La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 19
NelaM spune:
Noi suntem bine, doamne ajuta!
Ne-am intors de pe meleaguri thailandeze, ne pregatim de weekend si o asteptam pe Buni cu mare drag! Vine joi!
In rest, all ok, nme bucuram inca de o toamna calda (peste 28 de grade la noi).
Am vazut toate pozele, of course!
Ma bucur din suflet ca Maria a apucat sa se vada cu atatea fete! Bravo, dear!
In alta ordine de idei, te imbratisez, Maria, si ma gandesc du drag la voi. Sa dea dumnezeu sa fie bine cu operatia! Ai sa vezi ca o sa fie bine!
Fram, dear, ma bucur ca e totul opk down there! Te ombratisez cu drag! Pisi ce mai face? Tot cu taietei? Ana tot cu iaurtzel si san traieste, dar eu sunt perseverenta...
Ukutu' dragutu' am vazut pozele cu Carinutu! Cum le vad de pe telefonul bengos (de care nu ma mai despart, mai nou, parca e lipit cu scoci de mana ), nu pot sa comentez (sau nu stiu eu cum se face, cel mai probabil). Dar stii ca gandesc acelasi lucru: sunt super mese!
Mai, si ultima achizitie, casuta, e de vis!
Eu tatonez terenul pentru o olita 7 in 1 daca se poate: sa fie si jucarie, sa se spele usor, sa nu-mi ocupe prea mult spatiu... sa... sa...nu m-am documentat, of course, ca de obicei ma duc si o aleg pe cea mai shiny (asta apropo de deciziile Aricelului )
Revin, o aud pe Banana plangand!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
mary_07 spune:
La multi ani Ana !
La multi ani Alex !
La multi ani Rares !
Sa cresteti mari,sanatosi ,sa va bucurati parintii zi de zi si Dumnezeu sa va dea numai lucruri bune si frumoase!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
mary_07 spune:
So,good morning !
Alex,foarte faine pozele! Se vede ca fotograful e unul foarte priceput dar mai ales original (la putini fotografi am mai vazut asemenea idei faine).Zeinuca a fost o adevarata printesa.
Maria,iti trimit cele mai bune ganduri si o .Doamne ajuta sa fie totul bine.
Fragutza ma bucur ca ai primit vesti bune de la dr.
Monique ai niste fete superbe si cred ca ma repet,imi plac de numa' activitatile voastre.You look amazing!
Bia,multa sanatate va doresc.Inca o data,jos palaria!
Am vazut poze de la intalnirea dovleceilor,minunate iar mamicile niste femei frumoase si implinite.
Nela stii ca astept mai mult poze din vacanta,nu?
Ehh,parca ieri a plecat Buni si deja se intoarce.Yupii! Ce fain de Ana,va sta zilnic cu mami&buni . Pup fetele
La noi ploua,aveam de gand sa iesim in parc de dimineata...bine ca e tati acasa si ii intretine el azi pe baieti.
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Noi suntem bine, doamne ajuta! Ne-am intors de pe meleaguri thailandeze, ne pregatim de weekend si o asteptam pe Buni cu mare drag! Vine joi! In rest, all ok, nme bucuram inca de o toamna calda (peste 28 de grade la noi). Am vazut toate pozele, of course! Ma bucur din suflet ca Maria a apucat sa se vada cu atatea fete! Bravo, dear! In alta ordine de idei, te imbratisez, Maria, si ma gandesc du drag la voi. Sa dea dumnezeu sa fie bine cu operatia! Ai sa vezi ca o sa fie bine! Fram, dear, ma bucur ca e totul opk down there! Te ombratisez cu drag! Pisi ce mai face? Tot cu taietei? Ana tot cu iaurtzel si san traieste, dar eu sunt perseverenta... Ukutu' dragutu' am vazut pozele cu Carinutu! Cum le vad de pe telefonul bengos (de care nu ma mai despart, mai nou, parca e lipit cu scoci de mana ), nu pot sa comentez (sau nu stiu eu cum se face, cel mai probabil). Dar stii ca gandesc acelasi lucru: sunt super mese! Mai, si ultima achizitie, casuta, e de vis! Eu tatonez terenul pentru o olita 7 in 1 daca se poate: sa fie si jucarie, sa se spele usor, sa nu-mi ocupe prea mult spatiu... sa... sa...nu m-am documentat, of course, ca de obicei ma duc si o aleg pe cea mai shiny (asta apropo de deciziile Aricelului ) Revin, o aud pe Banana plangand! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
Buna dimineata !!
Nela, bine ai revenit !!! Ma bucur ca sunteti bine sanatosi si pozitivi .. bravo ! cum a fost? stiu pe cineva care a fost in Pattaya anul trecut si s-a intors cam dezamagit, stiu ca m-a surptins. voua cum vi s-a parut?
Esti sora mea cu iphonul..este microb, iti zic! Eu am din 2008 si nu ma pot desparti, desi mai face si fitze, cateodata nu ma poate apela nimeni, se mai blocheaza..dar tot sunt..credeam ca dupa nasterea carinei ma voi maturiza ..hahahaha .. Acum caut aplicatii pe ea, le stii pe alea cu animale ? m-a salvat de multe ori de la plictiseala, ..sau cu muzica, e fascinata carina, daca ii pun o gaga..e hipnotizata 3-4 minute si aia cu tom, talking cat? i-ar placea anei la nebunie, pisica aia imita tot ce spui, pe o voce pitigaiata , e super haioasa! sa-mi zici daca te ajut cu ceva.. Eu il am decodat, nu stiu daca se poate si la voi, am acces la sute de aplicatii si jocuri gratuite dar sa nu spui nimanui
Apropo, poti pune comments la poze daca te loghezi in safari pe contul de gmail si bifezi optiunea sa ramai logat. Uite , pentru Sorin, niste idei de www.more-thing.com/noel-collection-incl-mirror-protector.html" target="_blank">cadou de craciun pentru sotie ..Mi-am comandat si eu de pe siteul asta niste huse, niste boxe micute de voiaj care fac tot banii, mai multe accesorii ! Sunt fan ! A, au venit in 3 saptamani, dar au ajuns !!
Scuzati off topicul ..
Mult succes cu olitza, am reinceput si eu tratativele cu dar nu vrea si pace ..se uita asa mirata la mine si zice "caca??caca??" de parca "ce ma, tu te astepti sa fac eu aici?? ha!"
Ah, am limbarnita ..cred ca nu trebuia sa mananc bomboane cu rom Adevarul este ca sunt atat de fericita cand o vad pe carina atat de incantata la casuta ei ..
Va pup ! Sa avem un weekend fain! Noi mergem la gratar cu tooooot familionuuuu
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Neata Mely ! Am scris cu culoarea ta preferata
Pup! Poate se opreste ploaia si iesiti Pupam baietii!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
Sa traiasca sarbatoritii de 16 pe care-i pupam si ii imbratisam cu mare drag:
ANA frantuzoaica cea delicata
ALEX dependentul de lapte matern
RARES cel cu ochi frumosi
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Neata Mely ! Am scris cu culoarea ta preferata Pup! Poate se opreste ploaia si iesiti Pupam baietii! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Si eu o pup pe Mely si pe baieti...
Uka, esti o comoara! Iar diamantul de la nume arata BESTIAL!!!
Bravo!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
vik-cj spune:
La multi ani Ana! Sa cresti mare, frumoasa si norocoasa!
La multi ani Alex! Sa iti bucuri parintii care te iubesc atat de mult, sa cresti mare sanatos si norocos!
La multi ani Rares! Sa cresti mare sanatos, cuminte si norocos!
Mamici de dovlecei de 16 va imbratisez tare tare de tot si va doresc sa aveti o zi minunata!
Fetelor si weekend fain!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
MangaGirl spune:
buna dimineata doamnelor,
asa ca inainte de plecare wspre casa: ANA, ALEX SI RARES, LA MULTI ANI! SA FITI FERICITI DRAGILOR, CA IUBITI SUNTETI DIN PLIN
va imbratisez cu mult drag mamicilor! sa aveti parte de o zi minunata alaturi de motatii vostri.
raluk daca imi raspunzi la telefon, te urez si prin viu grai. hai, macar azi, de ziua lui fiu-tu! eu sunt nr de orange care a incercat acum vreo ora jumate.
va pupez cu drag.
mely
nela sa va fie de bine concediul. despre noua achizitie...astept cu nerabdare luna martie sa-mi expire contractul, sa mi-l iau si eu mai eftin, daca nu gratis.
va pup. vb de ak.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
santorini spune:
LA MULTI ANI ANA!
LA MULTI ANI ALEX!
LA MULTI ANI RARES!
SA CRESTETI MARI, SANATOSI, FRUMOSI, DESTEPTI,NOROCOSI SI SA VA BUCURATI PARINTII IN FIECARE CLIPA!