Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (404)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mah, io's nedumerita.... cand ati inscris copii la gradinita - si ati asteptat cu emotii sa-i vedeti pe lista admisilor - nu stiati cati copii vor fi si cat personal? S-a schimbat ceva de atunci?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Eu, de exemplu, nu stiam cati copilasi vor fi. Nici acum nu stiu cifra lor exacta, daca iti vine sa creziDeocamdata sunt cam 11-12, dar inscrisi erau 30. Nu mi-e clar cati sunt in final...E una din intrebarile pentru sedinta de luni

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, bravo pt excursia la circ! Ati inceput diversificarea?

Multumim!
Inceput, de sambata, la 5,5 luni. Cu piure de morcov. Primele zile se stramba si isi facea o senzatie de voma de ziceai ca o otravim. Ieri am schimbat tactica, am ars de fapt morcovii faciti la aburi si am fiert repede altii in apa, am adaugat o lingurita de bebe de ulei de samburi de struguri si lapte din tzitzi si am si mutat-o in sitter cand o hranesc ca inca nu sta in fundic si in scaun tot aluneca si avea o pozitie ce o enerva. Si ieri a papat tot ce i-am facut, vreo 30 de grame, o jumatate de morcov mare. Sa vedem azi cum va fi, dar ii dam inainte, altceva nu putem face.
Si a facut de dimineata un mega kk, primul cu consistenta de kk de om mare. Si parca si azi noapte a dormit mai bine, 22:30-5:30 fara trezire.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Bravo, Alexia! Astea sunt vesti bune! Si eu am noroc de o mare papacioasa, tremura cand vede pe cineva mancand
Succes in continuare!

Ba da! O lasa cu paturica, doar ca o cara peste tot, ideea era doar sa adoarma cu ea. II confera insa siguranta si e ceva familiar, ei le-am rugat sa o lase, nu a fost nicio problema. Doar ca mi-o imaginez umbland pierduta cu paturica dupa ea si ma emotionez instant

Mergi la inceput

Acestea fiind spuse, ma retrag spre bucataria mea plina de vase si biberoane!

Noi sa fim sanatosi, ca restul se aranjeaza, vorba ardelenilorIn tihna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Venim si noi cu vesti bune L-am dus dimineata, am stat in jur de 40 min impreuna, apoi am plecat dupa ce ne-am salutat Dupa vreo 2 ore am mers sa vad ce face si mi-a spus ca vrea sa mai stea, nu vine acasa cu mine. L-am lasat inca o ora si tot mai voia Maine incercam cu autobuzul sa vedem daca vrea. De nu, il duc tot eu. Program scurt inca 2 zile si apoi normal. Sper sa ramana tot asa cuminte ca pana acum. Nu ma asteptam deloc sa fie asa usor(pt el)

http://good-times.webshots.com/album/568514833kspgWT

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
Maine incercam cu autobuzul sa vedem daca vrea. De nu, il duc tot eu.

Cu autobuzul gradinitei vrei sa zici? Cool!

Ma bucur ca v-a mers bine si sper sa continue asa!
Halatul e uniforma obligatorie?

Edit;
Scuze ca zic mereu scoala... in Belgia de la 3 ani mergi la ecole maternelle... acelasi lucru ca si gradinita in Romania... insa Ioanei ii "suna" mai bine ca merge la scoala decat la gradinita... si daca "gresesc" ma corecteaza.. iar eu, ca o mama minunata, ma conformez

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Cateva poze mai recente.
O zi insorita, mamicilor!

Ce scumpe sunt,zau!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:

Citat:
Yaia, bravo pt excursia la circ! Ati inceput diversificarea?

Multumim!
Inceput, de sambata, la 5,5 luni. Cu piure de morcov. Primele zile se stramba si isi facea o senzatie de voma de ziceai ca o otravim. Ieri am schimbat tactica, am ars de fapt morcovii faciti la aburi si am fiert repede altii in apa, am adaugat o lingurita de bebe de ulei de samburi de struguri si lapte din tzitzi si am si mutat-o in sitter cand o hranesc ca inca nu sta in fundic si in scaun tot aluneca si avea o pozitie ce o enerva. Si ieri a papat tot ce i-am facut, vreo 30 de grame, o jumatate de morcov mare. Sa vedem azi cum va fi, dar ii dam inainte, altceva nu putem face.
Si a facut de dimineata un mega kk, primul cu consistenta de kk de om mare. Si parca si azi noapte a dormit mai bine, 22:30-5:30 fara trezire.

Hehe,inceputurile sunt grele.Bafta in continuare si sa fie o mancacioasa.Io taare ma bucur ca aam terminat.N-as mai avea rabdare acum.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Citat:

Erina, este destul de greu, dar acesta este sistemul, posturi blocate si ....etc, sper doar sa nu se intample nimic grav ca sa fie nevoieti sa recunosca lipsa personalului din sistem...si la noi la gradi este asa, o ingrijitoare la 4 grupe.

Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)

Cecilia asa este si am aflat ca inca mai vor sa reduca. Dupa ce ca le-au taiat 25% mai vor sa dea afara. Sa mai reduca din personalul auxiliar de prin alte parti nu la copii asa de mici.

Astazi a venit salvarea pentru una dintre educatoarele de la cealalta grupa mica (sunt 35 de copii acolo), cred ca a cazut de epuizare.

Mai mult ca oricind sper ca Daria sa nu inceapa clasa intii in tara asta.

Piciulika draga sper macar ca ne citesti. Ce mai fac frumosii tai? Michael nu merge la gradinita cu obloane albastre?

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David[/b]

L'amor che move il sole e l'altre stelle

reducerea personalului nu este ceva noi, dar se pare ca vor sa ne oblice iar la 5 zile fara plata din noiembrie....ceea ce inseamna ca ajungem sa luam cu 50% mai putin....asa ca nu vad lucruri bune....eventual sa ne gandim sa ne tinem copii acasa, ca nu mai vad pe nimeni in sistem stand care sa mai accepte....este somajul mai mare

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:

Iar o sa-mi iau rosii, dar eu nu inteleg necesitatea ingrijitoarelor, helper sau cum s-or numi. De ce as vrea o persoana fara pregatire de specialitate langa copilul meu? Aici nu exista asa ceva. Exista 3 educatoare la toti copii si asta e. La cei mici sunt 4. Ele hranesc, ele imbraca, ele educa. Ca tot a inceput Champions League, ele centreza, ele dau cu capul. E si normal sa le faca pe toate, de asta au studii de specialitate. De ce as vrea o persoana necalificata sa faca unele dintre treburi fara sa stie ce face? Poate face mai mult rau decat bine.
Acum puteti arunca.

Si stiu de sistem si de celelalte neajunsuri, nu trebuie sa mi le amintiti. Dar nu inteleg nici solutia asta de mantuiala, iertate-mi fie vorbele.

diferenta este ca aici este o persoana la 35 de copii de 3 ani, care marea majoritate nu au fost la cresa si nu stiu sa faca multe lucruri singurei......

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Cu autobuzul gradinitei vrei sa zici? Cool!

Ma bucur ca v-a mers bine si sper sa continue asa!
Halatul e uniforma obligatorie?

Edit;
Scuze ca zic mereu scoala... in Belgia de la 3 ani mergi la ecole maternelle... acelasi lucru ca si gradinita in Romania... insa Ioanei ii "suna" mai bine ca merge la scoala decat la gradinita... si daca "gresesc" ma corecteaza.. iar eu, ca o mama minunata, ma conformez

=====================

Da, cu autobuzul gradinitei Dupa mine l-as fi lasat doar jumatate de zi tot timpul, dar nu am posibilitate sa il duc/aduc tot timpul. Asa ramane pana la 4 si merge cu autobuzul mic si galben

Da, e obligatorie uniforma. baieteii bleo, fetitele roz.

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput