Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (404)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
Iar o sa-mi iau rosii, dar eu nu inteleg necesitatea ingrijitoarelor, helper sau cum s-or numi. De ce as vrea o persoana fara pregatire de specialitate langa copilul meu? Aici nu exista asa ceva. Exista 3 educatoare la toti copii si asta e. La cei mici sunt 4. Ele hranesc, ele imbraca, ele educa. Ca tot a inceput Champions League, ele centreza, ele dau cu capul.
E si normal sa le faca pe toate, de asta au studii de specialitate. De ce as vrea o persoana necalificata sa faca unele dintre treburi fara sa stie ce face? Poate face mai mult rau decat bine.
Acum puteti arunca.![]()
Si stiu de sistem si de celelalte neajunsuri, nu trebuie sa mi le amintiti. Dar nu inteleg nici solutia asta de mantuiala, iertate-mi fie vorbele.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Acestea fiind zise, ma duc sa-mi bag nasul unde-mi fierbe oala, adica la ciorba mea de fasole si la piureul de morcov.![]()
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Din pacate, eu nu am vazut pana acum nicio diferenta intre sistemul privat si de stat. Gradinita asta arata mai bine, e mai mare si mai spatioasa, curtea la fel,mancarea e foarte ok si aici, doamnele la fel de dragute si tinere, ba chiar ingrijitoarea e mai prezenta, deci singura diferenta deocamdata o face limba straina. Dar vom opta si aici pentru lb straina de 2 ori pe saptamana. |
Pai .. de ce "din pacate"?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia E si normal sa le faca pe toate, de asta au studii de specialitate. De ce as vrea o persoana necalificata sa faca unele dintre treburi fara sa stie ce face? Poate face mai mult rau decat bine. |
Si care-i calificarea necesara pentru stersul la fund, Yaia? Sau pentru ajutat la hranitul copiilor?
=====================
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Erina nu se poate face mai nimic desi parintii ar fi dispusi sa angajam pe banii nostri un ajutor la clasa. Sa vedem daca se reuseste ceva. |
Tu te amagesti cum ca asa ceva ar fi posibil, stii asta, nu?
Mai bine o puneti de-o gradinita privata...
=====================
carpatina spune:
Mah, io's nedumerita.... cand ati inscris copii la gradinita - si ati asteptat cu emotii sa-i vedeti pe lista admisilor - nu stiati cati copii vor fi si cat personal? S-a schimbat ceva de atunci?
=====================
carpatina spune:
Sabinescu... ce mai face Viena? A fost deja cucerita sau inca rezista? 
=====================
carpatina spune:
Nana... cum mai sunteti? Toate bune? 
=====================
Gabriela77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Pai .. de ce "din pacate"? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Din cauza de ...neuroni lipsa
Asi, cum mi-am luat-o! Stau sa ma gandesc ce mi-as fi auzit de la Annisia..hmm...chiar asa, ce mai face fata?Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
| citat din mesajul lui Yaia Iar o sa-mi iau rosii, dar eu nu inteleg necesitatea ingrijitoarelor, helper sau cum s-or numi. De ce as vrea o persoana fara pregatire de specialitate langa copilul meu? Aici nu exista asa ceva. Exista 3 educatoare la toti copii si asta e. La cei mici sunt 4. Ele hranesc, ele imbraca, ele educa. Ca tot a inceput Champions League, ele centreza, ele dau cu capul. Acum puteti arunca. Si stiu de sistem si de celelalte neajunsuri, nu trebuie sa mi le amintiti. Dar nu inteleg nici solutia asta de mantuiala, iertate-mi fie vorbele. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Da-mi voie sa te contrazic(nu sa arunc cu rosii ca e cam departe
Ingrijitoarea e cea care ajuta copilasii la imbracat, spalat, sters la fundulet, la papat, ajuta la supravegherea lor afara.
Educatoarea e cea care se ocupa de latura educativa plus, desigur ajuta, dupa caz la cele mai sus enumerate.
Ce-ar fi daca in mijlocul unei activitati, ar trebui sa-l stearga pe unul la fund si ar intrerupe totul ca sa mearga la baie cu copilasul? Vezi rostul?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele