Moldovence aspirante sau gravidute(27)
Raspunsuri - Pagina 8
Delphinas spune:
alinuta mi-a trecut. in fiecare seara bag cate un pahar de lapte fierbinte cu miere si apoi in pilota. in jumatate de ora deja sunt in lumea viselor
alinutz007ro spune:
Claris, numarul conteaza. 10% gigei buni din 10 mii nici nu se compara cu 5% gigei buni din 20mil...
Bravo, Delphina! Si eu tot ii dau cu lapte cu miere si o lingurita de cappucino dimineata, ca imi curge nasul. E adevarat ca lapticul ar fi mai bun seara, dar... m-am cam saturat de drumurile la baie in toiul noptii. Cred ca bb s-a mai ridicat putin, ca nu mai mai duc decat o data la baie, nu de 4-5 ori... Sunt cam somnoroasa zilele astea.
Silc, ce mai faci?
Eu sunt foarte fericita ca il simt pe bb de cateva ori pe zi si abia astept sa-l vad sambata, la morfofetala. O sa cer un cd cu filmulet, de data asta, ca sa am la ce sa ma uit pana data viitoare. :)
20+ 
pinuta spune:
alinutz007ro
esti o norocoasa
si probabil esti in
. Cred ca e extraordinar sa-l simti pe
.
Delphinas spune:
buna dimineata si o
la fete
alinuta eu merg de maxim 2 ori la baie/seara dupa ce beau laptele. ma bucur ca-l simti pe bb zilnic.
zi buna sa aveti
pogonici1977 spune:
am venit al apel..ieri am fost plecata din localitate
azi sunt la munca sunt obosititaaaaaaa
dorm pe scaun
in rest eu sunt ok...
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pogonici1977 am venit al apel..ieri am fost plecata din localitate azi sunt la munca sunt obosititaaaaaaa dorm pe scaun in rest eu sunt ok... viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parintihttp://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png |
hei nu dormi in scaun...te vede sefu
claris spune:
Alinutz007ro m-a emotionat mult ceea ce ai povestit si prin ce a trebuit sa treceti,noi suntem la inceput de drum din punctul asta de vedere,adica deabia suntem in momentul in care ne gandim si luam decizii,si ma sperie toate ce vor urma,daca voi fi destul de puternica sa accept esecul,daca va fi sa fie,daca voi fi destul de relaxata,astfel incat sa-mi ajute,eu sunt foarte emotiva........ce sa mai zic......sunt multe in sufletul meu si e greu........nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva,mai ales atunci cand resursele financiare nu sunt prea bune.
Dar daca nu te risti nu poti castiga cateodata.Iti multumesc mult pt informatii,ma ajuta mult in clipa asta sa ma informez,imi da speranta.
Felicitari pt bebe ,sarcina usoara si multa sanatate !
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui claris Alinutz007ro m-a emotionat mult ceea ce ai povestit si prin ce a trebuit sa treceti,noi suntem la inceput de drum din punctul asta de vedere,adica deabia suntem in momentul in care ne gandim si luam decizii,si ma sperie toate ce vor urma,daca voi fi destul de puternica sa accept esecul,daca va fi sa fie,daca voi fi destul de relaxata,astfel incat sa-mi ajute,eu sunt foarte emotiva........ce sa mai zic......sunt multe in sufletul meu si e greu........nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva,mai ales atunci cand resursele financiare nu sunt prea bune. Dar daca nu te risti nu poti castiga cateodata.Iti multumesc mult pt informatii,ma ajuta mult in clipa asta sa ma informez,imi da speranta. Felicitari pt bebe ,sarcina usoara si multa sanatate ! ![]() |
hei, fruntea sus si priviti mereu inainte si nu inapoi. fiti cat puteti de optimisti si credeti in visul vostru
babiela spune:
| citat din mesajul lui mvb Delfinas poti sa faci si ceai de menta sau de musetel.....ideea e sa nu faci ceaiul prea concentrat.....il faci asa mai lung, la o oala de apa nu pui un pumn de flori ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!![]() |
mvb

sa stii ca mi-a fost dor de tine 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD
si de un bebita aici pe pamant----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru