Aspirante optimiste > 20 ani (562)
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANDREEA84 SOTUL:26sept'80+4 SOTIA:24aug'83+3 26...'84 24...'86 26...'88 24...'89 26...'92 24...'92 26...'96 24...'95 26...'00 24...'98 26...'04 24...'02 26...'08 24...'05 26...'12 24...'08 26sept'16 24...'11 deci tu domini din 24aug'05 pana pe 26sept'08,din26sept'08(fetitza)si pana pe 24aug'11 domina sotul adika baietel ![]() din 24aug'11 si pana la 26spt'12 domini tu si asa mai departe FERICITA DE MARA 8-07-10 SI ALEXANDRA 1-02-07ANDREsiALEX |

FERICITA DE
MARA 8-07-10 SI
ALEXANDRA 1-02-07ANDREsiALEX
bb_yasmi spune:
roxy dorm pe mine.....
mah sunt eu batuta-n cap.....ca tot nu inteleg....de unde stii cine domina???
mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."
madutza_bra spune:
bai nene vuieste odiseea de calculele andreei
. Am venit si eu ca poate inteleg ceva
...da tot chioara ma uit ca nu pricep 
Ce fac fetele?
Eu azi se pare ca am limbarita...de obicei patesc asa cand tb sa fac treaba ![]()
Pupici! 

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
15+ cu 90% 
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxy dorm pe mine..... mah sunt eu batuta-n cap.....ca tot nu inteleg....de unde stii cine domina??? mamica fericita de 3 ani si 15s 90% ![]() "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
Nu esti, ca nici eu nu inteleg, sau poate suntem amandoua!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
roxy_s spune:
asta ma intereseaza si pe mine. de unde stii ca din anul ala pana in ala domina sotul si din ala pana-n ala sotia. de unde??

ca restul am inteles.
S-a intamplat minunea mult asteptata
14+
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Nu esti, ca nici eu nu inteleg, sau poate suntem amandoua! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+ |
doua blonde????
mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
bb_yasmi spune:
nah cum a strans andreea gravidoasele aici.....

mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
mandreeac spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
doua blonde???? mamica fericita de 3 ani si 15s 90% ![]() "Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama." |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui mandreeac
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+ |
doua blonde cu baietzei????!!!

mamica fericita de
3 ani si
15s 90% 
cos_minutza spune:
Yasmi tie ti-a iesit la calcul 24 aug 05,urmatorul an e 2012,sotzului i-a iesit anul 08(e anul cel mai apropiat de 05),deci din 24 aug 05 pana 26 sept domini tu si dupa pana in 24 aug 2012 cand ai tu iar anul domina sotzul!
Sper ca am explicat bine,eu una asa am inteles
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin