23 August / 112! - Apel de Urgenta!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns terry spune:

poate dura si pana la 48 de ore pana e aprobata petitia.am fost putin dupa ora 10. nu am stat f. mult ca tragea fiica-mea de mine plus ca aveam de rezolvat niste treburi pana in pranz. probabil ca am plecat chiar inainte sa veniti voi. dar am multumirea ca am semnat prima, daca s-a continuat pe foaia pe care am semnat:).cum? n-ai vazut amprentele lasate de fiica-mea?:))a facut si ea un afis. cel mai stramb dar scris din sufletel:)mutze, mare dreptate ai. nu voi inceta sa conving persoanele din jurul meu ca trebuie sa facem ceva. si nu-s vorbe mari cand spui ca "doar impreuna reusim!". nu stiu al cui era sloganul, dar nu conteaza.astept si eu petitia. o sa intru mai rar ca nu-s in bucuresti dar va suflu in ceafa din umbra:)va pup inimosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaavram spune:

Buna Ira, am si uitat ieri sa ne prezentam, caci gogoasa mea luase foc in trici . Imi permit sa iti raspund eu: azi la Realitatea TV au zis ca se picheteaza de la 9 dim la 19 seara. Sper sa fie info corecta.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Terry, clar am ratat la mustatza sa te intalnim! in fine, noi am patit fix k in filmele cu militieni, ajunseseram la Pta Muncii pe la 10.30, pe urma am luat taxiul pana la Mall Vitan (am zis k am retinut incorect locul) pe urma ne-am intors si intr-un final apoteotic ne-am vazut cu Alinuk pe la 10.45. Da, am vazut si cele 2 afise! cand cea mica va fi mare sa ii explici k a avut partea ei de contributie la schimbarile din sanatate. Si nu e nici o gluma aici!

Roxana sunteti niste frumoase amandoua! am vazut k erati pe punctul de lansare, poate cu alta ocazie (eventual mai fericita) venim si noi cu caprioara noastra, ieri nu ne-am pus problema sa o luam cu noi special k sa stam cu Alinuk la pichetare ceva mai mult. Eliza era oricum incartiruita la bunica-sa pe motiv de "Actiunea Trafalete."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaavram spune:

Ira. Am vazut din semnatura ta ca sunt cam de-o varsta "caprioara" si "zana". Poate cu alta ocazie putem sta mai mult de vorba. Si noi ne-am invartit ceva pe acolo noroc cu duba jandarmeriei care ne-a salvat. Mi-am zis: unde e duba trebuie sa fie si adunarea. Ca doar au ce pazi . Noi din pacate am fost chiar singurele si sapt asta si cea trecuta caci bunicii au plecat la tara sa pregateasca culcusul "zanei" pentru cand merge mami la servici.Asa ca a trebuit sa vin cu ea la purtator. Cred ca va fi o "revolutionara de top" ca e si nativ si a mai fost cu mami si la mitinguri si peste tot.
Scuze de fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

mai nene da mult le trebe alora sa modereze petitiunea noastra

hai ca pana atunci va arat ce s-a mai dat pe la teveu

http://www.realitatea.net/jurnale.html

la jurnalul de la ora 18/18.15 dupa minutul 15.52 este un mat cu privire la indemnizatii (a mai aparut la jurnalele de seara din data de 24 aug / la cel de la ora 20 / 20.45 de la minutul 41.22..samd)

PS: pt cine nu ma cunoaste, eu sunt 'mama lui Teo si a lui Andu' ultima care vorbeste
(cata dreptate au..stiti vorba ceea...daca cineva striga pe strada mama intorc imediat capul, daca striga Alina nici nu tresar...)

la jurn de la ora 18, imediat dupa mat cu indemnizatiile, e un mat legat de atitudinea despre care discutam la acest subiect cu privire la sistemul medical din ro
'apel de urgenta! Resuscitati sanatatea!'

e filmat azi dimi ... se vede cu ochiul liber cata sustinere

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alina daca ai nevoie de semnaturi pe hartie ne putem vedea sa imi dai tabelele sau sa imi trimiti pe mail

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Anca multumim

ideea e ca semnaturile pe hartie sunt simbolice
e un gest care ne doream sa fie vizibil

noi mizam pe semnaturile online

de alataieri seara avem petitia postata pe www.petitieonline.ro si este inca sub moderare
asteptam sa fie activa si apoi linkul trebuie dat mai departe pt obtinerea cat mai multor semnaturi

are careva vreo idee cum sa aflam in ce stadiu e moderarea aia...
nene parca sunt tratate acolo pe care ar tb sa le analizeze

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Atunci astept moderarea si dau mai departe

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Tot intru sa semnez petitia si s-o dau si altora. Mai stiti ceva, mai dureaza mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Buna la toata lumea,

deoarece inca nu apare afisat textul petitiei pe care am creat-o in urma cu 2 zile pe site-ul: petitieonline.ro si fiindca desi am trimis in acest timp cateva mail-uri cu rugamintea de a ne aproba de urgenta petitia, la care nu am primit raspuns, m-am gandit ca nu are rost sa stam sa pierdem vremea rugandu-ne de altii sa ne ajute si am apelat la Alex (sotul meu) sa conceapa pe site-ul nostru al Asociatiei MAME o aplicatie prin care sa se poata completa si semna petitii direct pe site.

Drept urmare va rog sa accesati urmatorul link si daca doriti sa semnati petitia.

http://www.asociatiamame.com/index.php?option=com_petitions&view=petition&id=94&Itemid=213&lang=ro

Va multumim,

Maria Culescu
Presedinte
Asociatia M.A.M.E.

Marybell de Erik (23.12.2006) si Edy (22.06.1994)

Mergi la inceput