Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)
Raspunsuri - Pagina 12
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia1178 salutare... Sunt bulversata rau.....GATA.divortey....luni plec la Brasov.......pentru totdeuna... Teodora Victoria Darul lui Dumnezeu 10.10.2007 http://community.webshots.com/user/claudia117829 |
Claudia, multa putere si optimism!!! Toate se rezolva pana la urma spre binele tau si al lui Teo.

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Da' se pare ca n-a fost sa fie: sarcina s-a oprit din evolutie undeva la sfarsitul saptamanii trecute, asimptomatic, si ieri am facut un chiuretaj. Sunt bine acum, acasa, doar cam debusolata. Ma obisnuisem cu ideea ca la primavara vom fi 4. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
Bernixu,
o imbratisare stransa-stransa si de la mine si o sa fie bine
. Pupa si pe Degetica de la mine 
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
claudia1178 spune:
Va multumesc inca o data......cuvintele voastre inseamna enorm pentru mine....
Annisia, iti multumesc......si da as fi fericita sa vorbim putin...sunt pe Mess pana la ora 4.
Va multumesc!
claudia1178 spune:
Imi e frica de viitor...asta e cert, lumea mea se schimba radical.....dar cel mai mult ma bucur caci familia mea si cei care ma iubesc sunt alaturi de mine...doar ca ei sunt atat de departe iar eu ma simt atat de singura...din cauya asta va stresey cu problemele mele....caci va simt aproape si asa imi pot goli sufletul

E greu, al naibii de greu....dar trebuie sa fie bine...
cecilia L spune:
Anisia, ma bucur ca ai reusit sa ne scri, poate daca ai timp ne spui mai multe despre tine si Yanis, te-ai intors acasa?
Am vazut pozele cu frumoasa Me si pe Antonia cu al ei fratior, numai zambet si fericire pe chipul lor, asa sa fie mereu.
Mandarinuta
.
Bernix, esti o mamica superba si Ana cred ca o sa compenseze greul din sufletul tau. 
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
m-am tuflit rau de tot.
Nu am cum sa mai prelungesc doctoratul, indiferent cat de bolnava sunt.
pana la 1 oct 2011 trebuie sa il dau.
pare mult, dar nu e, sa scrii o lucrare de dimensiunile alea in conditia mea e aproape imposibil. Si daca intarzii se platesc 2500 de euro.
in momentul asta sunt f furioasa pe viata asta de kko, pentru ca nimic nu e asa cum trebuie, sa fim seriosi, Viena, neviena, totul se face pt remisii cat mai lungi, dar cu boala asta ramai toata viata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
carpatina spune:
La multi ani Ana Elena de mami bernix! 
Soare, iubire, sanatate si noroc sa fie din belsug pe cararea vietii tale! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Mai Sabinescu.. si e musai sa ai doctorat?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Sabina spune:
pai si ce fac, raman o ratata pe toate planurile?
ca femeie si mama sunt zero acum, slujba n-am...am muncit de mi-au sarit capacele ca sa ajung la stadiul final (am de scris teza), daca n-am doctorat, nu voi avea nicio sansa sa predau vreodata in Universitar cu post clar.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
La multi ani Ana Degetica!
te pupam cu drag.
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo