Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaluCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

RaluCris tentanta reteta ta

in legatura cu teste de ov. pozitive fara sa se prinda stiu cum e, cred si eu ca stresul e marele dusman

ihm, si se face repede
stresul e intr-adevar un mare dusman, dar.......totusi speranta moare ultima nu?
nu ne lasam pana nu facem barza sa vina si la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Walkiria , eu cred ca sotul tau trebuie sa aibe un cuvant de spus

sa stii ca multe femei(soacre) cred ca ele trebuiesc iubite mai mult de fiul lor decat pe sotie sau sa fie pe primul loc in inima lui

ele impun cumva sa fie iubite si respectate , cunosc genul de femeie care orice ai face tot nu e bine si ce face ea e cel mai corect , cel mai bine, cauta sa bage bete in roate, pentru ele conteaza fericirea lor nu a copiilor

din ce spui nu stiu daca ai scotea-o la capat cumva cu ea, sotul tau trebuie sa faca intr-un fel ordine in familia voastra daca poate

stiu poate si noi fiind mai tinere avem pretentiile noastre, dar pana la urma nu trebuie sa ne traim viata cum le place altora ci cum ne place noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Fetelor va multumesc din suflet pt sfaturi si ca sunteti alaturi de mine.
Imi vine sa plang cand ma gandesc ca saptamana viitoare la inceput o sa fiu probabil in perioada fertila iar eu nu am problemele de cuplu rezolvate...prin urmare cu f multa greutate trebuie sa imi iau gandul de la bebe un timp.

Bella ei au casa lor inchiriata si locuiesc aici doar ocazional ( in 3 luni , o luna o stau la noi);de-asta spun ca este egoism din partea lor, ca ar avea unde sa stea, dar nu vor sa ne dea noua pace.

Cami_antonia, sincer m-am gandit ca e mama si ca ii e greu sa se desparta de baiatul ei, dar totusi nu e constienta ca fi-su e fericit cu mine, sau nu vrea sa fie constienta.
Ea se gandeste numai ca trebuie sa avem noi grija de ea ( chiar daca acum iti spun sincer ca nu are nevoie). Niciodata nu as putea sa vad un om bolnav ca sufera si sa nu fac nimic pt el, dar nu fac pt cei care se prefac pt ca sunt egoisti si vor ca toata atentia sa fie indreptata catre ei. Chiar daca sunt parintii lui.
Eu nu as putea vreodata sa acaparez viata copilului meu ( cand voi avea),oricat de bolnava si batrana as fi.
Plus de-asta mai are o fata,de ce sa fie numai responsabilitatea noastra?
Iar copilul imi doresc sa vina cand situatia dintre noi e rezolvata, nu vreau sa imi rezolve problemele un copil.

Sincer nush unde o sa duca toate astea, dar va tin la curent ca imi sunteti asa dragi.
Va pe toate.

eu ti-am spus parerea mea...tu trb sa vb cu iubitul tau calm si la obiect. si sa ii explici ca nu iti place sit sa stati cu ai lui. una e sa vina in vizita si alta e sa stea cu voi. intreaba-l daca lui i-ar conveni sa stea cu parintii tai.
pup si sper din tot sufletul sa iti rezolvi problema.

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

walkiria nici noi nu ne-am inteles asa de bine la inceput,mai ales ca am stat la ei pana ne-am mutat singuri in chirie
si soacra-mea era la inceput geloasa pe mine
ne certam
si am zis lasa ca ne casatorim noi,apoi altcumva vorbesc eu fiind sotia lui,eu fac legea,nu soacra-mea
eu zic sa va casatoriti si apoi din alta pozitie vorbesti
trebuie sa te impui in fata persoanelor de genul asta
daca-i faci si un bebe sa vezi ca tu o sa fii si bebe cei mai importanti pt el
parerea mea
acum ne intelegem fain cu socrii,s-au schimbat tare mult ca o vazut ca cu noi nu le merge
trebuie educati putin ca sa va fie bine si o sa cedeze pana la urma
nu te lasa in fata ei
nu-i da satisfactia
fii mai tare decat ea

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui walkiria

Felicitari LIA!!!!iti doresc din suflet bebe sanatos si la termen.

Draguta, chiar ca nu am mai citit nimic despre tine in ultima vreme si eu am scris destul de rar insa citesc din umbra :)

Fetelor eu cred ca imi pierd orice speranta de a avea un bebe curand si nu neaparat din cauza ca nu am ramas pana acum ci pt ca alunec usor usor spre despartire de prietenul meu.
Ma doare sufletul pt ca il iubesc si ma iubeste ( acum nu mai stiu cat de mult) insa nu vrea sa renunte la ideea de a-i aduce pe parintii lui (a carui mama nu ma suporta deloc) sa locuiasca din cand in cand cu noi ( adica cate 3-4 saptamani, din doua in doua luni), in conditiile in care mai are si o sora si stau numai pe capul nostru, la ea nu se duc niciodata sa stea peste noapte.

