe nimeni.

Va multumesc mult!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Salut Ilinca,
eu stiu pe cineva care se ocupa de calculatoare.Nu e student , are o firma de genul asta.Daca te interesaeza da-mi un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.salo spune:

DA!
Cam putine din voi mai scrieti.
Ce faceti?Sunteti ok?

Cris, ce faci de mult nu ai scris.
Eri, sorry cu negii. Ce sa zic, cu Dr astia nimic nu mai e sigur . Si noi avem o problema mai delicata. Cristi face ceva alergie nasoala, gen urticarie acuta..se umfla...tot tacamu. Acum vom incerca si tratement pentru giardia casi asa ii fac la Alex.
Dupa vedem ce si cum. Nimeni nu stie de ce...alergic nu a iesit la nimic. E o situatie tragica pentru canu stim unde draq sa mergem...si nici la cine.

Am citit pe net si am ceru sfaturile celor mai buni dermatologi din Cj, prof universitari si nimeni nu stie ce e. In vara am cvrezut ca a pe fond nervos...acum nu mai stim. Incercam asta si vedem.

Copii ok, uni cu muci altii cu laringita si ochi rosii...si eu care parca nu mai apuc sa fac nimic. Am zile si zile...dar parca tot mai nasol ...ma bucur ca toate trec pana la urma
.
Ce ziceti de noul an? ce v-ati propus? Poate mai bine dispun daca mai aud si lucruri bune

La multi ani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

asi, multumesc frumos. Am gasit deja pe cineva. Daca cumva o sa mai am nevoie iti scriu.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput