Sezatoarea canadiana (191)
Raspunsuri - Pagina 12
simi spune:
Nelia La multi ani sanatosi, cu bucurii, impliniri si tot ce-ti doresti!
La multi ani fetitelor Deliei si Laurei!
pitilache spune:
Simo la multi ani lui Addie!!! Sa fie sanatoasa si sa va umple sufletele de bucurii!
Nelia la multi ani cu multa sanatate si numai bucurii de la cei trei ieduti ai tai!
Ione bine ai revenit! Foarte frumoasa vacanta ai avut! Si felicitari pentru condus!!! Am auzit numai lucruri frumoase despre North Hatley, se pare ca-i tare pitoresc locul. Sa ne pui poze cand te intorci.
maru spune:
La multi ani Nelia! Sa fii sanatoasa, iubita, norocoasa, plimbata, banoasa si sa ti se implineasca visele!
Nu vreau sa ne certam pe ce si cum si unde e mai bun. Noi nici in vise nu visam casa de 500K, si nici programe IB or mai stiu eu ce.
Andrei e la academic, probabil se va orienta spre science related field, casa vrem mica mica, nici macar nu ma refer la casa cand zic casa ci townhouse (suntem totusi reticenti la apartament, parca nu am vrea sa ne intoarcem la apartament). Noi suntem 3 deocamdata si 3 dormitoare sunt suficente ca spatiu, chiar luxury!
As lua-o spre withby cum zice mQQm, e in Nord, dar industria e concetrata in sud, in Peel region si spre Guelph, so...
Om trai si om vedea!
Ione, tare ma bucur sa te vad! Ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa!
khristin spune:
Nelia, La Multi Ani cu sanatate si impliniri alaturi de familia ta.
Delphin, nu consider ca am fost aspra cu Ana nicidecum, mi-am exprimat civilizat parerea la intrebarea pusa de Maru, intamplator chiar locuiesc in orasul respectiv, nu formulam pareri intamplatoare ale prietenilor.
mQQm, la cate discutii au fost pe aici chiar crezi ca-mi amintesc? Sincer, nu...dar ca sa-ti raspund la intrebare, si mie mi se par anumite zone din Toronto teribil de muncitoresti, nu suport aglomeratia cu masini parcate pe strada, care automat stramteaza benzile, etc. Deci e vorba clar de preferinte aici. Scoala Yasminei este una de French Immersion iar demografia este in favoarea chinezilor. Cum am spus nu am alergii la rase, atata vreme cat relatiile sint civilizate iar mediul competitiv.
Maru, tu ai mare dreptate, daca ai intrebari vorbim in privat, caci astfel se starnesc polemici fara rost . Poate reusim sa ajungem si la movie-ul care ni-l propusesem.
Cristina
Yasmine et Chris Anthony
The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.
Doloress spune:
La multi aniAddie! Multa sanatate scumpete mica!
La multi aniNelia Numai bucurii si liniste in suflet, bafta la scoala!
Ione bine ai revenit! wow, ce vacanta plina de evenimente! hehe, mi-aduc aminte de vacantele mele in tara - la mine se aplica - eat, eat and eat again.
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
CriPOD spune:
khristin, the one and only you had with me, din fericire.
cris#, in china ca-n romania, toarna in ei si de la scoala si acasa, nici un copil roman dus inapoi in ro nu prea mai poate. Plus ca au voie doar un examen la facultate, daca nu intri nu mai ai sansa. Cat despre gifted... nu este asa, distributia bell curve exista si la chinezi, ca la restul. A nu se confunda giftedness cu academicul. :P
maru, asa este. Insa daca iei 407 nu-i prea rau, sotul meu face 25 de min din miss. De ce nu-si cauta sotul tau si va orientati in functie de asta...
pepit
crisflo34 spune:
La Multi Ani, Nelia! Multa, multa sanatate!
Khristin, Sabina implineste 6 ani in ianuarie, ea acum e la SK, french imersion.
Eu pentru fi-mio, Cosmin incep sa ma agit. El e in clasa a 8 si liceul de care apartinem teritorial nu-mi place, deloc, deloc, chiar profesorii lui imi zic ca el merita alt liceu. Bun!
Pana acum m-am prins ca pentru alt liceu in a carui zona nu esti teritorial, poti aplica la optional attendance si sa vezi care te primeste sau ba. Am inteles ca aplicatiile se fac in ianuarie si ai raspunsul in mai. Si daca nu ne primeste nici un altul atunci o sa trebuiasca sa ne mutam pana incepe liceul. Uf! Cam asta e! Noi acum locuim in Etobicoke, sotul lucreaza in Missisauga si fiind singura sursa de venit prea departe de M deci nu putem merge!
Ma rog, sper sa ne lumineze si in continuare Doamne Doamne!
O zi buna in continuare tuturor!
Cristina
CriPOD spune:
La multi ani fericiti, Nelia!
Acum am observat ca e ziua ta...
Crisflo, in zona high park am auzit de licee bune. Altfel, in north york eu stiu multe si unele programe super competitive. Depinde unde in missg e sotul tau, vezi ce am zis de 407, iarasi zona dintre 401/404/dvp e buna la commuting. Daca baiatul e superbun nu exclude bursele de merit la licee private, mai toate au.
Fie-mea a cam fost singura nechineza pe unde s-a perindat, sau ma rog, mai una-doua. Asa ca prietenii stranse mai greu pt ca ei, chinezii parinti incurajeaza prieteniile intre ai lor, play dates si altele, ca le e mai comod asa. Nu ca nu are prietene, dar e mai greu. La nivel de liceu, hormonii-s prezenti, dar nu-i de unde alege. Acu io's ok, ca abia am o grija mai putin, dar social are de pierdut. Imi amintesc de-un coleg care frustrat ca nu-l lasa parintii la party a rabufnit cu argh, they are so asian! :))
Anyway, mai are 2 ani de liceu... analizam la greu daca n-ar trebui s-o scoatem din scoala curenta s-o dam altundeva... Nicicum nu-i bine. :D
pepit
mamaana spune:
maru iti trimit pe privat unde si-au luat niste prieteni townhouse pe langa noi
kristin al meu e in grade 9
la multi ani addie si nelia!!