Aspirante optimiste > 20 ani (562)
Raspunsuri - Pagina 11
bb_yasmi spune:
nah ma bag la nani ca o iau pe aratura de somn deja....

andreea multumesc de calcule!
mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Yasmi tie ti-a iesit la calcul 24 aug 05,urmatorul an e 2012,sotzului i-a iesit anul 08(e anul cel mai apropiat de 05),deci din 24 aug 05 pana 26 sept domini tu si dupa pana in 24 aug 2012 cand ai tu iar anul domina sotzul! Sper ca am explicat bine,eu una asa am inteles ![]() Cosmi,aspiranta optimista viitoare ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
cred ca din cauza neuronului gravid nu intelegem
. mai citesc de cateva ori ce ai scris, si poate ma prind 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi nah ma bag la nani ca o iau pe aratura de somn deja.... ![]() ![]() andreea multumesc de calcule! ![]() mamica fericita de 3 ani si 15s 90% ![]() "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
COSMI baga datele si voi explica babeste-babeste ca sa nu ma mai injurati
FERICITA DE
MARA 8-07-10 SI
ALEXANDRA 1-02-07ANDREsiALEX
bebelu86 spune:
Andreea ia baga si la mine k m-ai facut curioasa ![]()
dar doar dc ai timp. k nu vreau sa te tin din treaba
eu 30.09.1986 sotu 16.06.1983
mi-a mai facut cineva asa si a zis k e 50-50...de ce ..nu stiu k nu am inteles 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
22+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
madutza_bra spune:
Andreea,
ce fac printesele de ai tu timp sa faci atatea calcule? ![]()
Vreau si eu daca se poate 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
Da Yasmi doua blonde cu baietei!

Andreea lumineaza-ne pe ce criteriu domina unul si pe ce criteriu domina altul. Sau 3 ani domina unul si apoi 3 ani domina altul. Cu care incepem sa domine?

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
bebelu86 spune:
stati k imi explica mie pe mess
si va fac eu dupa..
sper a cu sa inteleg 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
22+ cu
Natalia Maria
Katy82 spune:
Buna fetele! Bella noi tinem pumnii sa fie sarcina, pana nu vine menstra sunt sanse mari sa fie
, daca s-a prins mai tarziu si sarcina e inca mica posibil sa nu iasa la yun test de urina, incearca un Beta HCG.
Bafta!
Dana si pe noi ne mai ajuta soacra cu div produse de gradina ca altfel... Si cand te gandesti ca in fata elevilor tb sa ai totusi o tinuta... Nu mai zic nimic dar sunt f. suparata.
Daca ti s-a luat de cafea poate e
in burtica.
Cami sanatate Antoniei!
Dragutza tinem pumnii sa fie bebe! Nu esti singura care isi masoara sanii si se uita dupa linia oblica de pe burta. Si eu fac la fel, doar doar vad ceva semne de 
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin
!
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui madutza_bra Andreea, ce fac printesele de ai tu timp sa faci atatea calcule? Vreau si eu daca se poate ![]() Povestea nasterii Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 15+ cu 90% ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png |
FERICITA DE
MARA 8-07-10 SI
ALEXANDRA 1-02-07ANDREsiALEX
bebelu86 spune:
hai k am inteles ceva ceva...
cine se baga?????![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
22+ cu
Natalia Maria