La Dovlecelu' Vesel (9)
Raspunsuri - Pagina 17
aricelul spune:
Sabyna cat de interesant trebuie sa fie pt copii sa participe la astfel de activitati. Se pare ca a fost super distractie.
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui monis5
ritter cu martzipan estem? buna seara Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
da, da... sigur !! asta s-a terminat prima, doamna !! ce credeati? veniti dupa 3 zile si vreti ce-i mai bun? eee!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
monis5 spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui happy_uka
da, da... sigur !! asta s-a terminat prima, doamna !! ce credeati? veniti dupa 3 zile si vreti ce-i mai bun? eee! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
stupid me
da-mi o bucata din a Fragutzei atunci pls
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aricelul Nu am apucat sa va povestesc, dar in ultima perioada am facut numai alegeri destul de neinspirate si anume: 1. am cumparat vaccinul ROR de la farmacie cu 60 lei pt ca la clinica unde l-am facut era 90 lei si am zis ca mai scutim ceva ...dar intre timp s-a schimbat politica si nu mai accepta sa cumperi din alta parte, deci prin urmare am dat 150 lei in conditiile in care e gratuit 2. am cumparat ham pt mers de pe net, destul de scump ca am zis ca e mai bun, dar nu e ceea ce am crezut ca nu sta deloc bine pe Maria si prin urmare a ajuns sa fie doar o simpla jucarie numai buna de trantit pe jos 3. am luat scaun de masina de care eram incantata pt siguranta, dar am ajuns la concluzia ca sigur nu o sa fie bun pana la 3 ani pt ca deja e destul de lunga si cred ca in scurt timp nu o sa mai stea la fel de bine in el Deci daca auziti ca am de gand sa mai cumpar ceva ...va rog sa-mi amintiti ca mi-am pierdut inspiratia _ Maria (28.08.2009) |
ce-mi place de tine
bine, imi pare rau, sincer...da ai fost haioasa ! un ham bun este www.shopforall.bizoo.ro/vanzare/389855/Ham-bebelusi-Tommee-Tippee" target="_blank">asta de la tommee tippee, carina nici nu-l simte ...
cand face papusa ror-ul?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Cu alune aveti? Pentru puiul tau |
nuuu, dar am o sacosa de nuci ...sincer, nu stiu de ce mi le-a trimis mama .. vroia sa spuna ca I am nuts?
_
aricelul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
ce-mi place de tine bine, imi pare rau, sincer...da ai fost haioasa ! un ham bun este www.shopforall.bizoo.ro/vanzare/389855/Ham-bebelusi-Tommee-Tippee" target="_blank">asta de la tommee tippee, carina nici nu-l simte ... cand face papusa ror-ul? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
am facut ROR-ul la un an...de la ei ...iar al meu l-am pus la pastrare in frigider pt ca nu stiu ce sa fac cu el ...ca de aruncat la gunoi nu-mi vine ca cine stie cine da peste el ... o sa incerc la farmacie poate au ei ceva de colectat ...
Acum ne pregatim de Infanrix si Prevenar ...
_
Maria (28.08.2009)
MangaGirl spune:
hello doamnelor,
uka multumesc pt tot si pt ganduri. din pacate, trebuie operat. testicolul cica a cam luat-o razna si ar avea tendita de urcare si scrotul e cam pe duca in partea aia. in Vest se face o operatie paroscopica prin care se taie venele/canalele spermatice. la noi e o operatie mai babeasca. incearca sa-l coboare si dk nu reuseste il prinde de piele si mai face o operatie. riscul de atrofiere e la fel de mare: 40%. sunt cam amarata. mi-a spus ca toti se tem de anestezia generala, dar ca lucrurile au mai evoluat si aici si dincolo. trebuie sa ma hotarasc sp viitoare unde vreau sa-l operez. mi-e frica de anestezie si nu-mi place ce gandesc, asa ca mai bine tac. eu cu recuperarile mai greu, dar de maine suntem ak asa ca vorbim altfel.
din sacosa cu ciocolata, fiti draguta, vreau si eu ceva bomboane fcu alcohol.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
monis5 spune:
Maria ma gandesc cu drag la voi . Sa dea Doamne sa fie bine!
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)