La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 20
santorini spune:
Hello!
Uka m-ai omorat cu ritter-ul. Am vazut acu doua zile la benzinarie ritter cu macadamia si nu mi-am luat ca cica sa respect dieta. Si acum imi ploua in gura. Din asta ai si pt mine?
Manga multa sanatate pt Aidan si multa bafta, sa alegi cea mai buna varianta pt el! Va pup!
Aricel hai sa ne luam de mana si sa mergem la farmacie sa cumparam vaccin! Eu acum o luna trebuia sa cumpar Infarix-ul si i-am zis proastei de la farmacie ce mi-a zis medicul Infarix HIB (adica ala penta), iar ea mi-a dat hexa. Acum chestia e ca amandoua contin si tulpina de hib, eu am vazut ca scrie pe undeva si hib si am zis ca e bun. Dar nu era, asa ca a trebuit sa ma duc si sa il cumpar pe celalalt. Si ca o tuta ce sunt aruncasem si chitanta, si nu am mai putut sa il schimb. Mi-au zis ele sa il las la farmacie ca il vand ele, dar de o luna tot intreb si cica nu s-a vandut. Asta-i viata!
Alex super pozele de la nunta! Aratati de milioane!
Monique cum ai reusit mami sa ai asa o silueta? Sa-ti traiasca fetele ca sunt tare scumpe!
Neeeeeela, te pup mami ca mi-a fost dor de tine! Cred ca a fost super in concediu! As si ce as vrea si eu Iphone, dar la Orange te obliga pe langa abonament sa iti iei si o obtiune de inac 9,5 euro pt internet si parca mi se pare cam mult! Ce face Anusca?
cristina_ana spune:
La multi ani Ana, Rares si Alex!!!!!!!!!
Sa fiti fericiti si norocosi copilasi scumpi si sa aveti parte de o viata minunata!!!
Multe, multe flori pentru niste super mamici Dana, Monikus si Raluk!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
POZE NOI
hepilica spune:
Salutare!
Mare sarbatoare, mare!!!!!!!!!!!!!!
La multi ani Ana, Alex, Rares!!!!!!!!!!!!!
Copii dragi, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! Mamicilor, va vine sa credeti ce copii mari aveti? Cred ca va incearca mari emotii azi, stiu, am trecut prin asta .
Sa va bucurati de puiutii vostri si sa fiti sanatosi cu totii.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Uka, vad ca ai balotat ceva ciocolata saptamana asta, in absenta mea. Mi-a placut dialogul cu sotul tau . Eu n-as fi avut norocul asta... Auzi? Da' ciocolata FAGARAS ai incercat? E comsi-comsa . Doar d-asta au la bancomatul de la mine de la serviciu. Ma rog, e singurul "bancomat" care nu ma enerveaza.
Ma, casuta Carinei e foarte misto. M-ai lasat masca. Cred ca-i iau si eu Maiei....dupa ce termin leasingurile .
Gratareala placuta azi! Te-ai mai gandit la mine saptamana asta sau m-ai dat uitarii?
Manga, tocmai vroiam sa-ti spun ca am avut in intentie sa ma vad si eu cu tine saptamana asta, da' tare prinsa am fost. Apoi, vreo 2 zile n-am mai iesit cu masina ca n-am avut facut ITP-ul. Na...
Am vazut pozele, frumoase rau, numai copii scumpi. Aidan e un frumos, ma, zau. Se vede ca nu e de la noi din tara .
Am citit de problemele pe care le aveti. Iti tin pumnii sa luati cea mai buna decizie si sa fie totul bine. Imi imaginez ca nu e usor sa treci prin asta.
---
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
am uitat sa va spun ca bonsaiul uky e bine sanatos. multumesc de intrebare. cu placere, si altadata. o zi buna. la revedere.
---
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
dragelor, stiti ceva de iulia? oare ce face ucu?
bia, felicitari!
---
Multumesc lui DD.
Fragutza spune:
Bun gasit, girls!
Ana, Alex, Rares, La multi ani, pui dragi! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii! Pup cu drag mamicile!
E o vreme oribila aici, am iesit si m-am udat pana la chiloti. Asta e, stau in casa si ma apuc de curatenie.
Va pupescu!
Pentru puiul tau
anomis28 spune:
La multi ani dovlecei veseli!
Ana lugojana
Alex smecheros si
Rares cel frumos
Izabela de France
SA cresteti mari, sanatosi si voiosi.
Sa le aduceti parintilor numai bucurii.
Pupam cu drag mamicile minunate
si felicitari sotilor
io-s nerecuperata deloc si cu timpul pe sponci, dar astept
cuminte sa imi refac echilibru.
Nela, te pup mamicule
Iulika29 spune:
MAre sårbatoare azi,mare sårbatoare!!!
La multi ani Alex ,Anuta si Rares!Sa fiti sånåtosi puiucilor si så aveti o viata plina de bucurii!!!
Pup maimicile emotionate si le imbratisez cu drag!
Maria te imbratisez mami si ma rog så fie totul bine si så treaca repede.Imi pare rau ca ati ajuns la ceea ce nu voiai dar va fi bine ai så vezi.
nela bine ai revenit doamnå!ce mai viata pe unii...vin din vacanta , acusi vine Buni( ma intreb cand a trecut asa repede luna) si mai au si o TOAMNÅ calduroaså cu 28 de grade.Astept cumintica pozele(alea multe, de nu te mai saturi) si pup Iautzica dulce.
Uka m-ai terminat cu cioco aseara!Am dat iama in frigi nostrul de la munca si l-am golit de cioco.Auzeam in spatele meu:' yes, she is pregnant!'Ce m-am scos!
Alex nu stiu daca am apucat så iti spun pe undeva ca mi-au placut la nebunie pozele.Foarte frumoase si tu ai fost superbå.De printesuca nu mai zic.
moniqueam vazut pozele cu minunile tale si tu esti o minune så stii.Sunteti minunate toate 3!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 19+ cu cu fundita
techila spune:
LA MULTI ANI, ANA!!!!!
LA MULTI ANI, ALEX!!!!
LA MULTI ANI, RARES!!!!
mii si milioane de felicitari minunatilor parinti!!!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david