Moldovence aspirante sau gravidute(27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

CORA si eu te sarut si te imbratisez cu drag

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Monica multumesc mult. o sa-mi fac un ceai de tei, sper ca am voie si o sa pun lamaie si miere. sau mai bine un pahar cu lapte si miere. cu ou din pacate nu pot sa beau....numai la citirea combinatiei bebicul meu a dat semne negative. tu cum mai esti? ma gandeam ceva vreme in urma la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

CORA si eu te sarut si te imbratisez cu drag

Ce mai faci?

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Delfinas poti sa faci si ceai de menta sau de musetel.....ideea e sa nu faci ceaiul prea concentrat.....il faci asa mai lung, la o oala de apa nu pui un pumn de flori.....ideea e sa te hidratezi cat mai mult.....si multe lamai, portocale sau kiwi....ce prefera bebicul.....SANATATE MAXIMA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Delphinas, ceaiul cu lamaie si miere e cel mai bun, ca si laptele cald/ fierbinte cu miere. la mine au functionat foarte bine.
Silc, multumesc. Mie analizele la sange si ecografii mi-au fost recomandate de dr. socolov in trim I, 20 s, 28 s, 34 s si 38 (hemoleucograma, etc.) Sumarul de urina l-a recomandat lunar (dar eu nu l-am facut decat o data :D ). Plus dublu si triplu test. Chiar azi am discutat cu o prietena referitoare la analizele la sange si ea a spus ca dr ei nu i-a spus sa faca analizele la sange decat de vreo 2 ori. Deci cred ca depinde de dr. La ce dr esti tu, ca am uitat?
Si pe mine ma intereseaza cursurile neonatale. Daca gasesti ceva interesant, te rog sa-mi spui. ;)
Claris, noi am facut spermograme (multe) la Praxis, Medical test si Omini. Mie mi s-a parut ca la Omini au fost facute cel mai bine.
Pupici
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Multumesc fetelor,m-ati lamurit !alinutz007ro voi de ce ati facut mai multe spermograme,ce au gasit?

Mergi la inceput

poftiti la cine doreste sau la ceai verde cu lamaie.
pentru prima data azi am mancat 3 piftelute mici cu o lingura zdravana cu mustar. mi-a facut pofta sotul. de fel nu mi-s pofticioasa, insa manca prea cu pofta dimineata.
am decis ca de pe 1 oct sa revin la serviciu. as mai fi avut si varianta cu dosar de risc, dar sincer nu ma suport stand numai in casa. vine frigutu de acum si nu prea mai ies la plimbare, asa ca pt a mai socializa si a nu capia de tot, am ales sa revin la munca. imi voi face o cerere de reduce a timpului de lucru pentru ca diminetile sunt crunte pt mine.
zi buna sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Eu as avea nevoie de o cafea!
Delphi si eu am fost racita o saptamana...am baut doar ceai de lamaie cu miere de albine. Nu am luat nimic desi poti lua Paracetamol, dar nu sinus, Oscilococcinum...
la toate moldovencele!

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/ueAAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Actualizat si semnatura.

29+ cu si

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui medeea_vs

Actualizat si semnatura.

29+ cu si

ci ma bucur ca ai intrat. eu am actualizat acolo la listuta
cred ca esti o mamica super implinita. abia astept sa te vad plindu-ti cele doua comori.
am baut aseara un pahar mare cu lapte si miere si azi ma simt mai bine, chiar mult mai bine. sper sa nu ma ia nimic ca eu nu ma suport bolnava

Mergi la inceput