Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gata, am trimis link pe adresa comuna de mail.

Fug s-o iau pe Maria de la gradi, mergem la dr la evaluarea de 3 ani

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 34+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

wow, mandarinuta, ce frumosi sunteti, ce bine arati dupa nastere si ce bine sta Filip in sling!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

mama mia ce tinkerbella ... :P

Maria e o delicata si o frumoasa, mor dupa ea.

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Bernixule, ce faci tu singurica acasa?

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Claudia, multi . Prin pasul deja facut, dai dovada de multa putere si responsabilitate. Iti doresc tot binele din lume in noua ta viata alaturi de iubita ta T.

Bernix, imi pare rau ca s-a intamplat asa. Iti trimit o imbratisare stansa si multe ganduri bune.

Inchei nu inainte de a le ura sarbatoritilor din ultimile zile si in special lui Me, viata lunga si plina de fericire!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Cecilia, vreau sa vorbesc ceva cu tine. Esti libera maine?
Luy, zilele astea am fost cam imprastiata, a trebuit sa pun la punct cateva detalii care nu suportau amanare. Zilele astea iti trimit mail-ul promis.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gata, am dus juniorul la mamaia, mi-a spus mami pa, dar cand vi de la servici sa-mi aduci un depou pt thomas

Valentina, teoretic da, am in program cosmetica....vb la tel. Ai PM

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Fete dragi, multumesc mult pentru cuvintele frumoase!

Sabina, nu mai sunt singura acasa, am ajuns la Breaza si e mult mai bine. Ana m-a tinut toata seara cu gura pana la urechi, desi a facut si o criza de isterie.
Si nici n-am prea avut program de bolnava dimineata: am aspirat si am sters praful ca, vorba Anei, sambata repatriem si noi copilul.
Fizic, nu ma pot plange, dar sunt bulversata rau. Ma trezesc gandindu-ma cum voi trece iarna carand burtoiul dupa mine. POate ca sunt si hormonii de vina, plus ca totul s-a intamplat f repede.
Ca sa fac haz de necaz si sa fiu cinica, le-am tras-o celor de la serviciu cand le ardea buza mai tare, chiar in ziua cu ultima sedinta de guvern din vacanta parlamentara, cand era tot o alergatura si telefoanele sunau ca la balamuc, plus ca stau acasa cu Ana de ziua ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

mandarina, daca nu l-ai avea pe Filip la piept, pe bune ca n-ar ghici nimeni ca ai nascut de curand. Ce mare si zambarata s-a facut Antonia!

Gabriela, ai doua fete frumoase si duuulci! De mama lor nu mai zic nimic, ca ma roade invidia...

Am vazut-o si pe Maria la party-ul de la gradi. Mama-mama ce a mai crescut si ea si ce coafura cocheta are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetele mele dragi, va sarut si-mi este tare dor de voi. Nu am reusit sa citesc decat pe sarite#537; si asta numai din cand in cand. Am vazut cate bucurii si tristeti ati impartit si vreau sa stiti ca sunt alaturi de voi.
Ma bucur pentru fiecare noua burtica, pentru fiecare prunc si sufar alaturi de voi pentru fiecare lovitura primita.
Mi-am facut 5 minutele sa va scriu, in special pentru Claudia. Stiu povestea ei si stiu ca are nevoie de prietene acum, de oameni care sa o inteleaga, sa o sustina si sa o incurajeze.
Claudia, iti spun ca ai facut pasul decisiv si ai ales ce era mai bine pentru tine si pentru copil. Sa nu regreti nimic, decat poate anii in care ai sperat ca se va schimba ceva si veti reusi sa deveniti o familie cum orice femeie isi doreste sa aiba.
Nu pot sa stau prea mult, dar am sa incerc sa intru maine pe mess sa povestim. Te rog sa imi lasi cateva vorbe, ca sa stiu cum esti si, mai ales, ca esti bine. Te imbratisez cu mult drag si abia astept sa stam la povesti.
Mamicilor va doresc o noapte minunata, lipsita de griji si de suparari. Pupici!!!!

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput