Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata si o zi frumoasa!

Cu siguranta e frumoasa, pentru ca e ziua Anei Degetica!

Ana sa fii sanatoasa si voioasa, sa ai noroc si bucurii! tare fetita. Bernix, sa va traiasca atomica si sa va bucurati de ea.

M-am delectat cu poze cu Mandarinutza si puii ei frumosi, si cu petrecerea delicioasa a domnisoarei Maria, si e frumoasa foc si vesela nevoie mare. tare pe toti!

Sabina, tare, poate merita incercat totusi, mai e o luna pana atunci si cine stie...

Annisia, fata ce ma bucur ca traiesti si mai dai cate un semn! Hai te pup, si dc ai chef de mess mai sunt si eu pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu mai e o luna, mai e un an:), dar nu stii ce implica asta....ore in sir in biblioteci, rapoarte, rezumate, e un efort teribil care epuizeaza orice om sanatos tun .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

nu mai e o luna, mai e un an:), dar nu stii ce implica asta....ore in sir in biblioteci, rapoarte, rezumate, e un efort teribil care epuizeaza orice om sanatos tun .

Aaa, 2011, pardonati, neatenta ca de obicei. Pai atunci nu mai ai nici o scuza, zau asa. Mai lasa perfectionismul ca nu isi gaseste rostul. daca obiectivul e doctoratul in sine, nu mai conteaza sa fie perfect, interesant, sau mai stiu eu ce gargauni ai acum, conteaza sa il iei. Si sunt sigura ca se poate intr un an.

Si mai las o pe asta cu rateurile, ca eu una nu am nici un doctorat si jur ca ma simt implinita.

Mergi la inceput

Carpatino, iti scrisei un mail imens de o pagina pe ala de buro. Si l-am si sters si din deleted intre timp, ca tare ti-as fi dat fw acusa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai la meseria ta nu trebuie doctorat, la mine e one way....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani, Ana-Elena, alias Degetica Venus de mami bernix!
Si tot ce-i mai bun pe lume!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Claudia, putere! Da, viata ti se schimba, dar nu inseamna ca e neaparat un lucru rau! Daca ai ajuns la concluzia ca e drumul pe care trebuie sa-l urmezi, da-i inainte si o sa fie bine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Carpatina trage-o de urechi pe Sabinescu!

Auzi si daca intarzii si platesti suma asta de 2500 euro...o sa fie un efort,dar macar ai doctorat,ceea ce iti doresti!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bernix si te imbratisez tare!
Sabina, fii optimista! Sunt convinsa ca vei gasi tu o rezolvare. Multa sanatate!
Carpatina, suntem cat de cat ok, cu mucii de rigoare amandoi , de tusit doar dimineata f putin. Azi e inchisa gradi, si sper pana luni sa il pun pe picioare.

La multi ani degetica mica si dulce Ana, de mami bernix! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Mamica fluturasului Andrei si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

La multi ani , Ana Elena!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput