Aspirante optimiste > 20 ani (562)
Raspunsuri - Pagina 12
roxy_s spune:
bebelu eu am inteles cum se aduna dar nu inteleg cine domina. de unde stii ca doimina sotul sau tu?
S-a intamplat minunea mult asteptata
14+
dana_r spune:
buna, fetelor, am lasat matura ca faceam curat pe afara si m-am apucat de calcule

daca am pricipit bine, pana anul asta domin eu si dupa aia el, deci daca se naste anu viitor va fi fata - asta in conditiile in care se prinde ceva candva cat mai repede

katy, nu stiu ce sa zic de cafea, poate am facut-o cam tare, dar dupa 3 guri nu mi-a mai trebuit...am baut in schimb ceai de afine toata ziua (LIAAAAA, se aude?)![]()
![]()
si acu ma duc sa bag niste zacusca si gem de capsuni ca nu am mai mancat chiar demult.
draguta, si eu ma uit dupa linia lu peste, si chiar o vad de cateva luni
va pup!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandreeac Da Yasmi doua blonde cu baietei! ![]() ![]() ![]() Andreea lumineaza-ne pe ce criteriu domina unul si pe ce criteriu domina altul. Sau 3 ani domina unul si apoi 3 ani domina altul. Cu care incepem sa domine? ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+ |
din 30noi'09pana la 22sept'12domini tu
FERICITA DE
MARA 8-07-10 SI
ALEXANDRA 1-02-07ANDREsiALEX
cos_minutza spune:
Trebuie luati ani in ordine cronologica
fetele!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
gabyv spune:
ei, acum sa nu spuneti ca nu v-am dat de treba, o aruncatura de bat de la intrebarea mea, pana sa ajungem la calculele Andreei ![]()

Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Katy82 spune:
Cosmi tin pumnii sa se pastreze asa TB si sa vii cu vesti bune
. In ce zi esti?
Andreea deci sa intelg ca esti si tu o sexy mama! Si eu imi doresc sa-mi tin puiutul la piept si sa rada cu mami a lui.
si pe cele 2 printese.
Andreea te asteptam sa te inscri la aspirante si in cursa pt 

toate fetele!
http://lt2m.lilypie.com/KvEhp3.png
sa devin
!
cos_minutza spune:
Katy sunt z25
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
dana_r spune:
cosmi, si eu sunt z25

hai si-om mere la odisee impreuna

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
Lia73 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana_r buna, fetelor, am lasat matura ca faceam curat pe afara si m-am apucat de calcule ![]() ![]() daca am pricipit bine, pana anul asta domin eu si dupa aia el, deci daca se naste anu viitor va fi fata - asta in conditiile in care se prinde ceva candva cat mai repede![]() ![]() katy, nu stiu ce sa zic de cafea, poate am facut-o cam tare, dar dupa 3 guri nu mi-a mai trebuit...am baut in schimb ceai de afine toata ziua (LIAAAAA, se aude?) draguta, si eu ma uit dupa linia lu peste, si chiar o vad de cateva luni ![]() va pup! ![]() ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB ovulation ticker |
sunt la a 3a cana azi
pozulici

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR

in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+