Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (400)
Raspunsuri - Pagina 9
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Ohhh... dragul de el... Nu-i oare mai bine cu trenul? Sa veniti cu bine! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Ar fi daca n-ar face trenul aproape 11 ore

. Ca asa e la noi...
cecilia L spune:
Claudia,
.
Sunt sigura ca ai ai analizat bine situatia si mai ales ca ai luat cea mai buna decizie pt tine si Teodora, asa ca sunt alaturi de tine si iti spun capul sus si mergi innainte.Uneori viata este atat de scurta incat merita traita din plin si nu fragmentata cu certuri, suparari si etc...
Iti inteleg temerea legata de copil, cred ca ar trebui sa fi pregatita pt cazul in care luni nu o sa vrea sa-ti dea fata, am inteles ca el este plecat cu ea la tara la parintii lui, ai sa te lovesti de un mare zid de rezistenta si nu vor ceda copilul, cate vreme este la el are un atu in fata ta sau mai bine zis te are la mana, cred ca ar trebui sa consulti un avocat si sa fi pregatita si pt ce este mai rau. Nu vreau sa te sperii, doar sa fi realista si sa iei in calcul toate posibilitatile. Am o prietena care a trecut prin ceva asemanator...si a recurs la politie ca sa-si recupereze copilul, ma rog la DD ca el sa nu fie atat de nenorocit si sa nu trebuiasca sa treci prin acest calvar.Voiam sa-ti trimit Pm dar nu il ai activat.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Ana, sa aveti drum usor. Ma gindesc ca ar fi bine sa ii rogi pe bunici sa il puna deja pe un semiregim. Sui eu am fost asa pina in adolescenta. DE greata mincam fructe, beam lichide multe si mai rau faceam. Cred ca e de la sensibilitatea urechii interne. Am citit si despre alergii. Sanatate multa cavalerului inalt si frumossss!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Carpatina, iti multumesc pentru ca ai spus sa fie cu noroc.
Mi-am amintit de tine astazi pentru ca i-am spus sotului ca nu ma simt bine si el a spus sa am grija de mine, sa ma odihnesc ca...se uita la poze si... (a fost prea finut sa zica ca arat rau dar i-am spus eu ca stiu cu cercanele si palida si obosita) si ca trebuie sa ne relaxam cele 7 zile cit pelcam. Bine ar fi!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui slippers76
Ha ha ha... io chiar prefer sa platesc eu facturile... macar stiu ca sunt platite (vorbesc de actiunea in sine nu de asigurarea fondului de plata Si contul nu-i al meu... |
M-ai luat!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina , sa ma odihnesc ca...se uita la poze si... (a fost prea finut sa zica ca arat rau dar i-am spus eu ca stiu cu cercanele si palida si obosita) |
Mah, ori 'mealui e prea prea prea prea pretentios.. ori se uita la alte poze decat cele pe care le-am vazut eu ieri.
ca zau de aratai obosita in ele... si asta nu-i compliment, doar constatare.

In ce compozitie faceti concediul? Doar voi sau luati si copiii?
=====================
carpatina spune:
Sabinescu... nu cred ca tunsul la Viena te-ar da pe spate... Plus ca daca e un salon cat de cat rasarit nu merge decat cu programare... Si poate sa coste cat nu face..
=====================
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Da' se pare ca n-a fost sa fie: sarcina s-a oprit din evolutie undeva la sfarsitul saptamanii trecute, asimptomatic, si ieri am facut un chiuretaj. Sunt bine acum, acasa, doar cam debusolata. Ma obisnuisem cu ideea ca la primavara vom fi 4. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
tare. Imi pare tare tare rau ca nu a fost sa fie. Te imbratisez tare.
carpatina spune:
Nana, cum mai sunteti? V-a ocolit raceala sper! 
=====================