La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 18
aricelul spune:
Manga suntem alaturi de tine sa DD sa fie totul bine si sa gasiti solutia cea mai buna !
_
Maria (28.08.2009)
MangaGirl spune:
inainte sa ma duc la somn...am vazut pozele superbe de la Ziua sportului. sabina ai doua fete frumoase, dar tu stiai asta deja.
monique razacioasa de Andreea mi-a cucerit inima si mi-a fost tare drag sa-i mai vad o data adidasii aia simpatici. pitica e trendy si in tinuta de casa. Teodora, fetelor, e o simpatica si desteapta. mi-a placut de ea la nebunie. iar despre monique ce sa va spun? arata ca sora lor cea mare, cu silueta si foarte relaxata. gateste light si gustos. sunt o familie super faina. imi place tinuta de toamna, cu siguranta.
miha mai sper ca Joshul e ok.
uka ai grija la avertismentele astea, ca se cam tin scai de tine.
aricel mami, oare sa fie timpul pentru un alt copil frumos asa ca Maria? ca tot ai ROR-ul in fridge?
despre scaun...cred ca e mai importat cum ii vine la cap decat la picioare. din cate imi aduc aminte de pe net.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
diamar78 spune:
Manga, nu pot sa spun decat sa-ti pui toata nadejdea in Dumnezeu si o sa fie bine.
Uka, o bucatica de toblerone se poate? Eu sunt o mare mancatoare de cioco dar in ultimul timp mai rarut. Inainte mancam cam orice fel de cioco dar acum parca nu mai imi place orice ciocolata. Sa nu va mai spun ca am mancat o cioco cu viermi si am constatat doar cand am luat ultima bucatica.
Aricel, nici voi nu le prea aveti cu mancarea?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)
crissbebe spune:
ALEX , RARES , ANA
Dragi mamici sa va traiasca copilasii,sa va bucurati de ei si sa dea D-zeu sa fie sanatosi,voiosi si destepti...
Va cu drag...
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
happy_uka spune:
Ce zi frumoasa !!
Sa ne traiasca sarbatoritii !!!
ANA, ALEX & RARES
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
SabinaY. spune:
Astazi e sarbatoare mare,
Avem o printesa frumoasa si delicata ce isi sarbatoreste prima ei primavara:
La multi ani draga frumoasa Ana!!
Si doi flacai,voinici si deja "barbati ce azi isi sarbatoresc prmul anisor.
La multi ani Rares!!
La multi ani Alex!!
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Magda,un buchet de ,o imbratisare si un .
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Nu v-am povestit ce am patit acum cateva zile,cand m-am dus cu fetele la cumparaturi....hihi,o nebunie...va povestesc mai tarzior,acum fug sa pregatesc fetele.
Ahhh si azi pe seara vine tortul no2.Pentru soata iubita.Sper tare tare mult,sa-mi iasa cum imi doresc.De data asta s-a terminat fondantul,pregatesc totul de la 0.
O sambata superba!
Jurnal de "mogalnete"
fosta devylla
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
Zi mare azi, cu atatia sarbatoriti...
LA MULTI ANI, puisorilor de Dana, Raluka si Monikus!
Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si sa cresteti frumos, dragilor!
Va imbratisez si va doresc un weekend placut!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)