Sezatoarea canadiana (191)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nelia La multi ani fericiti alaturi de sot si copilasii tai! Sanatate multa si noroc in tot ce faci.

Simona sa-ti traisca printesa! Doamne ce repede trec anii astia...mai ieri va surprindeam la resto pe amindoua.

Ione
talentata esti la povestit. Mi-ai lipsit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Khristin, imi pare rau ca-ti trezesc sentimente patriotice locale, sincer, habar n-aveam ca locuiesti in Missi; apoi eu sunt in Qc, despre care am parerea care o am, deci la mine nu e cazul de sentimente de gen patriotism local, si ce scriu sunt informatii de la amicii mei; ei sunt din vechea garda EFR, daca cineva-si aminteste de cel mai elegant (din punctul meu de vedere ovcors) forum de imigratie, si eu am incredere in optiunile si in lipsa lor de rasism; da'daca tu vrei sa crezi asta e ok, departe de mine gindul sa ne contrazicem pe tema; cred ca pot afirma fara retinere ca ma doare ficatul de la gustul/mirosul de curry, fara sa fiu acuzata de rasism , ca si dupa mujdeiul de usturoi romanesc;in plus eu am subliniat ca nu-i cazul de "scumpetea" din Miss pe care tot ai sugerat-o ici si colo in mesaje sa-i fi alungat de acolo in nici un caz; si cu asta eu inchei subiectul, inainte sa-l mai imflamam fara rost de dragul orgoliilor comunitare;
Marule, bafta copilului, ca asta conteaza (intr-un an voi fi in pielea ta, ca scoala secundara pentru Tudor e aproape de buricul Montrealului si chiria ma asteapta la bugetul meu :))

Ionela, ce fain ai scris!

La Multi Ani juniorilor si seniorilor aniversati in septembrie, sunt oameni faini de felul lor:))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Simonna, La multi ani! pentru Catrinel , sa creasca mare, sanatoasa si sa aiba mult noroc!

mQQm, Ce mai face pepitelul? Nu ne-ai mai povestit de mult nimic de el. Ti-am spus ce tare m-am bucurat ca v-am vazut la Montreal? Sper sa mai avem si alte ocazii . Si apropo de chinezi, am cochetat si noi de mult cu mutatul la Vancouver. Dar am vazut o emisiune la TV cu o familie care devenise minoritate vizibila in propiul cartier/oras si ne-a trecut cheful. Mama respectiva spunea ca fata ei nu poate face fata competitiei la scoala, pentru ca elevii asiatici traiau doar ca sa invete 24h/24h, iar fata ei dorea sa-si traisca adolescenta, nu doar sa toceasca pentru scoala si deci se simtea tare frustrata. Stiu ca sint fete pe aici din Vancouver si care cu siguranta ca au o viata f.frumaosa acolo, eu expun aici doar perceptia mea de departe...

Ica, ce mai face fetita? Ce scoala ati ales pina la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Nelia , La multi ani , multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi . Si succes mai deprte cu scoala, sa reusesti sa faci ceea ce iti place

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani pentru Catrinel!

Sa fii sanatoasa si sa ai o viata plina de noroc! Eu o am, asa ca se poate.

Multumesc mult pentru urari, fete dragi! Ma simt mai calda pe dinauntru acum, ca le-a citit. Ma rog, asta poate fi si de la ginul tonic cu lamiie pe care il beau in cinstea mea... Nu avem bani de cadourile pe care ni le dorim, ca le stim foarte bine, dar flori si gin am primit, asa ca ma declar multumita. Acum imi fac elan sa ma duc sa fac un tort, la noi e zi de post miercurea, asa ca il fac sa-l mincam miine.

Si cam atit, ca mi se impleticesc tastele... sinteti de milioane, cu tot rasismul vostru!

Acum ca tot veni vorba si e ziua mea si am voie sa o spun... eu incerc sa nu fiu rasista, imi place pe bune multiculturalismul asta de aici si vreau sa cred sincer in el. Incerc sa nu fiu nici discriminatoare, dar nici asta nu-mi iese total. Nu-mi plac, dom'le, pedofilii orice as zice... in rest n-am nimic cu nimeni, se pare ca pot intelege pe oricine, din orice categorie ar face parte. Cel putin asa spun testele si evaluarile... si cred ca sint pe bune, caci chiar simt asa. Insa cu rasismul... aici e mai complicat. Nu culoarea pielii il defineste pe om si ma face pe mine sa fiu rasista sau nu, ci mentalitatea, modul de gindire... asta il termina si asta vine de la educatia generala din tara respectiva.

Si m-am si m-au analizat mult in acesti ani de scoala catre o meserie in care nu ai voie sa fii nici, nici... si stiu exact cum stau si fata de cine. Numai ca astia spun ca e in regula sa simti, e mai putin in regula sa te ascunzi dupa deshte' si sa spui ca nu esti pentru ca atunci e mai grav, nu mai poate si reparat si creste, creste... Bine, nu spui in gura mare daca profesional nu e deontologic, dar exista supervisori, psihologi, carora ai dreptul sa le spui adevarul si sa ocolesti persoanele fata de care ai retineri, dintr-un motiv sau altul... se gasesc toujours altii care n-au, cu conteaza motivele, important este sa se gaseasca cineva care intelege pe cel neinteles si cu probleme.

Deci eu incerc sa nu fiu, dar oamenii, in general, sint... si deci si eu sint, as fi ipocrita daca asa zice ca nu... Pina la un punct, oamenii sint oameni indiferent de orice sau nu sint... dar de la acel punct incolo fiecare dintre noi are afinitati sau respingeri, are un trecut plin de experiente, mai placute sau mai putin placute... si nu are rost sa ne ascundem dupa degete. Cu cit le scoatem mai repede la iveala, cu cit sintem mai sinceri cu noi, cu atit reusim mai repede sa scapam de prejudecati, de transferuri, de proiectii... Sint caracteristici individuale care, adunate, definesc natiile... si acelea sint compatibile sau nu cu ale noastre, si ca individ si natie. In ceea ce ma priveste, eu nu ma simt compatibila cu chinezii, nu cu asiaticii, ci cu chinezii, desi am o prietena chinezoaica, dar in general nu-mi plac si invadeaza lumea, oricite argumente s-ar aduce impotriva. Si nu ei ca indivizi o invadeaza, ci felul lor de a fi si de a gindi... si mai ales de a produce. Agata are multe fetite dulci si muncitoare foc in clasa, dar eu pe ea o compar de la ele in jos, na!Si nu-mi mai plac rusii, desi le ador limba, le ador literatura... dar ei, ca natie ma lasa rece, nu-i simt si gata (nu am nici un prieten rus si mi-as dori sa-mi fac, ca sa trec peste lipsa afinitatilor). Si ma opresc... ca si asa am spus destul.

Da' pe mine ma scuzati acum, ca nu scriu eu, ci eu, dar cu doua pahare de gin la bord. Asa ca... s'avem pardon! Va -acesc pe toate si hai sa incercam sa fim cit mai buni posibil. Cum adevar graia Delphin mai inainte, e loc pentru toata lumea pe pamint, cu conditia sa vrem cu adevarat sa ne facem.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ah, Ione, bine ai revenit! Mi-ai lipsit... asa mi-a placut descrierea vacantei tale, ca eu, care duc dorul calatoriilor, am citit-o pe nerasuflate. Si astept detalii... si poze.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

NELIA - la multi ani, suntem inca la ora canadeza, deci ma incradrez, desi DC o sa afiseze ziua de maine si data necorespunzatoare
Sa fii sanatoasa si sa ramai mereu tanara si mistoaca

La multi ani ADDIE, piscot mic!

Eu abia am intrat, de 10 minute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Simo, te-am sunat azi, m-am conversat cu Radu; vroiam sa-ti spun personal La Multi Ani pentru Catrinel, iti mai spun inca odata aici

Nelia, sa-ti fie de bine , si sa te bucuri de zile frumoase cu ai tai!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Nelia, La Multi ani!!
Sa ai parte numai de bucurii !!

Simonna, m-am uitat azi dupa tine la Ecole internationale, desi banuiam ca tu ai fost in alte zile.

Simi, gasit plicul !!
Multumim mult.

Philip, a ajuns plicul azi.
Multumim din suflet!!

Numai bine,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Buna seara, tuturor, multumesc pentru gindurile frumoase si urarile din suflet... "Piscotel" doarme, in fine, dupa anul asta care s-a dus asa de repede, chiar asa, ca acum eram la baby shower de minuta cu Diana si acum uite, primim felicitari pentru fetite dragute si vorbarete...

Nelia, sa-ti fie de bine ginul si miine sa te gindesti si la noi cind tai tortul :) La multi ani! Sa treci cu bine peste "cumpana" de care ne-ai vorbit cind te-ai intors din tara si sa ne povestesti si noua cum a fost, ca nu ne-ai spus mai nimic. Eu in ca mai astept impresii.

Rox, asa de rau imi pare ca nu ajung simbat la expozitie! Radu are pina la prinz atelier de stuttering - primul follow up dupa camp-ul de asta-vara, ca si-a cam neglijat vorbirea asa ca vreau neaparat sa participe. Dupa care fugim la Terrebonne, la portes ouvertes la College Saint Sacrement, sa vedem despre ce-i vorba si sa-l inscriem la examen. Ca ma gindeam ce cool ar fo fost sa-mi pun bijuteriile de la tine si sa vin sa fac decor-live acolo :)

Ana, yay, mi-a zis Radu ca v-ati conversat, adica a zis "A sunat Ana, dar nu Ana-mama-lui-Alex, alta Ana, n-a zis a cui mama!" Asa ca vezi si tu, nu stii sa-ti dai referinte, dom'le!

Cristina CGE, tre sa ajung si eu cu banii pentru cumnata ta, deranjez daca trec vineri? As veni fie imediat dupa sase, fie pe la sapte si un sfert, ca intre timp are R. tenis si eu o sa fac niste cumparaturi in mall. Sau daca iesi tu, ca poate ai si tu una-alta de facut, putem sa ne dam un loc de intilnire... ca si-asa nu ne-am vazut demult... in Walmart :)

Doamnelor, multumesc inca o data pentru "La multi Ani", ma duc sa-mi maninc inghetata - si sa ma mir de ce nu dau jos alea 5 kile in plus :)) - si sa fac nani...

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput