Sezatoarea canadiana (191)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ana, sorry uitasem ca trebuie sa ai brandul QC ca sa poti posta aici. No wonder ca pe forumul sezatorii tot ON a foutu le camp, cred ca e randul meu acum.

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pucku spune:

hop si eu din butoi

stau tare rau la capitolul timp, abea reusesisem sa-mi revin dupa alergatura dinaintea inceperii scolii, ca piscot facu otita asa ca e pe antibiotic, si i-au mai dat si 2 dinti in acelas timp asa ca s-au adunat toate la el...de 10 zile sta agatat de tzitzi si vomita si eu sunt cheauna....

nu stiu cum ma organizam inainte, dar de cand am venit din vacanta parca traiesc in alta dimensiune....ma gandesc ce simplu traiau oamenii aia la ferma, si eu/noi ne complicam viata cu x chose aici la oras, parca nu mai gust esenta orasului

LA MULTI ANI FERICITI SI MINUNATI tuturor sarbatoritilor din ultimul timp, mari si mici Nelia, Catrinelu, Soimitza, Ancuta, Sonia, Ioana

Bafta in noul an scolar tuturor scolareilor atat cei mici cat si cei mari

Cristina sanatate multa cumnatei tale, s-o ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceasta incercare..vreau si eu detali pe Pm cu adresa sa pot trimite un cec

eu am o intrebare stringenta

iaca ne au chemat pentru evaluare cu Stephilicu pt Asperger/ Adhd....cum o pregatesc...adica ce-i spun cupilului unde o duc? si de ce?
ca-mi tot bat capul de zile intregi si iaca maine tre sa ma duc si n-am nici un raspuns

deja madama abea asteapta ajutor, ca nu o mai poate tzine in frau la scoala, surprenant acasa e de milioane in ultimul timp, adica dupa vacanta, coopereaza bine, temele merg super bine cu crize rarisime, dimineata e in timp gata, dar la scoala...isi folosestye toata energia ....si deranjeaza toata clasa

pupic

Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku

"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ritah spune:

Denumirea de paki este extrem de ofensatoare, ceva de genul n word in State. Aveam ceva timp liber sa citesc sezatoarea si dau peste remarci rasiste, in fine nu ma mai mira nimic.
Intrasem sa intreb daca nu ne mai intalnim in Ontario, parca cineva spunea ceva de Niagara.
Daca mai sunt fetele din Ontario pe aici.

Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Ana, sorry uitasem ca trebuie sa ai brandul QC ca sa poti posta aici. No wonder ca pe forumul sezatorii tot ON a foutu le camp, cred ca e randul meu acum.

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Hai, ca mi-a trecut ginul... ce v-a apucat, fetelor? Tocmai acum cind era asa de placut la sezatoare!?! Iar nu ne putem exprima parerea cinstit despre ceea ce ne freaca? Conteaza daca e ofensator sau nu, conteaza daca vorbim de merele din Quebec vs. perele din Ontario sau conteaza ca avem un loc in care ne putem exprima impresiile bune sau rele...

Khristin, nu stiu daca stii, daca nu, iti spun acum, ca eu am o parere super-mega-buna despre tine si realizarile tale, despre felul in care gindesti ca profesoara, despre mama celor doi puiuti ai tai. Si iti spun asta cu toata sinceritatea. Esti o femeie moderna, o doamna in adevaratul inteles al cuvintului, de care nici nu m-am apropiat prea mult la intilnirea aceea fantastica pentru ca ma simteam ca elevul la tabla.

Referitor la discutie, in care nu vreau sa ma bag, ceea ce mi-am exprimat a fost doar punctul de vedere personal, eu cred ca, oricit de iubitori de egalitate ne-am dori sa fim, toti avem momente in care simtim, daca nu respingere, macar dezacorduri si strimbam din nas, fata de alte categorii sociale, fata de alte mentalitati, fata de alte metode, fata de... fata de... sau chiar fata de alte natii. Cel care nu o are, si stiu ca sint, aia merita intr-adevar marele premiu pentru egalitatea intre oameni in ciuda diferentelor lor si eu nu pot decit sa ma in fata lor.

Da' sa stii ca, trecind peste discutie, eu vreau lamuriri, daca se poate. Nu referitor la discutie, ci la paragraful citit, mai ales la ce am bolduit. Pentru ca daca termenul paki este intr-adevar ofensator, ceea ce ai scris acolo, pentru mine cel putin, este daca nu ofensator, ca e mult spus, cel putin suprinzator si trist, foarte trist. Si stii ca sint sensibila rau...

Erau multe fete din Ontario, care au disparut, dar credeam ca doar din motive de lipsa de timp sau probleme personale, si nu din cauza fetelor din Quebec sau daca era asa, atunci cred ca trebuia pus punctul pe i, nu aruncat asa, intr-o discutie oarecare, ca si cum noi (si care noi, ca sintem romance, femei, prietene virtuale si mame pina la coada, pe mine asta ma aduna aici, nu ca traiesc in Quebec sau Ontario sau BC) le-am impiedicat sa mai scrie! Observ din rindurile tale ca tie nu se ti pare suprinzator ca nu mai scriu, deci stii ceva ceea ce noi, fetele din Quebec, nu stim si pe cuvint daca e drept. Se poate sa avem niscaiva lamuriri despre ce e vorba? Altfel, este o generalizare ca multe altele, care supara si supara tare.

Deci, Khristin si fetele din Ontario, ce au facut fetele astea rele din Quebec ca sa nu mai scrieti voi la Sezatoare!?!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Am nevoie de sfat:
ce licee bune sunt in Mississauga?
Mi s-a pus pata sa caut casa mai aproape de munci, si M ar fi un bun compromis si pentru mine si pentru Victor. Recunosc ca ma uit dupa ceva mic de tot, o coaja de nuca acolo, ca bani nu am, dar as vrea sa fie langa un liceu bun.
Khristin, help!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Vino in Oakville! si nu te lasa intimidata de renumele de oras cu case de miliona, sunt si sub milion....Scoli bune, liniste si pace, un pic pre conservator pentru gustul meu, parcuri, club super-grozav de inot, GO train cu trenuri expres spre Toronto, etc, etc, etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Eu zic ca suntem un grup minunat care ne sprijim si la bine si la greu.

Ptr mine conteaza f. mult cand vad cate fete ma felicita ptr o aniversare, realizare fie din Ontario, Vancouver, Quebec.
Si conteaza si mai mult cum ne-ati ajutat cu ganduri bune si donatii pentru necazul cumnatei mele.

Asa ca eu va rog sa scrieti, avem de invatat din toate experientele de pe meleaguri canadiene.
Si Anei i-a scapat un cuvant, sunt convinsa ca s-a intamplat asa fiindca nu cunoaste situatia exact, decat a descris ce i-au spus prietenii ei.

Anyway, vroiam sa iti zic Simonna, ca te astept vineri acasa.
Sunt in "standby" de la job si l-am convins pe M. sa mearga el cu Anca la patinaj.

O zi buna la toata lumea,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Pucku, iti trimit acum PM.
Bafta la evaluarea cu Steph.
Nu stiu cum sa ii explici, parerea mea e ca un control ca oricare altul. Nu are rost sa o ingrijorezi dinainte.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

io scot biciul si fac ordine! asta e sanatoriu meu, si nu va dau voie sa imi stricati tratamentu!
sezatoarea e un loc unde ne putem exprima parerile si citi parerile fara sa o luam personal!
Cand scriu paki nu ma gandesc la prietenu lui x sau y, ma gandesc la vecinu care imi mananca ficatii de cate ori are ocazia si nu stiu cum se intampla ca numai el,nu si vecinul canadez de langa el, nici romanu din cealalta coasta... Dar asta nu inseamna ca nu ma voi muta in cutare loc din cauza de...paki ori ca nu voi fi un pic reticenta cand aleg locul, cartierul daca pe strada se perinda majoritari din respectiva etnie.
cand scriu Mississauga, locul unde posibil sa ma mut, si cer informatii, nu vreau sa atac pe nimeni, nici pe cei ce locuiesc acolo, nici pe cei ce au auzit impresii trecute prin prisma altor experiente. Nu e cazul sa ne intrecem in laude, ori pareri negative despre un loc unde traim/nu traim/am ales sa nu traim. Nu trebuie sa o luam ca ofensa daca unora le place/nu le place locul cu pricina. Eu vreau sa imi pot forma o opinie, si sa o pot filtra prin prisma experientelor/posibilitarilor mele financiare.
Pana la urma nu detinem nici Mississauga, nici Toronto, nici Montreal, nimic. Detinem un petic de iarba, de gradina si o bucata de casa la care platim/am platit. Ala e universul nostru, si putem fi fericiti sau nu, asta fiind influentat intr-o masura si de vecinii pe care ii avem.
Noi suntem saraci. Avem un townhouse mititel, cochet, cu f multe imbunatatiri care nu sunt in total meritul nostru. Dar e in K, so daca ma mut spre GTA sunt constienta ca nu am sa gasesc ceva sa imi permit la acelasi standard. Nu imi pasa, vreau ca Andrei sa aiba sansa unei scoli bune, si a unei mame mai devreme acasa.
Victor a avut numeroase interviuri in GTA. Din nefericire, faptul ca ar trebui sa faca naveta pe 401 spre K kills the deal each time. Nici promisiunea de mutare nu sta in picioare, ca doar nu te poti muta intr-o luna, nu?

Astea fiind zise, eu zic ca va pretuiesc pe toate indiferent unde locuiti, ce limba vorbiti la servici, ce experiente aveti cu natiile conlocuitoare, cat de sus sau jos sunteti in the food chain( job wise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Astea fiind zise, eu zic ca va pretuiesc pe toate indiferent unde locuiti, ce limba vorbiti la servici, ce experiente aveti cu natiile conlocuitoare, cat de sus sau jos sunteti in the food chain( job wise)

Bine zis Maru. Imi pare rau daca intr-adevar sunt fete din Ontario care nu mai scriu din cauza celor din Quebec. Sincer nu prea vad de ce, este loc pentru toata lumea si asa cum spunea si Nelia ar fi fost poate mai corect pentru restul fetelor ca ele sa-si fi exprimat motivele pentru care nu mai participa la Sezatoarea canadiana. O pentru toate "sezutele" indiferent de provincia unde traiesc!

Bijoux by Mitziad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

sincer, eu habar n-aveam ca paki e atit de ofensator si imi pare rau ca l-am utilizat si mai editez sa-mi spun ca regret sincer, daca mai sunt fete care s-au simtit atacate de ce am scris; in rest daca ne ascundem orgolii fara rost in spatele cuvintelor gen "rasism/rasist" nu mai am nimic de spus, ca remarci de genul asta sunt cit pot face o panoplie, m-am intilnit cu ele peste tot ( de la un fost sef care m-a intrebat la prima iesire la prinz daca stiu ca romanii fura prin Franta, si s-a dovedit ulterior un bos extrem de cinstit/corect si competent) la vezi ce spune o fata din Ontario despre "fucking immigrants" pe topicul de la generale) si totusi nu ies atitea flame, si n-a murit nimeni, trecem mai departe; apoi nu cred sa fi jignit vreodata (cel putin intentionat) vreuna din fetele din Ontario, imi sunt dragi toate, cele ce scriu de ceva vreme pe sezatoare so iar cred ca e cum am spus mai sus; si cu asta basta;

Marule

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput