Cluj rulz! - cap.101

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mai vroiam sa va spun ca am dus in 24 un portbagaj de pachete la copilashi si a fost tare bine, o multime de hainute si jucarii bune!si fetele mele au donat fiecare cate o plasa

si incearca si Mihai sa le faca o sponsorizare consistenta!

Roxa, da am schiat dar inca imi e fricasi acum m-am necajit cu accidentul lui Huidu si iar mi-a scazut curajul.Thea in schimb merge f bine, face si patinaj acum si si acolo se descurca super.e tare sportiva.

Mergi la inceput

tot eu:)

Stanca adauga te rog la donatori copilasii de la Fast Track Kids, au fost chiar multe pachete!multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE, UN AN 2011 EXCELENT VA DORIM DIN TOT SUFLETUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

La Multi Ani,

Noul an sa va aduca sanatate, tot ce nu aveti si va doriti, tot ce va lipseste si nu stiti.

Un An Nou fericit,

Cu mult drag
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

La multi ani si multa liniste si bucurii va doresc in 2011!
Mai avem putin si trec si sarbatorile astea.A fost frumos dar nu stiu de ce imi doresc sa revenim la rutina zilnica.
Noi de rev am fost la prietenii care aau restaurantul sin Floresti si ne-am distrat de minune.Am dansat pana n-am mai putut si pe la 4 eram rupti.

Roxa banii de la tine inca nu i-am pus ca mai merg la cumparaturi de lenjerie cat de curand.

Acum e eclipsa de soare si parca se simte , e mai intunericeala.

Raluca ce mai faci?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

salutare tuturor
fetelor am si eu o rugaminte la voi
ajungem in tara pe 19 ianuarie si stam pana in 20 februarie, si as vrea sa merg cu alex la teatru de papusi, sau ceva activitati pentru copii prin Cluj.
Imi puteti recomanda ceva pentru cei 3 ani ai lui, va rog
multumesc mult
o zi excelenta va doresc

Mergi la inceput

salutare gagici

si La multi ani, un An nou plin de vise implinite!

noi am avut niste Sarbatori minunate, iar Revelionul a fost cireasa de pe tort!prieteni buni, rock, mancare si mult fun:)

io nu-s asa happy sa revin la rutina, m-as mai fi complacut umpic in magia Sarbatorilor.

Mihai a reusit sa faca o donatia substantiala la leagan, or sa isi ia o multime de electronice si electrocasnice, is f happy.

asadar a mai trecut un an...sa ne rugam sa avem un an bun!

ieri am avut Sfintirea casei!

va pup pe toate

Mergi la inceput

Olim, aici e site-ul teatrului de papusi Puck http://www.teatrulpuck.ro/
dar cred ca Florina stie muult mai multe info din domeniu.
poti sa il duci si la ore de patinaj, stiu instructoare care ia de la 3 ani.

Mergi la inceput

cristiana, iti doresc si tie un an 2011 excelent
chiar as fii interesata de patinaj, mai ales ca aici nu avem zapada sa ne putem bucura de patine.
astept un pm de la tine cand poti cu numaru de telefon
multumesc mult
florina astept info si de la tine cand ai vreme
poate in aceasta perioada puneti si voi de-o intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

La Multi Ani inca o data.

De aici de pe la noi ce sa va zic, inca prea multe impresii nu am ca am stat mai mult loco, dar am auzit ca sunt multe locuri unde poti iesii cu copii. Noi am fost ocupati cu prob administrative, sarbatorile si nu prea am iesit doar strictul necesar. Urmeaza sa dau exmen pentru carnetul de sofer brrr, mi-e groaza dar sper sa treaca.

Insa bomba mare este ca voi avea un BB. Suntem total surprinsi si nu ne asteptam deloc dar s-a intamplat o minune. Si i-am spus sotului ca din SUA nu ne mai mutam - am facut cate un copil in fiecare tara in care am fost. Acasa nu le-am spus inca la nimeni.

Va pup si ma duc la invatat

Cu drag, Flavia

Mergi la inceput