Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 25
walkiria spune:
Paula
Sa stiti ca e o modalitate buna de a te racori....
Daca o sa ma ajute Doamne Doamne sa am baietel, o sa fiu f atenta sanu ii acaparez viata dupa ce se va face mare...eu cred ca voi reusi, pt ca vad ce insemna sa ai o soacra nebuna.
Si eu tot fetita imi doresc, dar nu m-as supara sa am si baietel..ce o vrea Dumnezeu
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RaluCris Doamne fetelor .........ce ti-e si cu soacrele astea eu nu pot sa zic nimic ca n-am probleme de genul asta, al meu nu a fost mamos niciodata si el singurel i le reteaza maicasii daca comenteaza ceva. ce pot sa zic? le doresc sa aiba nervii tari fetelor care au probleme din cauza soacrelor si sper ca toate acestea sa se rezolve cu bine ![]() ![]() ![]() ![]() |
si al meu e la fel...non stop o cearta si ea moare de oftica ca cu mine e lapte si miere si pe ea o necajeste non stop
a sa va mai zic una misto cu soacramea.
dupa nunta mi-am facut buletinul pe adresa socrilor unde avea si al meu adresa pt ca noi stam in if si nu am vrut buletin aici mai ales ca nu intentionam sa stam prea mult inap asta...bun primeam si eu ca omu scrisori, leasing-ul la masina si alte cacatisuri. soacramea nu tinea si ea cont ca sunt pe numele meu si sunt confidentiale si logic ca le deschidea, o data de doaua pana m-au apucat spumele si i-am zis lu al meu sa ii zica..acum imi gasesc corespondenta intacta :)). daca nu le spui nu or sa se invete in veci.trb sa stie ce te deranjeza. oricum repet am o soacra cool ca la ce zile mai am eu de nu imi intra nimeni in gratie decat al meu, sa invatat nu ma enerveaza cu nimic atunci
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabyv spune:
ok, fetele, dar teste de ov pozitive a vazut careva?
ca eu tot vreau sa vad unul...![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui gabyv ok, fetele, dar teste de ov pozitive a vazut careva? ca eu tot vreau sa vad unul... www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
eu azi am facut testul nr 3 si tot negativ
da am obs ca incepe temp sa imi scada si poate poate zilele astea vad si eu pe test o fata de bebe.aspiranta la bebik
gabyv spune:
eu luna trecuta am facut de la ziua 5 si am avut pozitiv 6,7 dar nu le-am luat in considerare, cert e ca nu s-a prins, astept luna asta sa vad ce si cu...conf FF nu am ovulat, dar la ce temp am eu ....cine mai stie ce se intampla cu mine.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui gabyv eu luna trecuta am facut de la ziua 5 si am avut pozitiv 6,7 dar nu le-am luat in considerare, cert e ca nu s-a prins, astept luna asta sa vad ce si cu...conf FF nu am ovulat, dar la ce temp am eu ....cine mai stie ce se intampla cu mine. www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
eu am inceput testarea de la z 11 ca asa scrie in prospect da tare mi-e sa nu fi inceput cam tarziu
. acum o vedea...inca speraspiranta la bebik
PaulaFrida spune:
Madutza 

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait
PaulaFrida spune:
Draguta am luat pana in Z 14,acum asteptam sa vedem rezultatul![]()

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait