Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 22
roxybarbu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camcris draguta tu ce mai faci? cum te mai simti? bellasamoyed,roxybarbu eu m-am lasa de testele de ovulatie nu prea am inteles nimic din ele, de ce nu mergeti la dr. sa va monitorizati ovulatia, asa veti stii sigur daca ovulati, mie mi sa parut un stres in plus acele teste cu toate ca la mine sa confirmat ovulatia in legatura cu raceala bea ceaiuri bogate in vitmina C indulcite cu miere si lamie la mine functioneaza de fiecare data fetelor io trebuie sa merg pana la banca ne auzim mai tarziu ![]() ![]() ![]() Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu ![]() |
Eu nu am probleme cu testele de ovulatie, pentru mine sunt chiar ok si mai comode. Adica le fac acasa dimineata nu trebuie sa-mi fac programari la doctor,banuti etc...
Traieste,iubeste, daruieste...
bellasamoyed spune:
la mine e prima luna cand le incerc...am zis sa incerc si metoda asta...sa vedem cum stam.
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
RaluCris spune:
si mie mi se par ok testele de ovulatie, si in plus e mai comod cu ele decat sa mergi la doctor si mult mai ieftin bineinteles
eu de obicei le fac dupaamiaza cand ajung acasa de la scarbici ![]()
saptamana viitoare e din nou timpul pentru testare la mine asa ca.....sa-mi tineti pumnii, poate, poate......

RaluCris spune:
| citat din mesajul lui draguta fetele o idee de papa imi dati? |
draguta eu am facut aseara tocanita de ciuperci cu carnita de pui, si eu eram in pana de idei
RaluCris spune:
| citat din mesajul lui draguta RaluCRis tinem pumnii , ai avut teste de ov. pozitive? |
da am avut dar nu s-a prins din pacate
, stresul bata-l vina
walkiria spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt sfaturi si ca sunteti alaturi de mine.
Imi vine sa plang cand ma gandesc ca saptamana viitoare la inceput o sa fiu probabil in perioada fertila iar eu nu am problemele de cuplu rezolvate...prin urmare cu f multa greutate trebuie sa imi iau gandul de la bebe un timp.
Bella ei au casa lor inchiriata si locuiesc aici doar ocazional ( in 3 luni , o luna o stau la noi);de-asta spun ca este egoism din partea lor, ca ar avea unde sa stea, dar nu vor sa ne dea noua pace.
Cami_antonia, sincer m-am gandit ca e mama si ca ii e greu sa se desparta de baiatul ei, dar totusi nu e constienta ca fi-su e fericit cu mine, sau nu vrea sa fie constienta.
Ea se gandeste numai ca trebuie sa avem noi grija de ea ( chiar daca acum iti spun sincer ca nu are nevoie). Niciodata nu as putea sa vad un om bolnav ca sufera si sa nu fac nimic pt el, dar nu fac pt cei care se prefac pt ca sunt egoisti si vor ca toata atentia sa fie indreptata catre ei. Chiar daca sunt parintii lui.
Eu nu as putea vreodata sa acaparez viata copilului meu ( cand voi avea),oricat de bolnava si batrana as fi.
Plus de-asta mai are o fata,de ce sa fie numai responsabilitatea noastra?
Iar copilul imi doresc sa vina cand situatia dintre noi e rezolvata, nu vreau sa imi rezolve problemele un copil.
Sincer nush unde o sa duca toate astea, dar va tin la curent ca imi sunteti asa dragi.
Va 

pe toate.
draguta spune:
RaluCris tentanta reteta ta
in legatura cu teste de ov. pozitive fara sa se prinda stiu cum e, cred si eu ca stresul e marele dusman

sa fiu