Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)
Raspunsuri - Pagina 10
luy spune:
Bernix, sunt fara cuvinte 
Stiu ce inseamna si nu pot sa sper decat ca faptul ca o aveti pe Ana va va ajuta sa treceti mai usor peste asta.
Te imbratisez strans de tot 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
34+ cu
la purtator
mandarinutza spune:
La multi ani Teodora de mami irina.c.!
La multi ani Andra Maria de mami alina.clau!
La multi ani Vera Helena de mami mishuta
Poze
luy spune:
Claudia, iti trebuie multa putere sa iei o asemenea decizie. Noi suntem aici si te sprijinim, si incercam sa-ti transmitem taria de a o implini. Oricare ar fi decizia ta, a voastra.
Fiecare om merita sa poata privi spre viitor cu incredere si speranta, nu cu teama si disperare. Imagineaza-ti viitorul asa cum ti l-ai dori si nu mai sta pe ganduri, fa ceea ce trebuie !
Teodora are mai multa nevoie de niste parinti fericiti ( fie si separati ) decat o familie in care este prezenta permanent tensiunea si certurile ( si ce-o mai fi ... )
Suntem alaturi de tine 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
34+ cu
la purtator
luy spune:
Mandarinutza, nu crezi ca ai putea ajunge si tu la party pt o ora ? Sau sa-l trimiti pe tati cu Antonia...
Ma gandesc ca voi o aveti pe bunica sa va ajute. Si poate ti-o fi si tie dor de un moment de respiro ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
34+ cu
la purtator
luy spune:
La multi ani, Andra de mami alina.clau ! 
La multi ani, Teodora de mami irina! 
La multi ani, Vera Helena de mami mishuta ! 
Sa va fie viata un basm cu printese, zane bune si printi fermecatori !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
34+ cu
la purtator
carpatina spune:
Hai Luy, spune cum a fost la petrecere? I-a placut de Clopotica?
Asta e personajul preferat acum? Sau Alba ca Zapada nu era disponibila?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Pai de Tinker Bell i-a placut, dar clownul care a insotit-o ( ca erau 'la pachet' ) a speriat-o la un moment dat si gata, de-atunci a trebuit sa stau langa ea
si s-o imbunez.
Incerc sa incarc acum cateva poze
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
34+ cu
la purtator
luy spune:
Da, e unul dintre ultimele personaje preferate ![]()
A scapat de nebunia cu piticii si Alba ca Zapada, i-am facut rost de desenul cu Tinker Bell si i-a placut mult, de ziua ei i-am luat si o papusa.
Dar acum deja e la putere Ratatouille, ma pune sa i-l pun tot timpul la calculator
. 'Il vreau pe Rata !'
( mda, si pe asta il alinta )
Si cum animator de petrecere cu Ratatouille nu am gasit ... Am zis ca-i va placea Tinker Bell - si asa si a fost ![]()
Pacat ca mi l-au bagat pe gat si pe clown, ca ei nu-i plac, o cam sperie. Dar ziceau ca asa merg astia, in pereche, sa se poata ocupa de copii, nu le poate face fata un singur personaj ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
34+ cu
la purtator
Gabriela77 spune:
Of, ce necajita sint pt Bernix!

Teodora, 
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele