Moldovence aspirante sau gravidute(27)
Raspunsuri - Pagina 7
marig spune:
ceaaaau fete dragi,mamici cu burtici..
ce faceeeeti?
alinutza,ce bine ca bebe-ul eok..
pogo,unde esti?
va pup si o zi buna
medeea_vs spune:
Mi-a fost dor de forum. De luni stam acasa asa ca o sa am si mai mult timp. Sunt foarte fericita...toata viata mi-am dorit gemeni, baiat si fata, dar niciodata nu m-am gandit ca mi se poate intampla. Abia dupa ce am ramas si am aflat ca-s am sunat la mama sa aflu daca avem in familie. Pana atunci n-am stiut.![]()
29+ cu
si 
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui medeea_vs Mi-a fost dor de forum. De luni stam acasa asa ca o sa am si mai mult timp. Sunt foarte fericita...toata viata mi-am dorit gemeni, baiat si fata, dar niciodata nu m-am gandit ca mi se poate intampla. Abia dupa ce am ramas si am aflat ca-s am sunat la mama sa aflu daca avem in familie. Pana atunci n-am stiut. 29+ cu si ![]() |
deci: ai grija ce-ti doresti ca nu se stie cand ti se intampla.
cred ca mosu anul asta va fi mult mai darnic cu voi. ma bucur ca esti acasa. sa te odihnesti.
Delphinas spune:
hop si eu de la drum lung. am haladuit azi precum o iada zpavaiata.
am primit si rezultatul la DT si e ok. merg cu el la 17 la medic sa i-l arat.
ma duc sa pap ceva ca imi face scandal asta micu`![]()
alinutz007ro spune:
Claris, noi avem gigeii cam naspa (terato oligo asteno spermie -adica gigei cu malformatii, f putini si obositi). Ultima spermograma din decembrie 2009 arata ca avem doar vreo 300 (!!!!!) gigei. Am mai facut spermograme la chisinau, unde am facut fiv 2, insa nu ne-au dat hartiuta, au spus doar ca sunt suficienti pt fiv (cu icsi). Acuma, chiar si daca sunt foarte putini, unul singur trebuie sa fie bun, doar unul trebuie sa fecundeze ovulul. Bine, trebuie sa se intalneasca ovulul perfect cu gigelul perfect in conditii f bune (eu am facut niste polidin inainte de fiv, e posibil sa fi pregatit mediul pt bebe). Am dat atatea detalii ca sa stii ca solutii sunt chiar pt situatii care par disperate. Sa nu te sperii de rezultatul analizei (noi am fost putin socati in 2008 la prima spermograma care nu era asa de proasta), infertilitatea este o boala, nu o rusine.
Marig, multumesc.
pupici fetelor
19+
Alex
claris spune:
Alinutz007ro sotul meu are astenoteratozoospermie,necrozoospermie si leukospermie

,la numar sta binisor dar degeaba daca majoritatea sunt
Da-mi te rog frumos niste detalii:cu ce dr ai facut fiv,costurile care au fost,cat ai stat la chisnau,unde ai stat cazata,fiv 1 unde l-ai facut?Mersi mult!Iti doresc numai bine si sarcina usoara!Multa sanatate!
Delphinas spune:
pt voi, lapte pt 
dr e multumit de rezultatul la DT si ne vedem intr-o luna pentru a confirma cuculetul sau pentru a primi vestea ca, cucul s-a spart si s-a facut putica
. mie mi-e tot una
zi buna sa aveti
stefulici spune:
Buna fetele!
Ma bucur ca sunteti bine!
Eu am fost ocupata cu serviciul zilele astea, de aia n-am mai dat nici un semn de viata!
Bafta cu adoptiile.... Poate asa se sparge gheata... poate un bebe mai atrage dupa sine altul...
Eu m-am programat luni la o dr la Medicover! O sa-i spun toata povestea mea si o sa-i cer sa-mi recomande analizele care se fac inainte de sarcina.... pana acu n-am facut nimic.... ca mi s-a spus ca nu am nevoie!
Sotul s-a programat si el la spermograma si apoi o sa se duca la urolog.... sa vedem ce iese... Sincera sa fiu prea optimista nu sunt, nu prea am incredere in dr, dar cine stie.....
Delphinas.... dragut bebelu....
Astazi avem program artistic... 
sau cel putin asta planuiesc io... Sunt la ovulatie. Poate reuseste vreun 
sa ajunga unde trebuie!
Pupici la toate fetele!
pinuta spune:
Stefulici bafta multa si spor la
!
pogonici merci de pont! Oricum nu aveam de gand sa dau prea multe detalii!Cand incepi cursurile?
alinutz007ro spune:
Buna fetelor!
Claris, imi pare rau. Necro inseamna morti, nu? dar leuko? Dintre astai, doar unul trebuie sa fie bun ca sa ajunga la premiul cel mare. nu mai gasesc pe forumul asta ce am povestit (ca e cam lunga povestea noastra), pun linkul de aici http://forum../viewtopic.php?f=2&t=9&p=2905#p2905 . Ca sa completez: fiv 1- Bucuresti, Gynera, d-na dr. Dracea (2800 euro + tratament cam 600-700 euro, cheltuieli de drum, cazare, masa, spermograme etc.) Fiv 2 -Chisinau, dl dr. Mosin (aprox 1300- 1400 euro -pret fix vreo 930 euro plus cat vrei sa dai la doctori -pe toata perioada monitorizarii+ tratament cam 1000 euro - mai complex decat la fiv 1, si cel de stimulare si cel de sustinere a sarcinii, cheltuieli de drum, masa, cazare doar dupa ET). Mentionez ca la fiv 2 oriunde l-as fi facut, tratamentul ar fi costat tot cam 1000 euro (sunt cu 2 ani mai in varsta decat in 2008 :D ), si ca daca il iei din Chisinau e mai scump decat la noi.
Cum spuneam, la CHisinau nu am stat decat o noapte dupa embriotransfer, pe perioada monitorizarii am facut naveta (sotul meu a avut permisul suspendat vreo luna inainte de punctie, cred ca asta l-a ajutat sa se streseze mai putin si sa nu mai mearga asa de mult cu masina -deci gigeii au fost mai buni). Si Marig a facut fiv la Chisinau, dar din pacate nu a reusit.
Delphinas, ce bine ca ai rezultate bune la dublu test! Super! Eu m-am stresat atat de mult, si inutil... Cum te simti? Tot racita?
Stefulici, mult succes!
Sa dea Domnul sa vezi dublu in 2 saptamani. :)