La Dovlecelu' Vesel (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Liliacule, nu stiu cum mai sunt pentru ca n-am mai fost la medic..abia saptamana viitoare merg. Sunt optimista, cred

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna de dimineata!

fierbinte pentru toata lumea.

Mely sa nu pui picaturile de vitamina C in lapte ca se branzeste. Se pot dizolva in apa sau ceai, eu i le dau ca atare si nua re nimic de comentat. Multa sanatate.

Liliac ma bucur ca ai castigat o batalie mare.

Uka imi vine si mie sa plang, da tie, imi inchipui, offff. Si totusi, nu se mai poate face nimic?? Am patit-o si eu din pacate.

Fragutza sper ca deja esti mai bine.

Oare ce mai era???

AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Luto mamis, ma faci sa rosesc toata, sar'mana pentru aprecieri, sincer, nu imi doresc sa dau nimanui astfel de sfaturi, dar daca o fac o fac din toata inima. Ma bucur din suflet ca ti-am putut fi de ajutor, si cel mai important, ca putza e bine.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Am si-o veste maaaare: am 3 nopti de cand NU A MAI URLAT ficioras. S-a trezit de cateva ori, s-a foit, s-a adapat...dar n-a mai urlat. Pentru mine asta este o batalie castigata. Sper sa nu se deoache si sa-mi arate ca inca mai stie sa faca vocalize in miez de noapte.

Si...in casa e frig rau de tot. Azi dimineata aveam 19 grade. Brrrrrr... Iar afara 5 grade! Si nu mi-am pus si io kiloti de blana
Aaaaa, iar fii-mea cred ca era dimineata singura scolarita cu pleata-n bataia vantului

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Bravo!Ma bucur tare!Doamne ajuta sa o tina tot asa!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka
Ma gandeam azi cat de frumos e acum cu puii.. ca invatza, merg, canta, au simpatii, preferinte, prieteni... Azi dupa vaccin am mers in mall si a dat spectacol , a mers singurica tipand fericita, a facut cu ochiul, a facut ca indienii, a aratat ca are 1an, a dansat .. are si un prieten mai mic decat ea, cu 1luna. Ce s-a bucurat sa-l revada.. e asa de scumpa cand isi exprima bucuria, cu toata fiinta ei mica. Incerc sa fac cumva sa fie tot timpul vesela, sa nu-i refuz ceva, sa nu stau in calea explorarilor ei . Si e greu, cateodata vrea atat de multe.. Si nu se lasa mereu pacalita, trebuie sa joc un teatru fantastic; nu mi-am imaginat niciodata ca voi face lucrurile astea.. Dar sunt fericita, atat de multumita.. I'm having the time of my life

ai scris minunat!

Abia astept s-o cunosc si eu pe Aida!

Sabina iti multumesc mult!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

Mai am una.. da e trista, nici acum nu cred...

Am cumparat un hard extern si am transferat pe el toate pozele de pana acum ( si before si after carina). Si, da, ati ghicit, a crapat, a intins copita ...Nu am putut recupera nimic , raman cu ce am pe picasa , pe hartie, prin mailuri... E atat de dureroasa treaba asta pt mine, nu va puteti imagina!!
In laptop mai am doar de la 8 luni incoace, restul....Of iar ma ia durerea de cap

Te pup Sabina!! sper sa-ti indeplinesti curand visul cu cursul de fotografie

Noapte buna !

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

te inteleg mami perfect! Eu si daca pierd din greseala o poza, fie si ea incetosata sau fara nimic vizibil in ea simt ca am pierdut o mica farama de timp, de amintire. Ce rau imi pare! Oare nu ar putea niste meseriasi din aia de repara calculatoare sa recupereze? Cum s-a intamplat? Si eu le am pe un hard, si imi era teama sa le sterg si de pe computer. Sa le punem si pe dvd-uri? Ma gandeam ca astea is mai fragile ca se zgarie..

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Neata!

Girls, mersi de intelegere , din fericire am gasit in dimineata asta cateva dvd uri cu pozele salvate, nu stiu cand am avut inspiratia sa fac asta, dar ma pup pe toti obrajii pentru fapta mea !!!
Uof, uof, mai mai …se aud iar tanguiri din Valea Plangerii... Stiu sigur ca ar trebui sa tac , dar imi scriu si eu parerea despre circul asta de 2 lei. Io cred ca prietenia si sinceritatea sunt gratuite si nu-s neaparat reciproce. Daca e altfel, deja este ipocrizie. Cine face tabel in excel cu urarile? Mi se pare tare aiurea sa te ratzoiesti ca cineva nu ti-a urat copilul ! Asta a fost si motivul pentru care am scris mesajul ala despre “frustrarea si prostia din unii oameni “, cand a tras linie Elle si a iesit cu minus la urari..Nu ma refeream nicio secunda la Crisbebe, daca ea s-a regasit in el este strict problema ei, nu confirm . Sunt sigura ca la mine s-a referit Elle, eu sunt cea “fara lipsa crasa de obraz si de educatie si de maniere” si ce-o mai fi, am citat din memorie, am incheiat citatul . Sincera sa fiu ma lasa foarte rece parerea ei despre mine, era de mult stiuta si nu ma afecteaza cu nimic. De-asta nici n-am brodat pe subiect, (poantele nu se pun, face parte din job ). Deci nu sunt numai haioasa, sunt si perspicace, nu?

Deci, pentru a nu ma simti in continuu ca un “birou de copiat acte”, am redeschis taverna, si ma simt iarasi foarte bine cu fetele . Nu este odiseea, este topicul nostru unde le asteptam pe cele asemenea noua. Si cu asta poate se lamuresc cele care nu sunt sigure daca sunt binevenite. Scrie in instructiuni, sunt traduse, ce sa zic mai mult? Un desen?…N-am talent

Si daca se mai si intampla sa uit/sa n-am timp sa urez, sa-mi arat bucuria/compasiunea/ingrijorarea, cine tine la mine intelege si ma iarta data viitoare cand ii zambesc. E simplu.

Revin.

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Fragutza esti draguta,multumesc!Ma chinuie si pe mine o tuse care a ramas in urma unei faringite,ca tot e la moda...Am luat augumentin,dar se pare ca asta nu vindeca si tusea .Destul de greu cu siropurile,ca nu prea pot sa iau ce ar avea efect.
Multa sanatate si tie!
Mely si voua multa sanatate!Incearca in suc de portocale.
Liliana twin sister (gata te-am botezat ),n-am incercat,o sa incerc,dar sa vad prospectul.Zici tu ca e bun?Hai,poate scap pana maine la mot .
Pana una alta ma duc la manichiura,ca a venit o doamna sa stea cu Mihnea
see u later aligator!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:

Neata!

Deci nu sunt numai haioasa, sunt si perspicace, nu?

bingo...10 puncte. fain scris.

liliacule dar tie maseaua aia tot iti da de furca? auzi la ea...ca nu vrea proteze. baga si tu un implant ceva. iti recomand doctor bun, dk vrei. dar e la bacau.

ghebe zik...am mancat ca o innecata...3 zile la rand...era si cazul sa o dau naspa. si ce frisoane, dom'le. ce frisoane.

laura sa treaca tusea.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:

Neata!

Girls, mersi de intelegere , din fericire am gasit in dimineata asta cateva dvd uri cu pozele salvate, nu stiu cand am avut inspiratia sa fac asta, dar ma pup pe toti obrajii pentru fapta mea !!!
Uof, uof, mai mai …se aud iar tanguiri din Valea Plangerii... Stiu sigur ca ar trebui sa tac , dar imi scriu si eu parerea despre circul asta de 2 lei. Io cred ca prietenia si sinceritatea sunt gratuite si nu-s neaparat reciproce. Daca e altfel, deja este ipocrizie. Cine face tabel in excel cu urarile? Mi se pare tare aiurea sa te ratzoiesti ca cineva nu ti-a urat copilul ! Asta a fost si motivul pentru care am scris mesajul ala despre “frustrarea si prostia din unii oameni “, cand a tras linie Elle si a iesit cu minus la urari..Nu ma refeream nicio secunda la Crisbebe, daca ea s-a regasit in el este strict problema ei, nu confirm . Sunt sigura ca la mine s-a referit Elle, eu sunt cea “fara lipsa crasa de obraz si de educatie si de maniere” si ce-o mai fi, am citat din memorie, am incheiat citatul . Sincera sa fiu ma lasa foarte rece parerea ei despre mine, era de mult stiuta si nu ma afecteaza cu nimic. De-asta nici n-am brodat pe subiect, (poantele nu se pun, face parte din job ). Deci nu sunt numai haioasa, sunt si perspicace, nu?

Deci, pentru a nu ma simti in continuu ca un “birou de copiat acte”, am redeschis taverna, si ma simt iarasi foarte bine cu fetele . Nu este odiseea, este topicul nostru unde le asteptam pe cele asemenea noua. Si cu asta poate se lamuresc cele care nu sunt sigure daca sunt binevenite. Scrie in instructiuni, sunt traduse, ce sa zic mai mult? Un desen?…N-am talent

Si daca se mai si intampla sa uit/sa n-am timp sa urez, sa-mi arat bucuria/compasiunea/ingrijorarea, cine tine la mine intelege si ma iarta data viitoare cand ii zambesc. E simplu.

Revin.

_

Mai, ma enervez cu nervii cei nervosi!

uka si tu, fato??? De fapt sa stii ca eu sunt aia vizata ca de multe ori nu eram in stare sa leg 2-3 cuvintele ca sa o incurajez. Ce sa mai, ma simt naspa tare de tot.

Iar voi nici macar nu ma iubiti suficient si nici macar o pagina de floricele de-alea speciale n-am primit in viata mea. Imi vine sa plang si sa-mi tai venele! Sau...sa le las sa crasca?? Poate ii fac concurenta Carinei

Mai, eu mai profit acum cat inca se mai poate si vreau sa am o stare de bine impreuna cu voi. Nu ma faceti ca ma transfer pe PM (si nu sunt initialele de la chestia aia ) si raman acolo.

P.S. Aici n-am YM . Trebuie sa trag niste sfori dar deocamdata sunt io pe post de marioneta

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:

Neata!

Revin.

_

Buna!Uka femeie ,te stiu serioasa!pai asta-i motiv sa te gandesti macar la el? Mai nene,chiar n-avem lucruri mai bune de facut decat sa stam si sa ne reprosam la colt de strada? sau la sfarsit,iceput de capitol? lasa in pace pe toti cei ce au diferite pareri mai bune sau mai putin bune!Ei si ce daca n-ai urat? Poate nici eu n-am urat tuturor dar acu'ce vrei sa fac? hai sa ma puna la zid !ei,dracia dracului!credeam ca suntem o mana de femei serioase,MAME exceptionale-macar incercam- ce interactioneaza aci din diverse motive si pe diverse teme.Nu mai lua in seama astfel de mesaje!te pup si o sa scriu si aici ceea ce am scris dincolo acum vreo 2 zile: Sotul meu in a carui judecata am incredere deplina,ceea ce nu pot cere altcuiva evident,are un slogan cand ma vede ca ma atac din pricina oamenilor: HAI SA FIM NOI MAI BUNI!Poate ar trebui sa aplicam mai des..

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput