Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 24
gabyv spune:
nelia, te inteleg prefect, cand am ajuns aici, desi aveam telefon de ro, nimeni nu ne-a sunat sa ne intrebe ce facem, daca sunt ok, daca avem unde sta... erau toti suparati ca mi-am tras sotul afara din tara, ca l-am luat de langa mama lui.
Ea m-a acuzat timp de 3 ani ca eu sunt cea care a vrut sa plece din tara, desi el ii tot repeta ca a fost o alegere comuna. Acum isi face vacantele la noi si tot se lauda ca ce are baiatul ei in casa
.
Vara asta a zis ca e bine la noi si ca ii place ca e ieftin. (evident ea nu plateste nimic cat timp e la noi-deci e gratis)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bellasamoyed spune:
eu precum am zis am totusi noroc de soacra buna, care nu se baga in trb noastre, nu ne tine cont cat de cumparam(mai ales mie care sunt o pers disperata dupa shopping, pe genul daca trece o sapt fara sa imi iau ceva e nasol, si racita moarta am fost la cumparaturi sapt asta
) pe mine altceva ma deranjeaza la soacramea..ne streseaza cu mancarea. mai ales la inceput era disperata sa ne trimita mancare, sa ne faca se supara cand nu vroiam era aiurea era calare pe noi si ca sa o dezvat si sa ii dem ca nu am nevoie sa imi gateasca nimeni am inceput eu sa ii trimit mancare non stop facuta de mine si acum sa potolit cand vede ca sotul meu e bine hranit
. da mai are in continuare inca o faza si la asta contribuie si al meu, in fiecare zi la pranz il suna sa ii faca mancare de pranz fripturica cu salata, imi vine sa o ciufulesc si uneori ma iau si de al meu ii zic ca daca vrea sa manance sa isi miste posteriorul acasa, sau ii zic ca e inca sugar si trb sa se duca la mamasa.etc il necajesc cum pot. faza nasoala e ca momentan stam relativ aproape de socrii da sper ca la anu sa ne apucam de casa si o sa o facem cat mai departe
,aici imi bag eu codita. plus ca nu vreau sa imi creasca soacramea copilu pt ca e o tipa exagerat de protectoare(de are doar un copil) asa ca o sa merg pe ceea mai sigura metoda bonaaa(doar ca nu romanca, filipineza ca e mai sigur
) asa ca abia astpet sa ne facem casa ca sa nu ma mai stresez chiar deloc
.
imi pare rau pt fetele care chiar au probleme nasoale cu soacrele,la mine e mai mult ca imi creez eu probleme, cum zice al meu am imaginatia bogata
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv nelia, te inteleg prefect, cand am ajuns aici, desi aveam telefon de ro, nimeni nu ne-a sunat sa ne intrebe ce facem, daca sunt ok, daca avem unde sta... erau toti suparati ca mi-am tras sotul afara din tara, ca l-am luat de langa mama lui. Ea m-a acuzat timp de 3 ani ca eu sunt cea care a vrut sa plece din tara, desi el ii tot repeta ca a fost o alegere comuna. Acum isi face vacantele la noi si tot se lauda ca ce are baiatul ei in casa .Vara asta a zis ca e bine la noi si ca ii place ca e ieftin. (evident ea nu plateste nimic cat timp e la noi-deci e gratis) ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
gabi vezi sa nu ii placa prea mult si sa renunte la romania
aspiranta la bebik
walkiria spune:
Of fetelor, ma doare cand il vad si pe el ca sufera, pt ca este oarecum intre ciocan si nicovala...numai ca este manipulat de asa-zisele ei boli.
Eu nu am nicio problema cu ei daca nu ar sta la noi, sincer va spun, pt ca sunt cat de cat oameni ok.
Iar prietenul meu vad ca nu se ia cu absolut nimic dupa ei....numai cu statul asta lung si des la noi nu poate pune piciorul in prag.....pt ca incepe ea sa se smiorcaie ca e bolnava...
Apoi ai casa ta femeie si stai acolo ca te vizitez eu, nu am nevoie de vizitele tale...
Daca era dupa ea demult nu as mai fi fost cu el, ca oricum nu m-a suportat niciodata...pt ca nu sunt genul care sa o pupe in f... si sa o compatimeasca....nu sunt si nici nu voi putea fi vreodata, iar sa ma prefac nu pot si nu am de ce, ca nu imi impart viata cu ea ci cu fi-so.
Paula, mie tocmai ca de-asta mi-e teama...eu as prefera sa am toate lucrurile astea stabilite inainte de a face pasul cel mare-bebita si casatoria-
Nelia cris, ai lui l-au ajutat, recunosc asta dar asta nu inseamna ca tr sa le cante numai el in struna....sa-i mai cante si fi-sa.
Asa e Draguta, povesti de viata dureroase, dar viata nu poate fi numai roz...
Va multumesc din suflet pt sustinere

Dar sa mai schimbam subiectul....pe cand o graviduta noua? nu mai e nimeni la testat?
Lia, ce-ti face punctuletul?, cand te duci sa-l vezi?![]()
Sa ai mare grija de tine si de bebita!
draguta spune:
bella ai fost tare![]()
![]()
![]()
fetelor astazi subiectul ''soacre'', ne mai racorim si noi cum putem,nu?
bellasamoyed spune:
pai daca nu vb aici de ele atunci unde?
aspiranta la bebik
PaulaFrida spune:
Stiu ce zici Walkiria dar persoanele de genul asta,insistente numai asa inteleg,stranse cu usa,dar oricum sa fii tu mai tare decat ea,arata-i cine-i stapana in casa

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait
RaluCris spune:
Doamne fetelor .........ce ti-e si cu soacrele astea
eu nu pot sa zic nimic ca n-am probleme de genul asta, al meu nu a fost mamos niciodata si el singurel i le reteaza maicasii daca comenteaza ceva.
ce pot sa zic? le doresc sa aiba nervii tari fetelor care au probleme din cauza soacrelor si sper ca toate acestea sa se rezolve cu bine