Asa ca voi fi nevoita sa aman bebita pana ce lucrurle se vor pune la punct intr-un fel sau altul, insa voi continua sa va citesc si sa ma bucur de fiecare data cand voi citi ca sunt gravidute noi.
Sunt extrem de trista, pt ca amandoi ne dorim bebita foarte mult.

Va pup si sper ca nu v-am deranjat ca sunt putin offtopic.

Buna...Fr naspa ceea ce imi spui tu...Nu prea vreau sa discut multe despre soacre ,ci despre femei in general,care sunt sau doresc sa devina mame.
Un sfat de la mine.pe primul loc incercati sa fiti voi,apoi restul...Si eu am trecut prin multe,si imi dau seama ca poate acum nu mai aveam familie,si nuci Cris nu mai avea tata,am lasat atat de multe de la mine incat sotul striga lla mine ca la un gunoi de fata cu mami lui...oare ea ii vroia binele?!Cami antonia...Nu toate mamele sunt perfecte sau adevarate mame din pacate.Sotul meu cand a venit in Italia prima data acum 9 ani,nu a venit legal,poate avea cativa banuti in buzunar,statea intr-o ferma de porci....acolo dormea...iar nimeni din familia lui nu la sunat 2 luni,pana a luat el banii,a invatat de unde sa isi ea cartela,sa ii sune...si logic avea si bani....asa ca...ei sunt trei frati,are doi parinti,cat de mult si-au iubit aproapele de nu i-au dat nici un elefon sa vada ce face,daca e mort,daca a ajuns,.....ha....
Deci ,iubestete pe tine cu o secunda mai mmult decat pe altii,nu ceda la mai mult decat poti sa ingadui psihic,altfel vei ajunge leguma...(asta in general,nu pe cazul acesta)
Doamne ajuta sa se linisteasca apele

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

NeliaCris tu locuiesti acum in Italia?

fetelor ce povesti de viata...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

draguta eu acum ma inteleg fain cu soacra-mea,vorbim in fiecare zii la telefon
am facut-o sa inteleaga ca nu are dreptul sa se bage in viata noastra si acum totul este bine
chestia e sa nu te lasi in fata ei(soacrei) si o sa inteleaga pana la urma ca tu esti cea mai importanta fiinta din viata fiului ei si nu ea

walkiria nu te lasa

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait

Mergi la inceput

Paula , ma bucur ca soacra ta a inteles cum sta treaba si acum totul e bine

a mea din pacate o tine pe a ei, ar fi vrut ca noi sa fim un fle de pres, 3 ani la inceput am fost o draguta de dragul sotului, am acceptat orice, pana cand a inceput sa ne socoteasca ultimul leu, cand sa plecam de acasa, ce avem voie si ce nu, un fel de dictatoare, cu toate ca era la a doua casatorie sotul ei nefiind tatal copiilor

ea era mai pentru ea, sotul meu a stat mai mult cu bunica pana atunci nu prea a fost interesata de el, cand m-am casatorit eu cu el dintr-o data a devenit interesant si pentru ea

sotul meu era intre ciocan si nicovala, lui nu-i convenea din start dar a acceptat acea perioada crezand ca-si va da seama ce face si isi va reveni, nu s-a intamplat

ea cu actualul sot incepusera presiunile, pana am zis punct, i-am dat o mie de sanse, a crezut ca bunatatea noastra va fi la infinit, atunci a fost un soc pentru ea

de 10 ani nu suntem in relatii desi stam la 3 strazi

multe persoane ma indeamna pe mine sa fac primul pas dar eu nu pot, pe ea nu a interesat-o de copilul ei de 10 ani nici macar sa-l vada, sa-l intrebe de sanatate dar sa-l mai ajute cu ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor chiar ma gandesc ca daca o sa vream doamne doamne sa am un baiat cum o sa ma comport pe post de soacra. e cam aiurea cam toate avem la un moment dat probleme mai mici sau mai mari cu soacrele. parca tot mai mult mi-as dori o fetita .
acum imp e sa vina bebe nu mai conteaza ce e

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Lia, Felicitari!!!

Ma bucur nespus de mult pentru tine. De multe ori intram sa vad ce mai fac apirantele mele vechi si dragi. Iti doresc sa sa ai o sarcina usoara, un bebe voios si sanatos!

Las cate un pupic pentru fiecate aspiranta optimista de aici!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 20+ cu

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput