La Dovlecelu' Vesel (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

'Na dimineata!

uka ce tragedie cu pozicile Dar chiar nu mai pot fi recuperate?? Ai incercat sa duci Hdd-ul cu pricina la niste recuperatori de date??

Luto da' Davidosul ce-a patit?? Sunt in ceata. Si zau ca nu te-am ignorat. Tot cu muci si de-astea normale?

Mangulici Hmmm, ghebe zici?? Hmmmm As suporta si-o indigestie mic, zau asa.

Meli-Melo sanatate lui Razvi!

cris tre s ma duc acasa sa vad filmele...dar imi inchipui.

anamaria

Am si-o veste maaaare: am 3 nopti de cand NU A MAI URLAT ficioras. S-a trezit de cateva ori, s-a foit, s-a adapat...dar n-a mai urlat. Pentru mine asta este o batalie castigata. Sper sa nu se deoache si sa-mi arate ca inca mai stie sa faca vocalize in miez de noapte.

Si...in casa e frig rau de tot. Azi dimineata aveam 19 grade. Brrrrrr... Iar afara 5 grade! Si nu mi-am pus si io kiloti de blana
Aaaaa, iar fii-mea cred ca era dimineata singura scolarita cu pleata-n bataia vantului

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Mai am una.. da e trista, nici acum nu cred...

Am cumparat un hard extern si am transferat pe el toate pozele de pana acum ( si before si after carina). Si, da, ati ghicit, a crapat, a intins copita ...Nu am putut recupera nimic , raman cu ce am pe picasa , pe hartie, prin mailuri... E atat de dureroasa treaba asta pt mine, nu va puteti imagina!!
In laptop mai am doar de la 8 luni incoace, restul....Of iar ma ia durerea de cap

Te pup Sabina!! sper sa-ti indeplinesti curand visul cu cursul de fotografie

Noapte buna !

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

De la munca...trag cu oki-ul drept

Uka imi pare tare rau
Am patit-o si eu...erau poze de pe vremea cand eram noi doi porumbei indragostiti...n-a mai ramas nimic...si acuma sufar.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

'neata

fetelor...o iau de dimineata cu beuturica...dau vin rosu...la Brasov..NINGE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

OMG!
Cum ma?In octombrie sa ninga?Vai de viata noastra,ce iarna ne asteapta!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Neata,

Cum mai Camy ninge???Toamna am avut???
Oricum el le urasc pe amandoua...
Raluk asta e partea buna cu laptele
Anamaria maine ii luam motul domnului,pe o vreme fix la fel de urata ca atunci cand s-a nascut...parca mi-e un pic mai bine,dar eu in afara de Halls si Tantum si ridiche cu miere,altceva nu prea am voie din pacate.
Ce face Alexutzu?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Neatza dragelor!

Multumesc mult pentru sfaturi! A tot supt in noaptea asta, dar tot am un mic nodul, nu mai e dureros..nu stiu ce sa fac, vad cum evolueaza azi.

Uka, hai ma, nu pot sa cred ca ai pierdut pozele..chiar nu se poate face nimic?

Revin

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Ma gandeam azi cat de frumos e acum cu puii.. ca invatza, merg, canta, au simpatii, preferinte, prieteni... Azi dupa vaccin am mers in mall si a dat spectacol , a mers singurica tipand fericita, a facut cu ochiul, a facut ca indienii, a aratat ca are 1an, a dansat .. are si un prieten mai mic decat ea, cu 1luna. Ce s-a bucurat sa-l revada.. e asa de scumpa cand isi exprima bucuria, cu toata fiinta ei mica. Incerc sa fac cumva sa fie tot timpul vesela, sa nu-i refuz ceva, sa nu stau in calea explorarilor ei . Si e greu, cateodata vrea atat de multe.. Si nu se lasa mereu pacalita, trebuie sa joc un teatru fantastic; nu mi-am imaginat niciodata ca voi face lucrurile astea.. Dar sunt fericita, atat de multumita.. I'm having the time of my life

Atransmis de la fatza patului, piatra filozofala ! nighty night!!!!!

. i hear u sister!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Ne-am intors (am pus puiul la somn,pe Alex l-am exilat la tata...ce liniste e..),avem rinofaringita.Luam Sumetrolim si ridiche neagra cu miere.Am luat si eu picaturi de vitamina C. Imi puteti spune,cele care stiti,se pot da si dizolvate in ceva? In lapte sau ceai,de ex?

Liliacule,tare,sunt femeie de firma !Ma bucur enorm ca Radulescu s-a mai linistit,e asa un sentiment de fain cand auzi ca persoanalor dragi incep sa li se aseze frumos lucrurile in viata...

Cristina,mi-e mila de biata Emma si imi imaginez ce greu trebuie sa fie sa stai mereu cu ochii pe ei... .

Uka zic si eu ca Sabina,oare daca mergi la niste oameni care se pricep la asa ceva,n-or sa poata ei salva ceva?
Ma bucur pt intalnirea cu Aida,si mie mi-e tare dor de ea .

Sabina,Maria va pup!

Fug sa-mi beau si eu cafeaua in liniste ...

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Suede, nu am retinut exact ce problema ai, dar de ce nu poti lua nimic altceva? Eu tot iau antibiotice si alte medicamente de vreo doua luni si sunt ok pentru alaptare..ma rog, presupun ca asta ar fi problema.

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

suede sora mea, dar homeovox ai luat?? Ca si astea-s bune pentru gat.

fraguto sa mai insisti cu sanul ala si sa-i dai fetei sa traga din el. Ma gandesc ca e firesc oarecum sa mai simti acum cateceva. Ai sa vezi ca in curand va disparea.
Problema cealalta ai mai rezolvat-o?? Cum mai esti?

Si eu sunt pe antibiotic ca am maseaua asta cu necaz. Cica sa mi-o scoata! Auzi la ea. Pai la naiba, parca inca nu-s pregatita de proteza.
Sau sa ma opereze sa-mi jumuleasca/chiureteze partea dintre sinus si masea ca am acolo un vulcan. Prefer sa iau antibiotic si sa vedem cum evoluam. Acum sunt doar putin diforma

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ola dragelor,
azi se preconizeaza o zi grea: am un muncitor care muta prize, sparge pereti, zugraveste + un ardeias marait, fara febra tar tare morocanos. pe de o parte e ok ca e si tati acasa, pe de alta parte...inca un motiv de nervi

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput