Moldovence aspirante sau gravidute(27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silc spune:

neata gagici!

noi am fost azi sa ne facem analizele si avem toate rezultatele vineri.
acum savuram o cafea in care am pus niste bobite arabesti... iami...

pupici si o zi faina sa aveti.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

nu mai pottttttttttttt

am f mult de lucruuuu

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

fa-le si tu pe rand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutz007ro spune:

Buna fetelor.
Am primit rezultatul la amnio. Baietelul meu este bine!!! :) Sunt nespus de fericita.
Silc, ce analize ai facut? la sange- alea care se fac impreuna cu morfologia fetala? La mine burtica se cunoaste foarte bine, de cateva saptamani deja, ca am cam pus vreo 9 kile... :((
Delphinas, ce mai faci? Tot ti-e rau?
Pogonici, sper sa ti se aprobe dosarul de adoptie cat mai curand posibil.
Marig, ce mai faci?
Pupici tuturor.
19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Mersi mult silc,eu facusem la synevo si apoi la tritest mi-a recomandat cineva cica o prelucreaza pe un aparat performant,mi-au dat si cd,si as mai repeta inca o data pt ca la synevo rezultatul nu a fost foarte rau pe cand la tritest au iesit rezultate mult mai proaste.Numai bine !

Mergi la inceput

fetele din iasi aveti idee unde pot face si eu anticorpi anti-RH? la synevo nu fac. acolo am facut DT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

alinutza ma bucur nespus de mult ca baietelul tau este bine. am facut analizele care se fac la gravidute in fiecare luna(hemoleucograma,glicemia,sumar de urina, urocultura,ca total,trigliceride, ca ionic si fier). nu stiu despre ce analize spui tu ca se fac impreuna cu morfologia fetala. maine merg la medic sa facem morfologia fetala si poate imi da sa fac si analize. te tin la curent. tu ce analize ai facut sau tre sa faci impreuna cu morfologia fetala?

claris cred ca daca repeti spermograma ai sa ai un raspuns clar, si ai sa stii daca este sau nu cu adevarat o problema sau nu.

delphi incearca la synlab. poate fac si analiza asta, din ce stiu io ei fac cam toate analizele posibile.

fetelor, aveti ideie unde se face curs de neonatologie(sper ca nu am scris gresit) in iasi?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

silc la Arcadia se fac cursuri,intra pe site-ul lor sa vezi daca fac ce te intereseaza pe tine

Mergi la inceput

cred ca mi se inflameaza amigdalele...si ma simt ca o leguma. oare ce as putea sa iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Delfinash poti sa faci gargara cu apa sarata (la o canita de apa calduta pui o lingura de sare) sau gargara cu apa cu otet(la o canita de apa o lingurita de otet).....in sarcina poti lua si pastilute de supt gen HEMEOGENE( care sunt pastile homeopate), PROPOLIS C si daca simti ca vine raceala poti lua fara grija OSCILOCOCCINUM ( care la fel e homeopat)...............bea multe lichide caldute ca sa nu faci febra, cand bei multe lichide organismul nu se poate supraincalzi si nu faci febra......deci ceai cu multa lamaie sau lapte caldut cu un galbenus de ou, vestitul chatou.....si incearca sa stai mai mult in pat la caldut........e super aiurea, pt ca se pare ca virozele au dat iama mai in toate orasele

Multa sanatate si ar fi bine sa suni sa afli si parerea dr tau ginecolog
pupici

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

cred ca mi se inflameaza amigdalele...si ma simt ca o leguma. oare ce as putea sa iau?

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Delfinash poti sa faci gargara cu apa sarata (la o canita de apa calduta pui o lingura de sare) sau gargara cu apa cu otet(la o canita de apa o lingurita de otet).....in sarcina poti lua si pastilute de supt gen HEMEOGENE( care sunt pastile homeopate), PROPOLIS C si daca simti ca vine raceala poti lua fara grija OSCILICOCINUM ( care la fel e homeopat)...............bea multe lichide caldute ca sa nu faci febra, cand bei multe lichide organismul nu se poate supraincalzi si nu faci febra......deci ceai cu multa lamaie sau lapte caldut cu un galbenus de ou, vestitul chatou.....si incearca sa stai mai mult in pat la caldut........e super aiurea, pt ca se pare ca virozele au dat iama mai in toate orasele

Multa sanatate si ar fi bine sa suni sa afli si parerea dr tau ginecolog
pupici

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, umple de bucurie si de veselie sufletele noastre!

Mvb

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput